какво да правя???Обичам един човек от близо година ии общо зето отношенията ни са повече от приятелски.Преди около 5 месеца той скъса с приятелката си с която ходеше 2 години почти и от тогава си скъсвам задника да направя нещо,но незнам вече какво.Той казва,че има симпатии към мен,но не иска гадже искаа да е сам.... каза,че иска да е с момиче,но не и да има гадже.Ту е студен ту се държи супер милоо направо се едно има нещо.Сега точно в Петъкаа направих невъзможното да говоря с него да се опитам да направя нещо,но бившата му се обадии и общо зетоо така ми провали сичките планове.Дори в момента са на вила заедно ии кой знае какво ще стане на тая вила...може и да се сдобрят ии аз направо изпадам в истерия от цялата случка,защотоо 5 месеца се опитвам да направя нещо.Иначе има и друг проблем знам,че иска да спи с мен и за бога бях готова ии на товааа,но акоо всичко е само за сексаа заслужава ли си?незнам какво да правя?ии ви моля за някакъф съвет какъвто и да е!Просто имам чувството,че целият ми святт се преобръща заради тая тъпа вилаа ....;( ии ако се съберът незная какво ще правя