- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бройката ? Важна ли е тя ? ;)
Айде де, важна ли е с колко момчета е спало едно момиче и с колко момичета е спало едно момче
Да речем.. харесаш си едно момиче, много ти е симпатична, умна.. но се оказва, че е спала с 10 момчета, а не на 18 примерно.. минало ти е през главата за сериозна връзка, но може ли с такова момиче, същото и обратното.. е ?
глей ся или може или не може средно положение няма пробваш и тва е !
всичко е късмет
ВсиЧк0 е кЪсмЕт!!!!!!!!
момчета ситуацията е "да си ебе" тука няма правила гадно че няма точен отговор кога едно момиче от палава сладурана се превръща в курвенско изчадие.... аз казвам щом си млад и пулен с нежни чуства всичко хубаво успех със сигорност няма да се жените така че ..... а пък и да се жените не виждам каде е пречката. Но помнете едно ако едно момиче се е про ебала на 14 и на 16-17 сече е спала с 10-15 момчета ...... аз няма да се изказвам не съм съдник от мн грешки ме е срам, ама просто погледнете как изглежда отстрани и дали е нужно да влакаде силни чуства. УСПЕХ на свички
и само талибана wear
Важна за какво? За възможността на човек да изпитва силните чувства, нужни за сериозна връзка?
Поначало всеки юноша и девойка минава през етап, в който не знае какво иска. Ако му/й се отдаде възможност да прави секс между другото, ще го прави.
Сам трябва да прецениш дали вече е достатъчно зряла за подобна стъпка.. Или ти ще си поредната бройка. Зависи и от усилията, които ще вложиш, от това дали ще си паснете или и ти не знаеш още какво искаш.
Грубо казано, слушай l@zur![]()
shizzle ти тия работи каде ги четеш?
Ако тук имаше сарказъм, не го схванахПървоначално написано от ачката
![]()
остави по добре върви помогни на някой повече работа ще свършиш от колкото да говориш с мен![]()
Всъщност, трябва да сядам да уча. Следователно.. Имам предостатъчно време. А относно четенето, ако наистина беше сериозен - оттук-оттам, но най-вече човек се учи, когато му се случи някоя гадост. Когато комбинираш реален опит, интуиция и литература.. А и сексът ми е от любимите темиПървоначално написано от ачката
![]()
амии попринцип не мисля че е важна бройката.. на мен не ми пука дали момчето е спало с едно момиче или с 10.. вече при обратното някак си е по кофти.. но това е вечния проблем , защо момче било с мн момичета ее голям гъзар , пич.. а момиче- курва.. и въпреки че не съм съгласна с това.. ако съм момче и пр ми е на 18 а е спала с 10 момчета.. поне в началото няма да гледам сериозно на неяноо общо взето бройката не е важна.. защото човек се променя , независимо какъв е бил.. важното е какъв е сега , с мен..
![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
не трябва да определяш 1 човек по това с колко мъже/жени е спал... секи може да е правил грешки(в случая говорм за това че някое девойче е спало с 10)и може да се промени и да ги поправи.. можеш да съдиш за някой по постъпките му и начина му на мислене..и все пак си е много относително може девойката да е спала с 10 и въпреки това да е свестно момиче а може и да е девствена и да е най-голямата к*рва
и тук си има известна доза истина,обаче ВСЕ ПАК е кофти да знаеш,че приятеля или приятелката ти е бил/а с още сума ти народ...Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
HE E!
''
много зависи. конкретния случай който ти даваш също е доста относителен, защото 1. Ти по характера и можеш спокойно да прецениш дали е, с извенение, курвентия, или дали просто е почнала рано и е сменила много партниори и то не за една нощ. Защото сметни ако е почнала на 13, това са 5 години, тоест 60 месеца. на всеки 6 месеца по едно момче какво? Ходи 4 месеца с един пуска му на 5-тия късат 1 месец е сама и после същия сценарий с още 9 момчета, не намирам това за ненормално. За твоя случай мисля че няма значение...
Ами аз сам мом4е на 16 и никога не сам правил секс??Кви са тия де с по 10 леле...Аве ние на 14 още на компа циклехме тия ве4е секс...
Не е важна и не мисля ,че е повод за хвалбаА и нещото,което ме дразни е ,че ако едно момиче има повече партньори автоматично получава прозвището "курва",а момчетата се кефят именно с бройките си и си мислят,че са супер желани,защото са имали много girls.
Не прочетох всички мнения че ме мързи, но повечето правят на проблем ако гаджето ти е имало много партнъори преди теб... Обаче и другото е кофти. Момче си, хващаш си девствена приятелка, юпиии ти си и първи, много яко... Ама нея почва да я гложди как е с някой друг и на ти сериозна връзкаМомиче си и си хващаш девственик- ура ще си го дресираш, той пък, стабилно подкован от аверчетата, вече със самочувствие, че е е*ал решава хем да си ходите, хем пътъом да прасне нещо по-така... Хахаххах успех с девствените гаджета...
И съм момиче, цинично, но момиче и да- все още съм с първия, който нямам идея до кога ще е единствен, ама е кофти тръпкааааааааааа, все се заглеждам и на двамата ни е кофти. Така че си начешете крастата докато сте "свободни" и после се захващайте със "сериозна" връзка.![]()
мии според мен не е важна бройката![]()
![]()
Всъщност е голяма оферта да бъдеш с такова момиче - обработена е и доста отракана и знае как да се държи и какво да прави, но ти става гадно като си помислиш с колко други момчета е спала. Другия вариянт е с девственица, може да е неопитна, но все пак знаеш че ще е само твоя, само за теб, и ти ще си нейният единствен.Първоначално написано от Цеци Пенев
Едниственото хубаво да имаш повече партньори е опита който получаваш от тва.
{Poison} незнам как е в Свищов ама по другите места се ебът от 14 и докато стигнат 18 смятаи 10-15 парцала са ги минали. и изведнъж тя решава да се спре ...... и вече е честна ..... замисли се малко е това за момчетата ако ви е момичетата харесвате едно момче защото е било с мн момичета то проблема си е ваш, защото за вас е мн готино да отнемете приятеля на някоя, казва те си аа аз съм по-готина от нея и ви е кеф ........
Mi ne e vajna ako se obi4ate probvaite tva koet ste nau4ili po-rano 6e vi e po-jko a i sami 6te namerite novi pozi i t.n.![]()
Ooo MaShiNAkvo staa ve
Не е важна бе ти луд ли си![]()
dylga vryzka s kurvetina ? trudna rabota,za sport moje,ama bez zadylbo4enie raboti ...
Тва е супер тъпо последното изречение, поради простата причина че после ревете че ви е зарязал и е минал на следващата. Защо момичетата получават директно прозвището Курва ли? Добре, имаме история - Момчето много държи на момичето, момичето мн държи на момчето, но в последствие момичето се влюбва в друг и преспива с него, мотае авера си че още го обича, а то момчето се е стискало през цялото това време да бъде нежен мил грижовен и всичко друго, и на всичкото отгоре е страшно влюбено в приятелката си. Ето как момичетата са получили този ммммммм прякор. Ако не си успяла да останеш с един и то изцяло поради твоя грешка Ми мн ясно че си курва няма спор. Ае мн интересно, защо досега не съм чел за изневери на момчета в тоя форум, а само на момичета?Първоначално написано от {Poison}
По темата многото връзки са перфектни единствено за добиването на по-голям опит но и за нищо друго.![]()
![]()
![]()