.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    ....тъжно
    Guest

Ще ме разделят с бест фр!!!

С най-добрата ми приятелка се познаваме от две години,много си се обичкаме,просто сме като близначки и външно и вътрешно...Когато се виждаме се гушкаме примерно и т.н.,но нищо странно....Сега родителите ни са решили,че сме лесбийки и имаме моля ви се връзка.... И ще ни разделят!.....Лошото е,че не можем да си позволим да се противопоствим "активно",защото тогава ще оправдаем извратената идея,че сме лесбийки и това е нещо повече от обикновено приятлество.То е,но не в този смисъл...няма момиче,с което толкова лесно да споделям,с което така да се забавлявам,много сме си помагали,много неща сме преживели...но лесбо-глупостИ?!Никога!От моя страна съпротивата е голяма и няма проблем да се опъна,но тя много обича родителите си и лесно ще ни разделят,защото не иска да се кара с тях.Много ще ми е жал...взимат й компа,ГСМ-а,не дават да се виждаме.....Заради този и много други фактори се преместих да живея при един приятел...Лошото е,че може да й промият мозъка и да вземе да повярва,че и тя,и аз сме лесбийки....хора,ПОМОЩ!!!!!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Тц,тц ...,накъде отива тоя свят?
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен Аватара на koalka
    Доста гадна ситуация наистина, но тези родители....Поне аз моите не мога да разбера, но това е друг въпрос.Еми не знам как им е дошла тая идея на ум, но не трябва да се откадвате от приятелството си.Просто, ако можете се виждайте тайно.Вие не ходите само с родителите си, така че....

Хах мене пък в 7ми клас майка ми беше решила, че съм педал щото седях до едно момче с дълга коса и бяхме мн добри приятели...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ne mojesh li da otidesh u tqh.. i da govorish s roditelite i.. da im obqsnish vsichko koeto kaza i na nas.. Ne vqrvam da sa tolkova zli.. i surovi.. pone zaslujavash da te chuqt.. kakto i sobstvenata si dashterq...

Идеята за тайните срещи е добра,но...щом тя е толкова привързана към родителите си може да не се съгласи Предложи й все пак,но първо се съберете всички и го обсъдете...Така ще е най-добре - все пак родителите ви нямат доказателства,че сте лесбийки Не се предавай,защото добри приятели не се намират лесно

Тц, тц, тц...аз на тези мога ли да им...
    Ебати умрелите типове.
    Ок, спирам да се нервя.
    Няма оправия, дори да говориш с тях, щом се е стигнало до това положение, явно са супер неразбрани хора, просто ще се наложи, да се виждаш с приятелката си, без те да знаят, което не мисля, че трябва да представлява голяма трудност, защото:
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Вие не ходите само с родителите си, така че....
    ...

Град
    при чичо Страх
    Абееее, според мен темата е една голяма ебавка.

Цитирай Първоначално написано от bungle
    Вярно,че темата е странна,но всичко се случва!

....тъжно
    Guest
    Абсолютно честно,за жалост не е ебавка,въпреки,че на ваше място и аз така бих помислила....бих се радвала,ако го пишех за ебавка

Град
    при чичо Страх
    Добре де, на колко сте?

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Roditelite wi sa bolni!

Guest
    Добре де, на колко сте?
    На по 14....и определено не са имали повод да ни мислят за безотговорни или вятърничави,все им се угаждаше на прищевките.....това училище-това,това момче-това....на мен лично вече доста ми писва....

Цитирай Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
    Roditelite wi sa bolni!
    Или най-малкото прекалено мнителни!

tova spored men e mnogo t1po ot kum stranata na roditelite.ujas tezi hora ne mogat li da vi razberat ama naistina i az sum na mneniety da se vijdate taino ne prekysvaite priqtelstfoto si samo zaradi nqkakfi izmislici koito ne sa verni daje uspeh
    AKo DRuGa Te PoGLeDNe, KaJi i Che ShTe RevNuVaM..... AkO Ti KaJe Che Te XaReSVa, I KaJi Che SuShTeSTvuVaM..... AkO PoISka Da BuDe S TeB.. KaJi i Che ShTe q NaMeRQ!!!

ObIcHaM IcO {P}

Come_to_me
    Guest
    Bojeee kak moje da vi razdelqt za ni6to na toq svqt ne pozvolqvai da te razdelqt s priqtelkata ti !!!!!!!
    Se pak tva e tvoqta nai-dobra
    Az ne bih pozvolila da me razdelqt s moito nai-dobra koqto poznavam ot 9 godini i s koqto sme nai-dobri ot 7 no nikoga moite ili neinite roditeli ne sa si misleli 4e sme lesbiiki
    Naistina e nai-dobre da otidesh da pogovorish s neinite roditeli i da im obesnish s kakvo 4uvstvo e svarzano va6eto priqtelstvo ne vqrvam da otkajat da 4uqt teb i nai-dobrata ti frendka!
    Se pak vie si znaete 4e ne ste lesbiiki
    I az i moita priqtelka ve4no hodim zaedno kade li ne govorim si po telefona po 3-4 chasa na den.I na nas mnogo 4esto sa ni kazvali i to hora ot na6to daskalo :Ei lesbiiki li ste be
    No na tezi hora im dokazahme kato im kazahme 4e ne sme lesbita i 4e si imame gadjeta

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Добре де, на колко сте?
    На по 14....и определено не са имали повод да ни мислят за безотговорни или вятърничави,все им се угаждаше на прищевките.....това училище-това,това момче-това....на мен лично вече доста ми писва....
    Там ви е грешката-прекалено много им угаждате.

Супер фен
    Град
    Bourgas
    ами то не остава друго освен да се виждате тайно..а бе пробвайте като съберете родителите си на едно място и двете се опитайте да ги убедите 4е не сте лесбита..олее..кфи са тия леки работи бе..малее
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Направи клонинг .Тогава всички ще са доволни.

Супер фен
    Мацка изключително се надявам това да е ебавка ако не е искрено съжалявам . Сама си си виновна кой те кара да ходиш да се лигавиш да я префръщаш и цункаш ???? Много мразя такова поведение от страна на момичетата. За съжаление, трябва да се примириш майната му и друг път 1 на ум никакви близки отношения със същия пол.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си