- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Само Споделям ако имате савети казваите :)
А бе хора случвало ли ви си е да си мислите че ненавиждате някое момиче да ви е мн гадна смисал като характер ама като я опознаете по добре да разберете че е мн готина
е на мен ми се случи ама тва е много смотано......
няам думи просто нз преди бях безразличен към нея сега просто искам най-малко да сме приятели или добри познати да речем
... оня ден я санувах непомня кво беше ама говорихме за нещо
пак по принцип тя мен не ме харесва и сам и безразличен мисля пак аз искам да ми е приятелка нз хахах
кви глупости ви говоря
просто няма с кои да споделя и реших че можете да ми помогнете
Благодаря ви за което
ами тва е историята чудех се дали бихте говорили с някои дори да не е наи готиния сега не сам и някои лиохман смисал такъв имам ли шанс
аз до ся не сам имал мн приятелки само по чата а бе хора аз ли сам зле
или нещо ми има
ся са кажете кви ги дранка тоз глупак
ами нз споделям не казвам на приятели за таквиз глупости щот може се базикат после с менреших да не рискувам ам ко да се прай тей е
живота нали?
Ами много странно преди се спичах кат говорех с момичета а пак ся някак като се отпусна и не мисля какво ще кажа и как просто го казвам
Незнам дали е заради ваздеиствието на алкоха и това че бях напушен ама си бях говорил с нея просто еи теи две думи непомня кви попринцип тя ме тарси само ако и трябва нещо или нз чудя се аз лиохман ли сам каф сам ама се пак сам от софия пак в софия няма лиохмани нали теи
тей де кажете имам ли шанс да станем приятели с нея и нещо повече?
zabraih da kaja 4e s neq nqmame mnogo ob6ti temi i ne se zagovarqme mnogo mnogo daite saveti pls
Мн ясно,че за за приятелство имаш шанс,пък за нещо повече не знам..По-лесно ще ти е ако има скайп..Мене ми се е случвало такова нещо с 1-но моме.Просто и аз нз как стана,но реших ,че искам да имам приятелство с него и направо му го казах: "Нз що ама имам нужда да имам fr като теб"
![]()
И така..Сега ми е като братче.
В смисал ние с него мн си допаднахме още при 1вия разговор,но ти казваш ,че тя не те харесва,така че нз..Но наистина,ако характерите ви не съвпадат,то трудно ще ти е да завържеш приятелство с неяНо като за начало опитвай се да започнеш да споделяш с нея,да я изслушваш,да и даваш съвети,да я разбираш..Но бъди себе си , а не се опитвай да влезеш в ролята на "идеалния човек",който е съгласен със всяка една нейна дума
![]()
ПлаЧи ТиХо,СмЕй Се ВиСоКо.
ОбиЧаЙ СиЛнО,ОтМъЩаВаЙ ЖеСтоКо...
Не ВяРвАй На ВсИчКо,КоЕто ЧуЕш.
Не КаЗвАй ВсИчКо,КоеТо ЗнАеШ...
tq e ot moq klas i se ne mi kazva zdrasti i az na neq pak na pove4eto mom4eta det uj sa gotinite kazva pak az se vodq s tqh i malko ta6ak rabota nz za tva vi ptiam Kak moje da mi stane priqtelka nali pone tova da ne e dobra ama da si kazvame zdrasti?
primerno kat mi iska ne6to himikal ili tam az i davam ama ni6to drugo nali posle nz nz ama e gotina haha a be nz ako imate ideii kajete
daite saveti de plssssssssssssss
za kvo da q zagovarqm i kak ?
minalata ve4er si misleh daje 4e q haresvam mnogo pak sq nz prosto
kato q pogledna v o4ite i mi stava hubavo
a be hora kajete iskam q za priqtelka a pak te e bezrazli4na kam men ?
uf pi6ete de plss
molq wi
Спокойно, като я опознаеш, накрая ще се върнеш в изходната позиция.
kajete de>?
Никога не прави такива планове. Ако стане - стане. Времето ще покаже.
П.п.: и моля ти се от сърце, пиши по-грамотно
Mai razbrah kvo imate predvid
da ne si praq golemi iliuzii 6toto nai veroqtno ni6to nqma da stane
a ma da ne mi puka za tva ako iam ne6to da kazvam na nqkoi da go kazvam i tva tva sq sa gluposti de ama da spodelq
10x na visk4i