- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- MOQTA MAIKA :(
Tolkova mn s1veti sa ti dali.. No ti sama trqbva da preceni6 koi e nai - pravilniqt.. Az moga samo da ti pojelaq MNOGO USPEH i dano namerish svoqta mai4ica.
и аз сам на това мнение !!! деистваи мила и късмет!!!Първоначално написано от koalka
Първоначално написано от LSD^Lady
ima mn kofti izhodi ot vsi4ko tova!tq moje da ima drug jivot sega!i da ne te prieme za dobre do6la!znam 4e iska6 da q vidi6 i sam sigurna 4e tav jelanie e mn silno,no zamisli se 4e moje da jivee dr jivot i tova da te narani adski mn ako tq te otblasne![]()
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Със това съм съгласна на 100%Първоначално написано от aP0kAlIpSiS
За годините,в които са те гледали и са те обичали,тези хора са заслужили поне искреността ти!Смятам че,повече от всеки друг на този свят,те са твоите родители
те са хората,които ще ти помогнат и ще бъдат до теб,когато имаш нужда.Защото със сигурност не са глупави и още по-сигурно е,че те очакват този момент...моментът,когато ще пожелаеш да намериш биологичните си майка и баща и вероятно са подготвени,просто трябва да повдигнеш темата.
Съгласна съм също,че тази жена може да е била изплашена,когато те е родила,че може да не те е потърсила по хиляди причини,но ако човек си постави нещо за цел-не би трябвало нищо и никой да го спира...и тогава защо 17 години не те е потърсила?!Защо не се е поинтересувала как си,дали си жива дори?! Не те настройвам срещу нея,но това са не по-малко важни въпроси от останалите и когато някой ден я срещнеш си длъжна да и поискаш обяснение не защо те е изоставила,а защо не те е потърсила! А за мен оправдание няма...![]()
Успех и говори със осиновителите си![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Naistina ti blagodarq mnogo , na teb i na vsi4ki koito me podkrepqt.Horata koito kazvat i me mislqt za neblagodarna opredelno ne sum suglasna s tqh.. za6toto ne sa ispitali bolkata koqto taq v men ot dulgo vreme... ne sa usetili tova gadno 4uvstvo "samota" .... i kakvo li o6te ne... zadavala sum si vuprosite "ami ako ima semeistvo" "ako me otblusne" e togava shte razbera pone edin put zavinagi che ne sum jelana ... neiskam da q uperkvam za tova koeto e napravila po prostata prichina che neznam zashto e postupila.. bila e na 17... moje da e bila uplashena.. moje da ne e imala vuzmojnost da me gleda... mnogo neshta... no znam che me obicha shtom me e rodila a ne e napravila abort... shtom e podpisala che se otkazva ot men i moga da buda osinovena znachi tq e iskala nqkoi da me osinovi i da mi dade tova koeto tq nemoje... a na vuprosa zashto ne me e potursila... na neq sushto ne i e lesno da me nameri shtom e podpisala ujasniq dokument che se otkazva ot men... az sum sigurna che tq si spomnq za men!znam podqvolite che iska da me vidiПървоначално написано от sisi{P}
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
Ei ne si misli t1kiva ne6ta.. B1di optimistka , bori se. Az s1m ubedena 4e 6te nameri6 svoqta mai4ica i vsi4ko ste e dobre.. To koq maika ne bi se radvala da vidi deteto si .. Ako ne se radva to tova ne e maika...tq moje da ima drug jivot sega!i da ne te prieme za dobre do6la!
off ima gi vsqkva maiki...gledam kvo se slu4va okolo men vseki den i moga edinstveno da blagodarq 4e az poznavam moqta!az sa6to te podkrepqm ako re6i6 da q tarsi6,za6toto sig naistina e mn bolka da ne poznava6 maiakat koqto te e rodila!no prosto se podgotvi za nai-lo6oto,za da ne strada6 ujasno mn!Първоначално написано от Talisman
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Мила разбирам те напълно..само дето аз съм без баща..моят баща е починал преди да се родя и дори не е знаел че същесвтувам...и аз се питам като тебе хиляди въпроси и много пъти съм се чудела дали наистина е починал или има нещо друго...дори много пъти ми е минавало през ума да почна да го търся..но незнам как и къдe..Първоначално написано от LSD^Lady
...просто трябва да се преодолее и да се примириш с това нещо но и не забравяй че тя е твоя майка и не мисля че те е забравила...