.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Повече от фен

Диктовки по английски?

Знаете ли някой сайт с безплатни диктовки по английски? Или поне някакви достъпни за теглене срещу минимално заплащане.
    Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!

Guest
    V kakav smisal diktovki?Moje6 da vzeme6 nqkoq obikvnoena kniga na ezika i da q izpolzva6 za diktuvane.

Повече от фен
    Записи с диктовки и transcript, това имам в предвид.

Различно е като си ги чета ей така и имам сума ти време да асимилирам думите, а друго е за време да мога да се сетя и т.н. За това трябва тренировка ...

emi nqma li koi da ti gi 4ete tfa e nai dobre 6toto i da ima sigurno sa nekfi bezumni ma nz vij v google.com tam obiknovenno ima si4ko
    f*ck off!

Повече от фен
    Ами Google ама... как да му кажа точно к'во ми трябва... търсих търсих все ми вади разни глупости. То затова по-добре е ако на някой са му попадали да каже... Просто интернет е пълно с боклуци навсякъде, както и в истинския живот

http://shop.kabinata.com/product_inf...roducts_id=244 ама 15лв
    потърси си курсове по английски в бг тракерите и ще намериш

Повече от фен
    Имам един диск от Кабината - голям боклук е. Ако някой си вземе - голяма грешка ще направи Този, който имам, е за кандидатстуденти - 10 диктовки на кръст, и то с кофти качество; имам чувството, че аз ще ги издиктувам по-добре

Ако някой попадне на продукт с диктовки (дискове, касети, няма значение), различен от на Kabinata, нека пише плс

Спешно ми трябва АНАЛИЗ на тема "Кандидат за хамама" !!! плссс, който може да ми помогнеее !!!

лапайте хуя и виа бе мърши грозни !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си