- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- При колко от вас,при 1-вия път....?
Е въпроса е към момичетата...и към момчетата,които са спали с девствени момичета!При колко от вас е имало кръв при проникването,болеше ли Ви много и лесно ли момчето вкара пениса си...? Е чакам отговори plss :}
Статистика ли си правиш?
Хм, при мен имаше кръв,но беше една-две капки и сравнително лесно си го вкара. Абе важното е да си много възбудена, това е. Иначе ще боли. И то много.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
При мен имаше съвсем малко кръв, лесно го вкара, защото ме беше възбудил много, но пък много болеше. Не знам как стана така лесно да влезе и много да боли, ама...
ми при мен нямаше кръв и не болеше е съвсем малко но по-скоро някакъв дискомфорт се чувстваше и малко трудно влезе![]()
![]()
ами не точно статистика...но просто при повечето ми приятелки въобще е нямало кръв (или те поне така твърдят) затова питам дали при някоя от вас се е случило същотои мерси на отговорилите до сига...чакам още мнения :P
Pri men imashe kryf.. Dali go e vkaral lesno.. ami normalno.. de da znam i az.. Ne me boleshe mnogo.. Bolkata beshe tyrpima.. Prosto e normalno da ima malka bolka pri polojenie che za pryf pyt neshto ti vliza tam dolu..
Болеше много много, нямаше капка кръв..влезе..трудничко.
Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.
Май ще съм парвото момче дет ще пиши тука ама с моита беше мн трудно парвия път даже го оставихме за след 2 седмици мн я боля но не тече кръв за което се радвам... но влезе лесно и на двамат ни беше за пръв път за което мн се радвам щот си я обичкам и знаех че ще стане нещо такова както и да е осещам че скоро ще правиш секс за тфа в джоба един капут за всеки случей щот ако неговия е дефектен нещо ти да си пдготвена да няма разочарования ае и успех с парвия пат и незабравяи да се отпуснеш на макс щот щте боли!![]()
Болеше ме адски много ... , имаше кръв .. проникването беше сравнително трудно..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Boleshe me super mnogo , nqmashe izobshto kruv, i vlezna super trudno![]()
![]()
не ме боля , нямаше кръв![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
И двамата бяхме девствени, болеше адски много, въпреки че бях отпусната и въобще не се притеснявах, защото много пъти се бяхме виждали голи и си бяхме "играли" и с пръсти и с езици / като казвам много говоря за към 25-30-тина пъти, да не помислите ,че чак толкова много/. Кръвта не беше толкова много. След като ми разкъса химена още към 5 мин постоянно излизаше.Първоначално написано от Въпросчето
И аз мисля да няправя като теб,но ще го предупредя да е по-нежен,защото се притеснявамПървоначално написано от Whisskas
![]()
А при тези,при който е имало кръв...мн ли е била,по принцип съм чувала,че е няколко капчици...а при вас как беше![]()
Задължително в 95% от случайте боли и има кръв. Но болката не е такава че все едно ти режат ръка или крак и кръвта не е всякаш си бил във Виетнам. Вкарването до колкото чета във форума зависи доста от това дали си тясна или широка.Първоначално написано от Въпросчето
Боля ме, но не мога да преценя колко...търпеше се. Иначе кръв нямаше![]()
Всичко хубаво на този свят си има своя край...
Аз преди първия ми път бях отворена и не тече кръв, но ме боля малко!
Ако пиинеш малко няма да те боли толкова!Но малко !
XaxaXXAxaxaxa i s kakvo se otvori puk tiПървоначално написано от Анонимко
![]()
pri men nqma6e krav,no me bole6e!
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Mi pri men nqmashe i kapchica kruv , no boleshe![]()
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
ami za pyrviq pyt e dobre taka pyrvo da si poigrae s teb ... malko s ezi4e, s edno prys4e posle s dve ... postepenno taka ... bavno i nejno ... bez rezki dvijeniq da moje6 da se otpusne6 ...i posle ve4e sex
moe mnenie de![]()
i da polzvate predpazni merki![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !