Цитирай Първоначално написано от Въпросчетооо
Цитирай Първоначално написано от Whisskas
Абе то кръв нямаше,ама аз реших(мамка му,не знам защо и как) обаче реших,че трябва да се правя на готина(хахах)и не си казах,че ми е пръв път и боля.Мамка му,много,много,много боля...Ама аз не казах и гък
Ае...Яко неадекватна....
И аз мисля да няправя като теб,но ще го предупредя да е по-нежен,защото се притеснявам
Какъв е смисълът да се повтарят чуждите грешки?
Дето се казва - мъдрите хора си взимат поука от тях.

Смятам, че след като не можеш да кажеш на едно момче, че си девствена и изобщо, това те притеснява по някакъв начин - значи не си заслужава първият ти път да бъде с въпросната личност. Ако си заслужава - то той би те разбрал прекрасно, би се почувствал горд по някакъв начин, че си му гласувала подобно доверие и нещата биха минали пъти по-гладко и най-вече - по-приятно. В случая изключвам греховно простите представители на мъжкия пол и твърдя, че когато момчето е уведомено, че това е първият ти път, то би действало много по-внимателно, нежно, предразполагащо. И е невероятно абсурдно да се лишаваш от тези неща, заради едното "правене на готина". Когато един човек най-малкото те уважава (и обича?), той би те смятал за "готина", без да се влияе от това дали и с колко си спала преди него. Другото.. е чиста комплексарщина.

По темата.
Нямаше кръв и ме боля само в началото и то поносимо. След това беше приятно. Естествено, не велико, уникално брутално и тн, но определено приятно. (:
Но това беше така заради хиляди други фактори, които предполагам, че ако нямаше самото преживяване далеч нямаше да е такова, каквото го помня.