- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секса по време на месечния цикъл?
zdraveite.ako ima6 polov kontakt po vreme na mese4niq cikal normalno li e sled tova toi da namalee ili po4ti da spre?
Aуе не знам ама не е ли малко...гнусно !?![]()
/rossa./
ще забременееш и ще родиш червенокосо![]()
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
@Ама,че сте ми прости.Нищо лично,просто всичко си има мярка,баси...
Хайде,аз ще се нагърбя с отговорната задача да отговоря по ТЕМАТА.
Мисля,че е нормално.Не съм 100 % сигурна, но едно 90 % има. Ако греша можете да ме съдите.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
10 godini pri strog rejimПървоначално написано от bungle
Обичаааам белезници.![]()
a da izpuska6 sapuna ne obi4a6 liПървоначално написано от bungle
Мхм.
a kakvo ne obi4a6?Първоначално написано от bungle
Мисля, че е нормално да понамалее или ако е в началото или края, въобще да спре.
Сексуалното удоволствие (и най-вече оргазмите) по време на месечен цикъл намаляват болката, течението и всичко минава по-лесно. Когато съм й под ръка на приятелката ми, тя винаги ме използва за ръчната работа ^^
Това не значи да го правите без презерватив - и тогава има опасност от забременяване.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
добре ама не е ли неприятно за момчетата нукакво гнусное и за момичетата де ама ние сме си свикнали
![]()
И ние свикваме ^^ Не забравяй, че момчетата по принцип сме по-малко гнусливи. Освен това, имаме и психичната нагласа да преодоляваме препятствия. Например, колкото и да мразя хлебарки, когато се появи една, се чувствам длъжен -аз-, като мъж, да я убия.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
еми незнам немисля че е особено приятно за момчето да си вкарва пениса в нещо кървящоПървоначално написано от shizzle
абе сигурно си прав
![]()
Номер едно - ти си с презерватив. Така, де, аз. Номер две - в моя случай не правим секс (пробвали сме, но тя е прекалено чувствителна), а я карам с пръстче по клиторчето или през превръзката.
охх толкова ли не можете да се сдържите 5 дена ц-ц-ц-ц
Е точно тогава ти се прави най-много секс.![]()
това е така...ама аз лично гледам да се сдържам..Първоначално написано от bungle
![]()
Моя надърви ли се,няма никакви спирачки...Първоначално написано от deidiy
![]()
Не го страх от кръв,нито пък се гнуси.Неудобството идва повече от моя страна...А и като надене качулката мн му дреме..
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
хаха е това е хубавоПървоначално написано от ultra
![]()
Първоначално написано от deidiy
едвам го удържам първите три дена...
щот ме боли корема и ми е криво,ама намалее ли и полудява..хаха
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
+1!Първоначално написано от ultra
ами и аз така препдолагах 4е намалява.мерси.
преди много време бях попаднала на такава статия за секса по време на месе4чния цикъл,но въобще не и обарнах много внимание понеже и аз като повечето казам пу 4е гнусно,но ето че пак ми е дотрябвало.
ами на другиия ден акто се замислиш се чудиш как си го направил,но тогава си имал нужда да го направиш,особедно ако не сте се виждали супер много време.пак и то не ми беше силно и тогава беше почти поспряло;щ