Koito neiska da ne 4ete lol.
na4i polojenieto e az sam mom4e 9ti klas s lo6i ocenkite dobar sam po princip ne praq beli nqmam zabelejki , vka6ti igraq na pcto ve4er 6otot nqma visq na vanka v styda i y4a malko prez denq i dr vreme se motakm nasam na tam oba4e na6te me vijdt samo ve4er kato sam na pc.Naprimer neska ne mi be6e vkliu4en gsm i te se karaha 1 4as za deto trqlo mi zvanqt na doma6niq 4e sam igrael samo na pc ne sam izlizal na vanka (koeto ne e vqrno) ne sam govorel s horata ne sam otival pri gostite kogato doidat ( az kato otida i te po4vat da me ynijavat pred tqh kak da sedq?).ba6ta mi se misli za velikiq.... maika mi absoliutno vinagi namira za ko da mi se kara pravi i kef da vika na men i na brat mi . poneje brat mi e 2ri klas i maika mi my visi na glavata cql den da y4i i e p1len otli4nik ima samo 2 petici dr 6 i az est sam lo6iq v semeistvoto..Neksa osven 4e mi vikaha za gsm me zapla6vaha s boi , narejdahama (idiot glypak malymnik) 6tql sam da stana nij6tojestvo sqkfi takiva ne6ta deto me povrejdat psihi4eski naprao otka4am nemoga da sedq i da gi gledam prosto samo kato po4nat da govorqt i znam ko 6e mi kajat ... Polojenieto e mnogo lo6o.Te mi vikat 4e ne sam se interesyval ot tqh az kato otida i pitam maika mi naprimer neska q pitah dali na vilata 6e praznyvame koleda i tq kato sa razvika az nali ti kazah dr1n dr1n dr1n(Bqh q pital za nova godina predi tyi) izob6to koto q pitam vinagi sa ozabva ba6ta mi ae ne se zabi mn mn ama kato mama my dade tema mi vika 2 4asa bez da spira.Vob6te nemoga gi razbera kakvo iskat ot men.Vednaj po maila prikazvah s nqkfi ot zakrila na deteto mi iskaha adresa i i nqkfa informaciq da zemeli merki za6tot sa mi praili psihi4eski tormoz ne6to ot sorta.. ne gi dadoh s nadejdata 4e se opravqt ama te naprao nemogat se tarpqt.4ovek moje da otka4i pri tezi az s tqh nemoga da govorq absoliutno vinagi mi se karat .........Vii ko bihte naprai li na moe mqsto?Az ne vijdam smisal predpo4itam da ida pri baba mi da si govorq pone s neq normalno ot semeistvoto to basi.................nz. Kkvo da praq nz.kakvo mi predlagate