.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 65

Moderated:Аз съм на 11, а той на 14, дали имам шанс с него?

zna4i az mnogo haresvam edno mom4e.oba4e to e s tri godini po golqmo ot men.si4ki mi ivkat 4e nqmam shans s nego 4e tri godini sa mnogo.az sym na 11 a toi na 14 ;( kajete mi spored vas mnogo li sa tri godini?da hranq li oshte nadejdi?da se borq li za nego ;( kajete mi plsplspls mnogo vi molq vajno e

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    AKo DRuGa Te PoGLeDNe, KaJi i Che ShTe RevNuVaM..... AkO Ti KaJe Che Te XaReSVa, I KaJi Che SuShTeSTvuVaM..... AkO PoISka Da BuDe S TeB.. KaJi i Che ShTe q NaMeRQ!!!

ObIcHaM IcO {P}

Hah,malkata Ne te poznavam,ne znam,ako si nqkoe otrakano mace nqa ima6 problem..xax,abe ti se opitai,kvoto i da e,kvoto i da ti kazvat,ako use6ta6,4e ima6 6ans..ma xax 4eki,4e mi stana sme6no..ti si na 11,nz,az togava si bqh s16tinsko lape,e..i az haresvah edin batko,ama.. begi,begi,samo nekvi zaka4ki,s1vsem mai s1m zadr1stena bila :P
    Look deep inside me ...

ami nz az za 11 godini sum mnoo visoka 163 sym i dosta po razvita :P ako iskash mi pishi na skype : mu skype:losho_kotence
    AKo DRuGa Te PoGLeDNe, KaJi i Che ShTe RevNuVaM..... AkO Ti KaJe Che Te XaReSVa, I KaJi Che SuShTeSTvuVaM..... AkO PoISka Da BuDe S TeB.. KaJi i Che ShTe q NaMeRQ!!!

ObIcHaM IcO {P}

Guest
    mi mnou si muni4ka...3 godini ne sa mnogo no ako primerno si na 13 a toi na 16,6oto togava pone si po-razvita,po golqma i t.n

Мега фен Аватара на koalka
    Еми имаш шанс,ама всичко си зависи от теб.И да си развита,това не е гаранция, че ще ти обърне внимание.

Guest
    3 godini ne sa mnogo

mi moje d avi zvy4i stranno no sym imala dosta gajeta:P i to golemi po na 13.14.16.17 godini 17 mi e bilo nai golqmoto mnoo se haresvahme :P no nego ne go barkashe 4e sym na 11

ObIcHaM IcO {P}

Фен Аватара на F4ence
    Град
    Varna
    Ouuu i az kato bqh na 11 imah su6tiq problem... I vsi4ki mi kazvaha 4e nqma smisal 4e godinite sa mnogo. DOri mom4eto koeto haresvah i uj haresva6e men se durpa6e 6toto spored nego godinite bili mnogo nemojelo, puk posle kakvo Malko sled tova trudna s Edna ot nai dobrite mi priqtelki po nego vreme.
    Spored men godinite ne sa ot zna4enie... apak i 3 godini sa napulno normalna granica... I az s moito gadje imame 3 godini razlika i ne vijdam problem, da verno 4e sam malko po golqma ... no ne e takaf problem.
    Probvai ... MIslq 4e 6te uspee6. )) Samo ne se ligavi mnogo mnogo druj se kato po golqma , i badi sebe si[ tova neznam kak 6te go postigne6 no opitai] USpeh
    Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
    KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
    KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
    KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
    KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!

Цитирай Първоначално написано от mer4eto
    mi moje d avi zvy4i stranno no sym imala dosta gajeta:P i to golemi po na 13.14.16.17 godini 17 mi e bilo nai golqmoto mnoo se haresvahme :P no nego ne go barkashe 4e sym na 11
    emi macka kato si imala tolkova "golemi" gadjeta za kvo pita6 dali ima6 6ans s nekuv "piklio" na 14 ne we molq vi mislite pone malko predi da pi6ete ne6to ei taka ne e 4ak tolkova trudno
    Feel my pain

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    хах мила...малко ми е чудничко...щом си имала гаджета на по 17...какво те притеснява един 14 годишен
    не че нещо ама и разликата с моя е три години...пък кво..с мене е...ее аз съм с 5 год. по голяма от тебе пробвой си късмета пък...каквото стане....и сори ама ми е малко странно...на 11 си а си ходила със 17 годишен...аз ли нещо съм сбърканата че мисля така или ти?!..не ти чета морал-живота си е твой...ама той е на 17 което ме довежда до въпроса-спала ли си с него-щото той се пак ше си иска нещо повече от целувки(отклоних се от темата сори)...
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

маминоооо...чай да пораснеш, че от толко малка шансове да гледаш дали имаш...само ша си тровиш нервите...
    чисто и просто...що е то?
    -къпан полицай!

