- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- При колко от вас,при 1-вия път....?
Какъв е смисълът да се повтарят чуждите грешки?Първоначално написано от Въпросчетооо
Дето се казва - мъдрите хора си взимат поука от тях.
Смятам, че след като не можеш да кажеш на едно момче, че си девствена и изобщо, това те притеснява по някакъв начин - значи не си заслужава първият ти път да бъде с въпросната личност. Ако си заслужава - то той би те разбрал прекрасно, би се почувствал горд по някакъв начин, че си му гласувала подобно доверие и нещата биха минали пъти по-гладко и най-вече - по-приятно. В случая изключвам греховно простите представители на мъжкия пол и твърдя, че когато момчето е уведомено, че това е първият ти път, то би действало много по-внимателно, нежно, предразполагащо. И е невероятно абсурдно да се лишаваш от тези неща, заради едното "правене на готина". Когато един човек най-малкото те уважава (и обича?), той би те смятал за "готина", без да се влияе от това дали и с колко си спала преди него. Другото.. е чиста комплексарщина.
По темата.
Нямаше кръв и ме боля само в началото и то поносимо. След това беше приятно. Естествено, не велико, уникално брутално и тн, но определено приятно. (:
Но това беше така заради хиляди други фактори, които предполагам, че ако нямаше самото преживяване далеч нямаше да е такова, каквото го помня.
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?
Pri mene p1k ima6e edna,dve kapki kr1v ama ne po vreme na akta ami ve4erta sled tfa.A za bolkaa izob6to ne me bole6e. \/ \
/ \
/
При мен пък, имаше малко кръв, проникването почти не го и помня защото въобще не болеше, но най-много ме боля, когато за първи път си го вкара ама наистина целия...ама и той не е с малък атрибут!![]()
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
Emi pri men.. gadjeto mi me be6e vuzbudil mnogo i me otvori purvo s prusti, po4ti ne me bole6e i posle ve4e kato go napravihme kakto si trqbva izob6to ne me bole6e, daje mi be6e super qko, a kruv nqma6e izob6totva z men e nai-dobriq variant ot tezi, izkazani dosega tuk.. ne go kazvam 6toto n men mi se slu4i, a prosto za6toto tva be6e nai-dobroto, koeto moje6e d se slu4i
vednuj kusmetut d ne mi izneveri
xaxa
![]()
Имаше кръв, болеше си..:\
Съвсем относително е при кой колко ще изтече! При мен лично беше наистина няколко капки, не очаквай да е многоПървоначално написано от Въпросчето`
Болка си има при първия път защото ти разкъсва химена и прониква вътре в теб за пръв път, но това не трябва да те притеснява! Отпусни си се, хубаво е да не си с някой за една вечер и тогава да ти е първия път, защото когато имаш нещо към някой се отпускаш повече и повече се възбуждаш
Не е болка за умиране, нито ще ти изтече кой знае колко кръв
![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...