- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated:Кое боли повече - пиърсинг на езика или на устната
според мен повече боли на езикавсе пак тази част от тялото е по-чувствителна от устната
![]()
точно преди малко коментирах тази тема с една приятелка, която има и на езика и на устната... тя каза,че на устната я е боляло повече .. на езика не я е боляло.. НО искам да подчертая че при всеки е строго индивидуално... !!!! всички казват, че на езика не боли.. МЕН ПЪК МЕ БОЛЕШЕ.. зависи само и единствено от човека...
още нещо ... каква е причината поради която питаш? ако е това да решиш каде да си сложиш, в зависимост от болката ... не го смятам за редно.. сложи си там кадето искаш повече... болката ще я изтърпиш.. пък и както казах при всеки е различно , така че може и да не те боли.. Е, каквото и да решиш желая ти успех !![]()
Най-същественото е невидимо за очите...
Първоначално написано от ELiTyYy
Нормално е да е зачервено и да боли не се притеснявай ..![]()
Защо пък да не се пробие при лекар? Аз си пробих пъпа точно при лекар , който от години се занимава и със пиърсинги .. Нямах никакъв проблем.. Поне бях сигурна, че работи изключително чисто и нямах страх от инфекции.. има и много добри студиа, но има и такива, където е пълна мизерия затова и двата пъирсинга, които имам съм си ги правила при тази лекарка![]()
Най-същественото е невидимо за очите...
Първоначално написано от Анонимко
na ezika ima opastnost da po4nat da ti se "ronqt" zabite... i na mekoto na uhoto moje s pistoled ina4e na si4ki dr mesta sas abokat..![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
при мен на пъпа беше без упойка с абокат . на езика с упойка пак с абокат ( най - голямия размер ) ии не ме боля .. след тва е кофти но минава
Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
надута кифла vs. мазна баница xD (h)
на оная работа най боли
абе хора не знам кой къде шса дупчи обачее ...
на всякъде си има болка ...
но в никъв слу4ай не се дуп4ете с пистолет ( само на мекото на ухото може)
6тото тука в ботевград има само лекари които дупп4ат 2 - 3
няма някфи студиа ... ии аз си пробих 3 на хрущяла с пистолет тоест пробиха ми ги ( не едновременно ... )
мисля 4е в период от 4 седмици ги имах и трите ..
оба4е се възпалиха не6то и ухото ми се поду и те4е гнойй и ги махнах две от тях да си зарасне ухото 6тоот ацки мн ме боля и остана като бу4ка там където бе6е подуто и не мисля 4е 6е спадне -- не ли4и мн ама аз си ггонапипвам се пак
и серга имам само една и мисля да си прааа флеш4е не мн голямо ... ама няям никфа престава как става .. цени не6то ала бала ... ако някой знае да казва ...
![]()
![]()
![]()
![]()
Requiem for a dream <3
флеш на ГъзЪ
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Важното е кое ти харесва, няма да тръгна да си правя пиърсинг на езика, защото боли по-малко или обратното. Чувала съм, че на устната не боли.
laying on our backs in the grass
sunlight tickles the trees
scatters its seeds on us
like a silver rain
зависи от човека колко те боли. индивидуално си е.
аз като чаках в маниа-та за индъстриал, една мацка (сууупер яката, беше мн сладка) и приятеля й бяха дошли да си дупчат веждата. първо отиде пича и като се върна каза, че въобще не го е боляло. после момичето като се върна, каза, че я е боляло супер много. така, че болката е строго индивидуална.
А индъстриъла боля ли те?
Аз също имам и нищо не усетиш
![]()
аз започнах да имам проблеми чак след 1вия месец
свърши ми медисепт-а, и съвсем леко започна да тече гной
но вече се оправя![]()
а мен сестра ми ми казваше, че много ще боли
и човека като я слушаше ми даде ментов бонбон![]()
Аз гледах как на една приятелка и пробиват пъпа.Значи до колкото си спомням и сложи няква упойка(която малко я щипна(с игла))и после май пак със такава игла като в болница я продупчи и сложи обецата и после трябваше да се маже с някви кремове сумати време и да не я мокри пък и сложи лепенка и така:P
Аммм за езика незнам за устната не боли много , нооо мага да ви кажа,че аз имам на п*****a ии не боли въобще
интересувам се .. дали на устната - боли ?
и към колко пари е дупченето , и отделно обецата
..
и ще ми сложат ли опойка ?
моля някой да пише ЛС .![]()
под устната не боли и грам 2-пъти впръскване от упоиката и всичко е ток и жица 10 дни без алкохол , целувки , орална любов и солено промивки след сяко ядене иии е супер аз нямам никакви проблеми с моята от 2 години
имам фр с обеца на клитура и не я е боляло , на зърната боли , около и в устата не боли с опоика .... а упоиката тип впръскване не деиства на места на които няма лигавица но пък деиства на психиката като решиш че помага опоиката .... психиката е най-важната в тоя случей имам фр с обеца и на врата и не я е боляло ...ма тя си е твърдо копеле
Примерно мен на пъпа много ме боля ....но мен ме болеше пъпа още от малка ,при това само като го докосвам
еми аз имам обеци на ухото,веждата,пъпа,устната и врата и навсякаде съм се пробивала сама и за сега слава богу немам никви проблемии съм се пробивала с абукат и мога да кажа че на устната най-боли
Аз съм на 14 години и имам 1 обеца на лявото ухо 3 на дясното на мекото и 1 на хрущяла...тази на хрущяла ми я правиха без упойка и със пистолет сега е трети ден и малко ме боли немога да спя на дясната си страна колко още време ще е така..... след няколко месеца искам да си пробия обеца на долната устна от лявата страна и искам да попитам по какъв начин да стане това, дали боли много и дали има някаква вероятност за инфекция или нещо от сорта....искам и обеца на веждата, но за това вече несъм много сигурна...боли ли много? и дали е опасно?мерси много предварително
![]()
аре спрете се
ако искате наистина пиърсинг
няма да ви пука дали боли !!!!
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
На езика не боли ако е при специалист и след няколко дена може да се сложи втората обица.
Съвет - ако ще си правите - не си пестете парите ,като отидете при хирург!
Аз имам под устната, но болка никога не е имало. Само беше леко некомфортно първите няколко дни. Лошото идва после...аз имам нова обица и ми е мног удобна, но лимфата продължава да тече...