- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Idealno teglo ???
Takam, zna4i az sum 1.70 visoka, ne moga da kaja v nikakuv slu4ai 4e sum debela, tancuvala sum 5 godini klasi4eski balet,2.5 moderen, a v momenta treniram tae-kwon-do. No edno ne6to me pritesnqva, vinagi sum bila ob6to vzeto leki4ka, no sega ..... 52kg normalno li e?!!!![]()
![]()
Дам нормално е![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
даже си си слабичка.
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Нормално е. По принцип килограмите личат различно на всеки в зависимост от структурата му. Така че донякъде е индивидулно. Но 52 е добре
male momi4e ti si slabaaa!!!
Истински приятел е този,който знае мелодията на сърцето ти,и ще ти я изцвири,ако си я забравил!
Да,нормално е аз съм 1,68 и съм 49кг слабичка съм така че и при теб е нормално
Не се притеснявай бе.Идеална си.Аз съм 1.75 и аз сам около 50 - 53 (незнам точно) и сам си супер![]()
аз пък съм 165 и съм 52/3 кг и пак съм си супер
пре всеки е индивидуално,аз имам тежък кокъл![]()
смятам че си с идеално теглоаз съм 1.68/9 и тежа 46 кила ..траа да кача някое килце
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Purvoto koeto e ne budi tolkova grub/a i ne gi nari4ai ovce , i vtoro-to taka si e.Първоначално написано от Анонимко
Primerno ako hodi6 na fitnes ili trenira6 ne6to i napravi6 malko muskuli , moje da teji6 pove4e za6toto muskolite tegat pove4e ot tlastinata , no da izglejda6 mnogo po dobre i stegnat/a.
I am the substance and the one who has no substance.
Няма какво да добавя...кратко, точно и ясно. Момиче на 1, 70, тежащо 50 кг. може да е торба със сланина...и момиче на същата височина на повечко килограма ( не 20 разбира се) може да изглежда стегната и спортна, хубава мацка.Критерият не е кантарът, а огледалото. Съблечи се гола...ако не се харесваш направи нещо по въпроса, но ако се харесваш, а гониш само някакви килограми трябва да си много наивна.Първоначално написано от Анонимко
Точно така...може да си 60 кг сланина или 60 кг мускулна маса. Двете изглеждат по различен начин. Ти кое предпочиташ? (това с килограмите беше хипотетично)Първоначално написано от Liz
Теглото ти е идеално,не се притеснявай.
...TaKe mE In YouR ArmS...
Нормално е . И стига сте правели теми кой колко бил висок и колко тежал
Според мен си доста слаба.... даже прекалено![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Ne e tolkova vajno da robuva6 na dadeni kilogrami ili merki i vseki den da se pritesnqva6 dali si v norma ili ne i da sledi6 za tova ....po vajno e kato se pogledne6 v ogledaloto rezultat1t da ti haresa....za men po vajno e ne kolko teji edno mom4e ili kakvi merki ima....po vajno e da ima dobre oformena taliq stegnat korem i bedra naprimer...No v1preki vsi4ko spored men tegloto ti e s1vsem normalno kato se ima v predvid kolko si visoka
www.dieti.gbg.bg tyka proverqvaii!
Очите ти са нежен свят,
устните ти - топъл шоколад,
просто казано накратко,
ти си нещо много сладко!
Първоначално написано от ^^^niki7o^^^
НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!
Оле писна ми от надути глупави пуйки!![]()
здравейте искам да попитам някои може ли да ми каже как се измерва индекс на телесната маса ?
П.п.извинявам се ако темата не е за този раздел.но къедто и да се мъча да сложа тема и неможе.а ми е спешно това и незнам как става
благодаря
http://cmamucmuka.hit.bg/bmi.htmlПървоначално написано от CocaCola
Оле писна ми от надути глупави пуйки и на меееееен голям прас освинщила си са малко там и толкоз sry za lo6oto mi drujanie ama tfa si mi e mnenieto
DAMMM s/r si si az sam 171-172 i sam 53 kg![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!