Zdraveite na vsi4ki... Purvo iskam da se izvinq ako temata mi ne e za tozi razdel no smetnah za nai dobre da q pusna tuk...edin 4ovek ujasno mnogo mi lipsva... edin 4ovek koito obi4am ujasno mnogo... edin 4ovek koito nepoznavam.. edin 4ovek koito mi e dal jivot... -MOQTA MAIKA az ne q poznavam ... kogato sum bila edva edno novorodeno tq me e ostavila v dom za siraci... sega sum osinovena.. osinovitelite mi sa stra6no dobri hora.. davat vsi4ko za men .. cql jivot ne sum li6avana ot ni6to , no... mnogo iskam da vidq moqta maika... edinstvenoto ne6to koeto znam za neq e 4e e bila na 17 kogato me e rodila ( i az sum po4ti na 17) ... znam 4e bihte mi kazali 4e trqbva da se radvam 4e imam dobri roditeli i t.n... no tq za men e mnogo ... neznam kak da opi6a bolkata si... neznam dali znaete kakvo e na vseki paznik da se pitate tq dali si spomnq za vas... za vseki edin rojden den da se pitate "moqta mama pomni li 4e dnes me e rodila" "kade e tq" "kak izglejda" "kak se kazva" i o6te hilqdi hilqdi vuprosi na koito nqmam nikakuv otgovor neznam dali nqkoga 6te q namerq... neznam dali tq iska da me vidi... neznaete kolko mi e tejko i kolko mnogo mi e mu4no neznam dali nqkoi bi me razbral .. prosto postoqnno mislq za neq... iskah da iskaja bolkata si Mnogo q obi4am ujasno mnogo

Veseli praznici na vsi4ki ! I cenete i obi4aite roditelite si !