.
Затворена тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 111
    и мен ми обясняяха едно време как не боли.Езика си пробих 2 пъти-Е И двата болеше Чудно ми е що като всичко мине ,почваш да обясняяш как не се чувствало нищо ай ша ви...на намалената сетивност.
    Ве общо взето-да,не е болка за умиране НО БОЛИ ; )))
    та незнам на кое боли повече,но ако на устната е повече от колкото на езика си е е*ало майката...
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Сестра ми й пробиваха езика наскоро и не ми изглеждаше да я боли. Замразиха й езика там с някакъв спрей и после с една игла. Каза само едно "Ооох" докато вкарваха иглата и после нищо й нямаше.
    Мен като ми пробиха пъпа не ме боля. Както и на татуса бях приятно развеселена Може и от това да е било

Град
    София
    Единствените нормални пиърсинг студия в София са "Мания" и "Trip house"
    В "На тъмно" отзивите са ужасни...Повечето ми познати,които са се дупчили там не са доволни от работата на пиърсърката.И до сега не съм чула да се слага упойка за пиърсинг
    Аз имам industrial и 3 lobe piercing-a (демек тва на мекото).А когато си правих industrial-a стана за по-малко от минута..Пича ми проби ухото с абокат и сложи барбела.Почти не боля.Адската болка е на другия ден ;р

Have you come for my forgiveness?
    There's nothing left to give...

Град
    София
    То хората са си го казали "трай бабо за хубост" ;р

Have you come for my forgiveness?
    There's nothing left to give...

Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Аз например сам се продупчих без да нагорещявам иглата
    Не виждам смисъл в това нагорещяване на иглата. Спиртът струва стотинки. А и абокатите са стерилни...препоръчвам ти да ги използваш, те струват лев и нещо /ако си използвал обикновена игла, разбира се/. А и с абоката слагането на обецата е лесно и можеш да си вземеш абокат точно за съответната обеца, а не да се пробиеш с тънка игла и после да ръчкаш половин час...

А ти къде имаш обеца всъщност?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    А на носа боли ли много?

Не е много...но боли. Аз го определям по-скоро като стрес, който организма преживява...на мен ми текоха много сълзи и ушите ми забучаха много, докато ме пробиваха...а траеше 2 секунди...

налис
    Guest

обица на веждата

аз преди 2 години си дупчих ухото с обикновена игла хич не ми болеше веднага си сложих обицата но сега искам да си надупча веждата но не разбира се тоя път със игла а с абокат не съм от варна нито от софия но къде се продават в аптеки или дрогерия а колко струват абокатите?

Продават се в аптеки. Струват лев и нещо. Но първо трябва да знаеш колко голям да си вземеш...повечето обеци влизат в зеления, но тези за език и пъп са за сивия...

Веждата ако си продупчиш, ще стане гадно най-вероятно. И трябва да спазваш хигиена...всичко, което използваш, да се дезинфекцира...

налян
    Guest

пиърсинг

еми ще спазвам хигиена на повечето места пише да се използва антибиотик или физиологичен разтвор много мерси за отговора \/

И двете, не или-или. Обаче антибиотикът се използва най-много 10 дни.

налян
    Guest

пиърсинг

е най-накрая днес си пробих веждата с абокат хич не ме заболя почистих с физиологичен разтвор и за сега щот е първи ден си сложих отгоре лепенка за да няма нищо по нататък,само че имаше смешна случка че абоката беше мъничко по тънко от обецата ма се помъчих да го мушна в сламчицата и стана всичко си е ОК!! ако някои се интересува да пратя снимка :P

О, боже...ама вие се вманиачавате. Лепенка...няма да му стане нищо, ако го промиваш достатъчно често.

miss_korleone
    Guest

zdr

Az imam obi4ka na nosleto ot 1 godina i pove4e Izob6to ne me bolq, nito pri probivaneto, nito sled tova .A kolkoto do obicite na hru6tqla, imam ve4e ot 1 mesec tam i moga da vi kaja 4e ne boli mnogo.Edna priqtelka me probi na hru6tqla i ne me bolq mnogo pri samoto probivane, no posle e nepriqtno 4e nemoje6 da spi6 na tazi strana ot koqto ti e obi4kata, 6toto malko boli.Bolkata se turpi, na men mi mina za okolo 1 sedmica i sega vi4ko e ok \/ Sega mislq da si sloja obi4ka nad ustnata... :P

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    miss_korleone, да ама тук става въпрос за език ...
    Аз лично езика не бих си пробил, не знам защо така мисля, но за мен е излишна болка това
    Най-малко боли на веждата май
    Иначе аз имам на ушенцата, носа и веждата и тепърва има да си правя перфорации по лицето
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Здравейте,
    аз си пробих пъпчето в дом Младост във Варна при д-р Гочева
    наистина е много внимателна, слага упойка и никак не боли.
    Но въпросът ми е...нормално ли е два дена след пробиването дупките около обичката да се зачервени и надути доста, но пък боли малко като ...като опъване и дразнене, нее болка за умиране,...мацкам се със гентамицидна паста, но много ме е страх от възпаления и да не се наложи да махам обичката, много си я харесвам....Моля дай те савет

Град
    Варна
    nqk0i k0ito ima Piercing nad gornata ustna neka mi pishe na lichno pls
    "Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър

Град
    Бургас ^^
    абе аз нали съм си лудичка и искам обеца на езика..ама дали някой знае някое студио в Бургас където няма да си имам проблеми след това.. :P

Град
    Софийско поле
    В Мания-та на Витошка е едно доста добро място И когато ти го прави професионалист,който си разбира от работата болката ест. е по-малка
    Down On The Farm!!!

Хм.. Ами да кажа и аз.. на устната имам и не ме боля, но за езика не знам.. чувала съм че боли.. Но не мога да потвърдя, защото не съм си правила.. Един приятел си е правил 2 пъти и каза че боли, но не много..

Град
    Sofiq
    На устната не съм си правила,но имах на еэика.
    Аэ попринцип иэдържам на болка,а и не ме е страх.
    Иэобщо не ме боля. : )
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

Град
    Hidden Village of Konoha
    За болка на езика аз нямах никаква. Иначе като те пръскат с упойката, устните изтръпват буквално веднага, пък и са по-тънки. Би трябвало на устната да боли значително по-малко по време на пробиването, пък и след това, все пак не се движат колкото езика.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    на езика не боли въобще ...!
    Само където първите дни едвам говорех...иии само на супички карах...

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от 505150
    Здравейте,
    аз си пробих пъпчето в дом Младост във Варна при д-р Гочева
    наистина е много внимателна, слага упойка и никак не боли.
    Но въпросът ми е...нормално ли е два дена след пробиването дупките около обичката да се зачервени и надути доста, но пък боли малко като ...като опъване и дразнене, нее болка за умиране,...мацкам се със гентамицидна паста, но много ме е страх от възпаления и да не се наложи да махам обичката, много си я харесвам....Моля дай те савет
    защо си се пробивала при лекар... ? ...
    аз знам,че е най-добре в студио да се отиде,там поне са специалисти..
    Нормално е това да ти е зачервено,все пак тялото ти свиква с новата придобивка...
    при мене имаше 4-5 месеца лимфа..нищо ,че го мажех всеки ден с кислородна вода и още някво лекарство беше..забравих вече...на 4 години ми е почти обицата...
    Мажи си я всеки ден,и няма да имаш проблеми {}
    успех

Супер фен Аватара на cookie_master
    според мен повече боли на езика все пак тази част от тялото е по-чувствителна от устната

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си