.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: Idealno teglo ???

sweet_sweet_smile
    Guest

Idealno teglo ???

Takam, zna4i az sum 1.70 visoka, ne moga da kaja v nikakuv slu4ai 4e sum debela, tancuvala sum 5 godini klasi4eski balet,2.5 moderen, a v momenta treniram tae-kwon-do. No edno ne6to me pritesnqva, vinagi sum bila ob6to vzeto leki4ka, no sega ..... 52kg normalno li e?!!!

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Дам нормално е
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Фен
    Град
    Sliven
    даже си си слабичка.

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Супер фен
    Нормално е. По принцип килограмите личат различно на всеки в зависимост от структурата му. Така че донякъде е индивидулно. Но 52 е добре

male momi4e ti si slabaaa!!!
    Истински приятел е този,който знае мелодията на сърцето ти,и ще ти я изцвири,ако си я забравил!

Да,нормално е аз съм 1,68 и съм 49кг слабичка съм така че и при теб е нормално

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    Не се притеснявай бе.Идеална си.Аз съм 1.75 и аз сам около 50 - 53 (незнам точно) и сам си супер

Guest
    аз пък съм 165 и съм 52/3 кг и пак съм си супер
    пре всеки е индивидуално,аз имам тежък кокъл

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    смятам че си с идеално тегло аз съм 1.68/9 и тежа 46 кила ..траа да кача някое килце
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Повече от фен Аватара на Liz
    Град
    Canada/Sf
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    AXxxxxx ovce,kolko ste zabludeni,koga 6te razberete 4e kilogramite ne sa nai-vajni,a vajno e kak izglejda66
    Purvoto koeto e ne budi tolkova grub/a i ne gi nari4ai ovce , i vtoro-to taka si e.

Primerno ako hodi6 na fitnes ili trenira6 ne6to i napravi6 malko muskuli , moje da teji6 pove4e za6toto muskolite tegat pove4e ot tlastinata , no da izglejda6 mnogo po dobre i stegnat/a.
    I am the substance and the one who has no substance.

AXxxxxx ovce,kolko ste zabludeni,koga 6te razberete 4e kilogramite ne sa nai-vajni,a vajno e kak izglejda66
    Няма какво да добавя...кратко, точно и ясно. Момиче на 1, 70, тежащо 50 кг. може да е торба със сланина...и момиче на същата височина на повечко килограма ( не 20 разбира се) може да изглежда стегната и спортна, хубава мацка.Критерият не е кантарът, а огледалото. Съблечи се гола...ако не се харесваш направи нещо по въпроса, но ако се харесваш, а гониш само някакви килограми трябва да си много наивна.

Цитирай Първоначално написано от Liz
    Purvoto koeto e ne budi tolkova grub/a i ne gi nari4ai ovce , i vtoro-to taka si e.

Primerno ako hodi6 na fitnes ili trenira6 ne6to i napravi6 malko muskuli , moje da teji6 pove4e za6toto muskolite tegat pove4e ot tlastinata , no da izglejda6 mnogo po dobre i stegnat/a.
    Точно така...може да си 60 кг сланина или 60 кг мускулна маса. Двете изглеждат по различен начин. Ти кое предпочиташ? (това с килограмите беше хипотетично)

Голям фен
    Град
    Разград
    Теглото ти е идеално,не се притеснявай.
    ...TaKe mE In YouR ArmS...

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Нормално е . И стига сте правели теми кой колко бил висок и колко тежал

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    Според мен си доста слаба.... даже прекалено
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Ne e tolkova vajno da robuva6 na dadeni kilogrami ili merki i vseki den da se pritesnqva6 dali si v norma ili ne i da sledi6 za tova ....po vajno e kato se pogledne6 v ogledaloto rezultat1t da ti haresa....za men po vajno e ne kolko teji edno mom4e ili kakvi merki ima....po vajno e da ima dobre oformena taliq stegnat korem i bedra naprimer... No v1preki vsi4ko spored men tegloto ti e s1vsem normalno kato se ima v predvid kolko si visoka
    Тези, които носят светлина на другите, никога не остават на тъмно!

www.dieti.gbg.bg tyka proverqvaii!
    Очите ти са нежен свят,
    устните ти - топъл шоколад,
    просто казано накратко,
    ти си нещо много сладко!

Цитирай Първоначално написано от ^^^niki7o^^^
    Дам нормално е

НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!

Повече от фен
    za tvoita viso4ina si super spored men tva e idealnoto.... e ve4e si zavisi tiq kila kak sa razpredeleni a i kakva ti e strukturata ... sus snimka 6te ni ylesni6

Супер фен
    Оле писна ми от надути глупави пуйки!

здравейте искам да попитам някои може ли да ми каже как се измерва индекс на телесната маса ?

П.п.извинявам се ако темата не е за този раздел.но къедто и да се мъча да сложа тема и неможе.а ми е спешно това и незнам как става
    благодаря

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от CocaCola
    здравейте искам да попитам някои може ли да ми каже как се измерва индекс на телесната маса ?

П.п.извинявам се ако темата не е за този раздел.но къедто и да се мъча да сложа тема и неможе.а ми е спешно това и незнам как става
    благодаря
    http://cmamucmuka.hit.bg/bmi.html

Guest
    Оле писна ми от надути глупави пуйки и на меееееен голям прас освинщила си са малко там и толкоз sry za lo6oto mi drujanie ama tfa si mi e mnenieto

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    еееех суетаа мацко как ще е много 52 кила за 1.75 ?! Тва не че звучи глупаво,ми направо смешно.. Както казаха преди мен - важното е да се харесваш,защото самата мазнина не тежи,тежат мускулите..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Голям фен
    DAMMM s/r si si az sam 171-172 i sam 53 kg
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си