- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- DaLi e dOBra IdeQ?!
Искам да купя на гаджето ми нещо наистина оригинално и се спрях на белезници.. и се чудя дали ще им се накефи.. обръщам се специално към момчетата.. ще ви хареса ли ако ви подарят нещо подобно и кое от 3те вида предпочитате?!
http://www.sexshop.bg/product_info.p...990c4ed3ae8c80
http://www.sexshop.bg/product_info.p...roducts_id=396
http://www.sexshop.bg/product_info.p...965be0d90a94d9
за оригилнално...не е..даже е изтъркано, но всеки или поне почти всеки би се накефил...аз например бих се зарадвала на вибратор, въпреки че е изтъркано![]()
teq bez puh4eta sa klasikatai 4e teh nai bih haresal :P
az mnogo 6te se nakefa na rozovite,mnogo sa vuzbujda6ti.mai te sa nai-dobriq izbor.
като момче бих казал - червен пух или класически.
edit: и, ако ще са класически, купи ги от оръжеен магазин. Излизат поне 2 пъти по-евтино!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Първо се бях спряла на розовите.. ама си рекох че на мен ми харесват шото съм момиче, но за него не съм мн сигурна.. май ше предпочите червенитеа класическите не са ли мн груби?!
awe na mene li taka mi se stori ili na parviq link ima6e bi4 :O tfa sq e SEX igra4ka malko boleznena no izvratena do neuznavaemust mn raboti moje da napravi edno momi4e na edno mom4e s edin bi4 no ti si ibirai a pak ako si vzeme6 bi4 polzvai voubrajenieto si![]()
БЕЗ пух.
Какви са тези извращения....
Ако ще са белезници, да са белезници,а не някакви перверзии..
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
ЬАаьхьа бич определено няма да му взема.. ьахьах да бе ако ше го убивам ше е с голи ръце ..сега пита специално за белезниците защтото утре ше ходя до един секс шоп и още се чудя и ми е интересно какво мислите по въпроса
Не са -прекалено- груби. Ако си стоиш мирно, всичко е ok. Ако много се дърпаш.. сам си го просиш. Иначе аз обогатих колекцийката ни с едни с червен пух точно сега по Коледа, ама още не са ми ги слагали, за да си кажа мнението кое е по-добре![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Точно днес си говорх с една наша съфорумка и сподели че и тя си мислила за белезници (попринцип). Аз й казах че предпочитам истински, а не от тез с пухчетата, и тя естествено възрази че щяло да я боли мадамата. Аз не главно за сексуални приключения ги искам де
Може би тез с диамантите са по-добре (защото са по-изчистени. Не знам дали са хубави обаче. Подобни съм гледал и се отключваха лесно (без ключ)
Казвам отново, че ако държите на изчистени белезници, купете направо истински от оръжеен магазин. Няма отключване, няма дяволи. 10 кинтажа, турско производство.
аз мисля че с розов пух за момиче е много добър подарък или поне аз бих се зарадвала многоиначе и за момче става
без пух! ако беше за момиче - розов , червен.. се таяама кат за момче- без.
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
Преди бяха 18 лева. Един съученик каза че си ги е взел за 24, а аз като проверих ми казаха 13 леваПървоначално написано от shizzle
Аз ще си взема де. Е и е от ловно-рабарски магазин
Към авторката: Тези белезници за кой ги вземаш? За себе си или за него? За кого са предназначени? Предполагам че то ще ги използва върху теб, така че трябва на теб най-малкото да ти харесват как стоят (да са ти удобни (кактото и да означава това за белезници))
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Ее, тук не знам при вас колко са били. Аз казвам при мен колко струваха. Това бе преди година във Варна, магазинчето до Кукления театър, като се спуснеш от Адвокатската градинка към Валентината
![]()
в пловдив в секс-шоповете са от 15 до 38 лв така ми казахаама ако толкова мн искате да видите какво е защо не вземете назаем .. все трябва да имате някой военнен познат!
Там оръжеен магазин не е имало никога. Смятай до кукления театър да има оръжееен направо пропуск за снимка и материал. Зле си с ориентацията брато. Магазина се казва Магнум но е на съвсем друго място. Точно до улицата по продължението на широката страна на Валентината. Какъв куклен те гони?Първоначално написано от shizzle
Кукления е на точно две крачки, а уличката е същата, където са онази закусвалня със странното меню като "будапеща" и "балатон".Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
Аз по закусвални не ходя. Само по ресторанти. Ако не ми кажеш Димят или Стара Варна въобще не ми влиза в списъка. Уличката въобще не е същата. Не си от Варна не разбираш и ти е простеноПървоначално написано от shizzle
Edit
Ти носила ли си белезници? Хахах, да убиват, lol. Убиват, ако не знаеш как да я вържеш! Иначе дразненето е минимално (то, ако е без хич, за какво те вързват?)Първоначално написано от smily_data_bg
Аз като моми4е най-се кефя на тея с пух.![]()