- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated:Кое боли повече - пиърсинг на езика или на устната
и мен ми обясняяха едно време как не боли.Езика си пробих 2 пъти-Е И двата болешеЧудно ми е що като всичко мине ,почваш да обясняяш как не се чувствало нищо
ай ша ви...на намалената сетивност.
Ве общо взето-да,не е болка за умиране НО БОЛИ ; )))
та незнам на кое боли повече,но ако на устната е повече от колкото на езика си е е*ало майката...
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Сестра ми й пробиваха езика наскоро и не ми изглеждаше да я боли. Замразиха й езика там с някакъв спрей и после с една игла. Каза само едно "Ооох" докато вкарваха иглата и после нищо й нямаше.
Мен като ми пробиха пъпа не ме боля. Както и на татуса бях приятно развеселенаМоже и от това да е било
Единствените нормални пиърсинг студия в София са "Мания" и "Trip house"
В "На тъмно" отзивите са ужасни...Повечето ми познати,които са се дупчили там не са доволни от работата на пиърсърката.И до сега не съм чула да се слага упойка за пиърсинг![]()
Аз имам industrial и 3 lobe piercing-a (демек тва на мекото).А когато си правих industrial-a стана за по-малко от минута..Пича ми проби ухото с абокат и сложи барбела.Почти не боля.Адската болка е на другия ден ;р
То хората са си го казали "трай бабо за хубост" ;р
Не виждам смисъл в това нагорещяване на иглата. Спиртът струва стотинки. А и абокатите са стерилни...препоръчвам ти да ги използваш, те струват лев и нещо /ако си използвал обикновена игла, разбира се/. А и с абоката слагането на обецата е лесно и можеш да си вземеш абокат точно за съответната обеца, а не да се пробиеш с тънка игла и после да ръчкаш половин час...Първоначално написано от 182+44_4adel
А ти къде имаш обеца всъщност?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
А на носа боли ли много?
Не е много...но боли. Аз го определям по-скоро като стрес, който организма преживява...на мен ми текоха много сълзи и ушите ми забучаха много, докато ме пробиваха...а траеше 2 секунди...
аз преди 2 години си дупчих ухото с обикновена игла хич не ми болеше веднага си сложих обицата но сега искам да си надупча веждата но не разбира се тоя път със игла а с абокат не съм от варна нито от софия но къде се продават в аптеки или дрогерия а колко струват абокатите?![]()
Продават се в аптеки. Струват лев и нещо. Но първо трябва да знаеш колко голям да си вземеш...повечето обеци влизат в зеления, но тези за език и пъп са за сивия...
Веждата ако си продупчиш, ще стане гадно най-вероятно. И трябва да спазваш хигиена...всичко, което използваш, да се дезинфекцира...
еми ще спазвам хигиена на повечето места пише да се използва антибиотик или физиологичен разтвор много мерси за отговора\
/
![]()
И двете, не или-или. Обаче антибиотикът се използва най-много 10 дни.
![]()
е най-накрая днес си пробих веждата с абокат хич не ме заболя почистих с физиологичен разтвор и за сега щот е първи ден си сложих отгоре лепенка за да няма нищо по нататък,само че имаше смешна случка че абоката беше мъничко по тънко от обецата ма се помъчих да го мушна в сламчицата и стана всичко си е ОК!! ако някои се интересува да пратя снимка :P
О, боже...ама вие се вманиачавате. Лепенка...няма да му стане нищо, ако го промиваш достатъчно често.
Az imam obi4ka na nosleto ot 1 godina i pove4eIzob6to ne me bolq, nito pri probivaneto, nito sled tova
.A kolkoto do obicite na hru6tqla, imam ve4e ot 1 mesec tam i moga da vi kaja 4e ne boli mnogo.Edna priqtelka me probi na hru6tqla i ne me bolq mnogo pri samoto probivane, no posle e nepriqtno 4e nemoje6 da spi6 na tazi strana ot koqto ti e obi4kata, 6toto malko boli.Bolkata se turpi, na men mi mina za okolo 1 sedmica i sega vi4ko e ok \
/ Sega mislq da si sloja obi4ka nad ustnata... :P
miss_korleone, да ама тук става въпрос за език ...
Аз лично езика не бих си пробил, не знам защо така мисля, но за мен е излишна болка това
Най-малко боли на веждата май![]()
Иначе аз имам на ушенцата, носа и веждата и тепърва има да си правя перфорации по лицето![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Здравейте,
аз си пробих пъпчето в дом Младост във Варна при д-р Гочева
наистина е много внимателна, слага упойка и никак не боли.
Но въпросът ми е...нормално ли е два дена след пробиването дупките около обичката да се зачервени и надути доста, но пък боли малко като ...като опъване и дразнене, нее болка за умиране,...мацкам се със гентамицидна паста, но много ме е страх от възпаления и да не се наложи да махам обичката, много си я харесвам....Моля дай те савет![]()
![]()
nqk0i k0ito ima Piercing nad gornata ustna neka mi pishe na lichno pls![]()
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
абе аз нали съм си лудичка и искам обеца на езика..ама дали някой знае някое студио в Бургас където няма да си имам проблеми след това.. :P
В Мания-та на Витошка е едно доста добро мястоИ когато ти го прави професионалист,който си разбира от работата болката ест. е по-малка
![]()
Down On The Farm!!!
Хм.. Ами да кажа и аз.. на устната имам и не ме боля, но за езика не знам.. чувала съм че боли.. Но не мога да потвърдя, защото не съм си правила.. Един приятел си е правил 2 пъти и каза че боли, но не много..
На устната не съм си правила,но имах на еэика.
Аэ попринцип иэдържам на болка,а и не ме е страх.
Иэобщо не ме боля. : )
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
За болка на езика аз нямах никаква. Иначе като те пръскат с упойката, устните изтръпват буквално веднага, пък и са по-тънки. Би трябвало на устната да боли значително по-малко по време на пробиването, пък и след това, все пак не се движат колкото езика.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
на езика не боли въобще ...!
Само където първите дни едвам говорех...иии само на супички карах...![]()
защо си се пробивала при лекар... ? ...Първоначално написано от 505150
аз знам,че е най-добре в студио да се отиде,там поне са специалисти..
Нормално е това да ти е зачервено,все пак тялото ти свиква с новата придобивка...
при мене имаше 4-5 месеца лимфа..нищо ,че го мажех всеки ден с кислородна вода и още някво лекарство беше..забравих вече...на 4 години ми е почти обицата...
Мажи си я всеки ден,и няма да имаш проблеми{}
успех
според мен повече боли на езикавсе пак тази част от тялото е по-чувствителна от устната
![]()