.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..

Проблем с микрофона

Значи проблема ми е следния като говоря с някои по скайп аз го чувам, но той мене не. Мисля, че е нещо от настройките ама незнам как да го оправя.
    А другия ми проблем е, че на компютъра отсрани имам букси за микрофон и слушалки, но като ги включа там не се чува ниюо тоест не работят, а като ги включа в задните букси всичко е наред????

Guest
    относно втория въпрос: тва е така 6тото няма6 драивери или не6то такова,ама незнам как се оправя

Голям фен
    ^ пълни простотии. Сигурно дъното ти не е вързано за тез букси.
    слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
    писна ми вече от тези беди

три коли мухи изяде и не се убеди,
    че горе, на тавана, има само греди...

Голям фен
    И при мен беше така-занеси си компа на ремонт нз за тебе но на мен ми беше изгоряла звуковата карта

Forslor
    Guest

Re: Проблем с микрофона

Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    Значи проблема ми е следния като говоря с някои по скайп аз го чувам, но той мене не. Мисля, че е нещо от настройките ама незнам как да го оправя.
    А другия ми проблем е, че на компютъра отсрани имам букси за микрофон и слушалки, но като ги включа там не се чува ниюо тоест не работят, а като ги включа в задните букси всичко е наред????
    Сега по първия проблем ... свързваш микрофона с компютъра след това влизаш в Control Panel Sound and audio devices VOICE и под voice recording има опция TEST HARDWARE... след като приключи с теста и микрофона бъде засечен няма да имаш проблеми.
    За втория проблем обяснението е много просто. Почти на всички нови компютри има букси както отзад така и отпред/отсрани и т.н ,но в повечето случай просто при сглобяването на дадената конфигурация не биват свързани .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си