- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Аз съм на 11, а той на 14, дали имам шанс с него?
zna4i az mnogo haresvam edno mom4e.oba4e to e s tri godini po golqmo ot men.si4ki mi ivkat 4e nqmam shans s nego 4e tri godini sa mnogo.az sym na 11 a toi na 14 ;( kajete mi spored vas mnogo li sa tri godini?da hranq li oshte nadejdi?da se borq li za nego ;( kajete mi plsplspls mnogo vi molq vajno e![]()
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
AKo DRuGa Te PoGLeDNe, KaJi i Che ShTe RevNuVaM..... AkO Ti KaJe Che Te XaReSVa, I KaJi Che SuShTeSTvuVaM..... AkO PoISka Da BuDe S TeB.. KaJi i Che ShTe q NaMeRQ!!!
ObIcHaM IcO {P}
Hah,malkataNe te poznavam,ne znam,ako si nqkoe otrakano mace nqa ima6 problem..xax,abe ti se opitai,kvoto i da e,kvoto i da ti kazvat,ako use6ta6,4e ima6 6ans..ma xax 4eki,4e mi stana sme6no..ti si na 11,nz,az togava si bqh s16tinsko lape,e..i az haresvah edin batko,ama..
begi,begi,samo nekvi zaka4ki,s1vsem mai s1m zadr1stena bila :P
Look deep inside me ...
ami nz az za 11 godini sum mnoo visoka 163 sym i dosta po razvita :P ako iskash mi pishi na skype : mu skype:losho_kotence
AKo DRuGa Te PoGLeDNe, KaJi i Che ShTe RevNuVaM..... AkO Ti KaJe Che Te XaReSVa, I KaJi Che SuShTeSTvuVaM..... AkO PoISka Da BuDe S TeB.. KaJi i Che ShTe q NaMeRQ!!!
ObIcHaM IcO {P}
mi mnou si muni4ka...3 godini ne sa mnogo no ako primerno si na 13 a toi na 16,6oto togava pone si po-razvita,po golqma i t.n
Еми имаш шанс,ама всичко си зависи от теб.И да си развита,това не е гаранция, че ще ти обърне внимание.
3 godini ne sa mnogo
mi moje d avi zvy4i stranno no sym imala dosta gajeta:P i to golemi po na 13.14.16.17 godini 17 mi e bilo nai golqmotomnoo se haresvahme :P no nego ne go barkashe 4e sym na 11
ObIcHaM IcO {P}
Ouuu i az kato bqh na 11 imah su6tiq problem... I vsi4ki mi kazvaha 4e nqma smisal 4e godinite sa mnogo. DOri mom4eto koeto haresvah i uj haresva6e men se durpa6e 6toto spored nego godinite bili mnogo nemojelo, puk posle kakvo Malko sled tova trudna s Edna ot nai dobrite mi priqtelki po nego vreme.
Spored men godinite ne sa ot zna4enie... apak i 3 godini sa napulno normalna granica... I az s moito gadje imame 3 godini razlika i ne vijdam problem, da verno 4e sam malko po golqma ... no ne e takaf problem.
Probvai ... MIslq 4e 6te uspee6.)) Samo ne se ligavi mnogo mnogo druj se kato po golqma , i badi sebe si[ tova neznam kak 6te go postigne6 no opitai] USpeh
![]()
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!
emi macka kato si imala tolkova "golemi" gadjeta za kvo pita6 dali ima6 6ans s nekuv "piklio" na 14 ne we molq vi mislite pone malko predi da pi6ete ne6to ei takaПървоначално написано от mer4eto
ne e 4ak tolkova trudno
Feel my pain
хах мила...малко ми е чудничко...щом си имала гаджета на по 17...какво те притеснява един 14 годишен
не че нещо ама и разликата с моя е три години...пък кво..с мене е...ее аз съм с 5 год. по голяма от тебе
пробвой си късмета пък...каквото стане....и сори ама ми е малко странно...на 11 си а си ходила със 17 годишен...аз ли нещо съм сбърканата че мисля така или ти?!..не ти чета морал-живота си е твой...ама той е на 17 което ме довежда до въпроса-спала ли си с него-щото той се пак ше си иска нещо повече от целувки(отклоних се от темата сори)...
![]()
![]()
![]()
маминоооо...чай да пораснеш, че от толко малка шансове да гледаш дали имаш...само ша си тровиш нервите...![]()
чисто и просто...що е то?
-къпан полицай!
E shtom si hodiala s mom4e na 17 , nishto ne pre4i i s mom4e na 14Nqma ot kakvo da se pritesnqvash.. ako se haresvate nqma da vi pre4at godinite
Liubov da ima pak... vsichko drugo ste si e okeY
![]()
Мен ми се струва,че и сега е такаПървоначално написано от real-girl
![]()
Абе ти въобще разбираш ли смисъла на думата "харесвам" особено включена в изречение :"харесвам едно момче"
И ти знаеш ли коя дупка за какво ти е...
Малее на къде вървиме?! Куцо, кьораво и сакато вече на по 11 години се пеца като животно![]()
Гост: Мога ли да имитирам секс и така да сваля калорий? Малко скучно ама....
alexxgold: Калорий? Този да не е някой като Кирил и Методий?
Porasni be...Първоначално написано от mer4eto
po princip 3 godini ne sa vaob6te mnogo .. ama vse si mislq 4e mom4etata na po 14 godini ne si mislqt za po-malki ot tqh ... i vse pak nqma lo6o da opita6. moje da si otvori para6uta ;] aide good luck![]()
3 години могат да са както малко, така и много, но след като си на 11 определено мога да ти кажа, че е второто![]()
все пак той е на 14 и акъла му е маалко по-развит..без да се обиждаш
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Купи си кукли.
Не, наистина, много почнахте да избързвате...чак пък 11-17...а'е какво да приказвам, егати лапетата.Моето момиче, честно казано си малка още и не знаеш какво искаш.Както каза един човек в предишните постове:
Който желае, да се опита да ме убеди в противното.Като се върна в събота ще ви отговоряАбе ти въобще разбираш ли смисъла на думата "харесвам" особено включена в изречение :"харесвам едно момче"
И ти знаеш ли коя дупка за какво ти е...![]()
...
Ех,щом си ходила с 17 год.,какво питаш?!А междодругото ти девствена ли си (интересно ми е)?
Извинявай, ама...Първоначално написано от mer4eto
![]()
![]()
![]()
Със 17-годишен?!?!? WTF
По-добре се радвай, че си на 11, играй си с кукли и се кефи на живота- гаджетата на тая възраст носят само разочарования
![]()
Децата вече се раждат стари.
Само аз ли до 13-14 годишна възраст си играех с Лего и си мечтаех да бъда Spider Man?
He who runs with aggression walks with no dignity
imala si priqtel na 17..pff...boje..na kade otiva sveta..togava k`fo ti pre4i edin 14 godi6en..llellelelle opravete se bee![]()
Остави... аз до 7-ми клас си играх с кукли.Първоначално написано от Crafter
И не съжалявам, че късно разбрах какво е "секс", "свирка" и т.н.
![]()
V tvoq slu4ai mi se struva, 4e vuzrastta e ot zna4enie, ama 6tom si hodila s 17 godi6en....neznam.Dne6nite deca se razvicat napravo svetkavi4no....az do 6-ti klas ne poznavah kakvo e tova 4uvstvo lubov, ne po-to4no haresvane.
Ti pita6 dali ima6 6ansove s 14 god, a az kvo da kaja kato sym si haresala edin na 22, a az sym na 16 /po4ti/![]()