E shtom si hodiala s mom4e na 17 , nishto ne pre4i i s mom4e na 14 Nqma ot kakvo da se pritesnqvash.. ako se haresvate nqma da vi pre4at godinite Liubov da ima pak... vsichko drugo ste si e okeY

ATAKABG
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от real-girl
    Hah,malkata Ne te poznavam,ne znam,ako si nqkoe otrakano mace nqa ima6 problem..xax,abe ti se opitai,kvoto i da e,kvoto i da ti kazvat,ako use6ta6,4e ima6 6ans..ma xax 4eki,4e mi stana sme6no..ti si na 11,nz,az togava si bqh s16tinsko lape,e..i az haresvah edin batko,ama.. begi,begi,samo nekvi zaka4ki,s1vsem mai s1m zadr1stena bila :P
    Мен ми се струва,че и сега е така

Абе ти въобще разбираш ли смисъла на думата "харесвам" особено включена в изречение :"харесвам едно момче"
    И ти знаеш ли коя дупка за какво ти е...

Малее на къде вървиме?! Куцо, кьораво и сакато вече на по 11 години се пеца като животно
    Гост: Мога ли да имитирам секс и така да сваля калорий? Малко скучно ама....
    alexxgold: Калорий? Този да не е някой като Кирил и Методий?

Guest

Re: Moderated:Аз съм на 11, а той на 14, дали имам шанс с не

zna4i az mnogo haresvam edno mom4e.oba4e to e s tri godini po golqmo ot men.si4ki mi ivkat 4e nqmam shans s nego 4e tri godini sa mnogo.az sym na 11 a toi na 14 ;( kajete mi spored vas mnogo li sa tri godini?da hranq li oshte nadejdi?da se borq li za nego ;( kajete mi plsplspls mnogo vi molq vajno e

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    Porasni be...

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    po princip 3 godini ne sa vaob6te mnogo .. ama vse si mislq 4e mom4etata na po 14 godini ne si mislqt za po-malki ot tqh ... i vse pak nqma lo6o da opita6. moje da si otvori para6uta ;] aide good luck

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    3 години могат да са както малко, така и много, но след като си на 11 определено мога да ти кажа, че е второто
    все пак той е на 14 и акъла му е маалко по-развит..без да се обиждаш
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Пробвай, може и да имаш шанс, все пак си ходила със 17 годишен.
    Танцът е вертикалното изразяване на хоризонталното желание...

Купи си кукли.
    Не, наистина, много почнахте да избързвате...чак пък 11-17...а'е какво да приказвам, егати лапетата.Моето момиче, честно казано си малка още и не знаеш какво искаш.Както каза един човек в предишните постове:

Абе ти въобще разбираш ли смисъла на думата "харесвам" особено включена в изречение :"харесвам едно момче"
    И ти знаеш ли коя дупка за какво ти е...
    Който желае, да се опита да ме убеди в противното.Като се върна в събота ще ви отговоря
    ...

Супер фен
    Ех,щом си ходила с 17 год.,какво питаш?!А междодругото ти девствена ли си (интересно ми е)?

Повече от фен
    Извинявай, ама... Със 17-годишен?!?!? WTF По-добре се радвай, че си на 11, играй си с кукли и се кефи на живота- гаджетата на тая възраст носят само разочарования

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Децата вече се раждат стари.
    Само аз ли до 13-14 годишна възраст си играех с Лего и си мечтаех да бъда Spider Man?
    He who runs with aggression walks with no dignity

Голям фен Аватара на I_ve7o
    imala si priqtel na 17..pff...boje..na kade otiva sveta..togava k`fo ti pre4i edin 14 godi6en..llellelelle opravete se bee

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от Crafter
    Децата вече се раждат стари.
    Само аз ли до 13-14 годишна възраст си играех с Лего и си мечтаех да бъда Spider Man?
    Остави... аз до 7-ми клас си играх с кукли. И не съжалявам, че късно разбрах какво е "секс", "свирка" и т.н.

V tvoq slu4ai mi se struva, 4e vuzrastta e ot zna4enie, ama 6tom si hodila s 17 godi6en....neznam.Dne6nite deca se razvicat napravo svetkavi4no....az do 6-ti klas ne poznavah kakvo e tova 4uvstvo lubov, ne po-to4no haresvane.
    Ti pita6 dali ima6 6ansove s 14 god, a az kvo da kaja kato sym si haresala edin na 22, a az sym na 16 /po4ti/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си