- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Proporcii
Ima6e edna matemati4eska formula za proporciite na perfektnoto tqlo.Se6tate li se?
може би това - http://dieti.gbg.bg/Interactive.asp?inter=1 ?!?
и аз знам,че е това.Освен ако не питаш за манекенските размери-90/60/90.Първоначално написано от Kisses{P}
...TaKe mE In YouR ArmS...
Това там са глупости,направих си този тест и излезе,че съм имала тегло под нормата и идеалното тегло за мен е 59 кг.То аз ако напълнея толкова знаете ли на какъв плондер ще заприличам.Хаха.Мисля,че за всеки си е относително и няма идеално тегло,защото на всеки би изглеждал различноПървоначално написано от Kisses{P}
![]()
Да бе и на мен ми излезе че съм поднормено тегло ии идеалното тегло за мен е 55 а аз съм 44кгПървоначално написано от christina_aguilera
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
"Вашето тегло е поднормено!
При вас съществува увеличен риск от клинични проблеми. Повече за това как да се преборите с поднорменото си тегло, може да научите ТУК "
е това ми излезе,което е глупост,казват ми,че трябва да стана 55 кг,за да добия идеалното тегло,което значи,че трябва да напълнея със седем кг!ужас не искам да си представя как ще изглеждам!!!![]()
НА някой да му излезе горе-долу вярно?
На мен ми пише, че идеалното ми тегло е 60 кг... Това са 6 кила отгоре![]()
Това са пълни глупости.
Давайте хора да пълнеем!![]()
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
az sum mom4eama i az si napravih testa se pak nal ii za mom4eta ima
emni az puk sum sus nadnormeno pri tva sum s pove4e ot 5kg nad maksimalnoto teglo
koeto pak e glupost 6toto az ako stana 73 kila kolkot me iskat za perfektno teglo az 6te sum naiz4ezvane
sega sum 86
na men mi ostavat 10 kg)) ama nqam jelanie da gi ka4vam...taka sam si mn dobre daje misleh da svalq nqkoe kilce
))
Pravi kvoto trqa,pak da stava kvoto 6te!