Zdr! Situaciqta v moeto semeistvo stava vse po lo6o. Sled dalgogodi6en brak, maika mi edna ve4er prosto si tragna. Do nqkade e razbiram, za6toto s ba6ta mi e trudno da se jivee. Prez celiq mi dosega6en jivot po4ti ni6to hubavo ne sam vidqla ot nego. Dori e imalko v momenti, kogato sam go mrazela. Toi mi e kazval, 4e za ni6to ne stavam ( sam ne se vijda) 4e sestra mi ( po golqma ot men) 6te uspee v jivota, a az 6te sam propadnala. Sabiral si e nqkolko pati bagaja ot nas, kato posledniq be6e saprovodstvano s tra6kane na GSM-a mi i opit za poboi. Vdiga skandal za nai- malkoto ne6to i vsqka ve4er pie.Sledkato maika se iznese az jiveq s nego.Hodq pri maika, no toi mi visi na glavata. NE minava ve4er kogato da ne se razvreve i da mi otrovi jivota. Dori pred o4ite mi se zasili da ska4a prez terasata, simuliral e pripadaci.Tova ne e vsi4ko idva v staqta mi dokato spq i me sabujda za da mi kaje kolko e zle. A na men ne mi e bilo mn hubavo da trapq skandalite mu za nai- malkoto ne6to. Maika go pomoli da napusne apartamenta, no toi ne iska. I taka 2ri mesec jiveq s nego.Vsqka ve4er me dokarva do istrerii i me vkarva vav filmi . Kakvo mislite imam velik ba6ta ?