Dosta mom4eta sa me lygali,zatova kogato sre6tnah tozi si kazah,4e toi niama da me izlyze.Az sym na 17,toi na 23.Sre6tahme se i izlizahme samo kogato az kazeh,pravihme sex sy6to kogato az kazeh.Ne mi puka6e za nego togava,ne go obi4ah,no be6e krasivi4yk,pyk i ne e hubavo da si sam.Izkarahme 1 godina v koiato ob6to vzeto toi samo povtaria6e kolko me obi4a,a az ni6to ne otvry6tah,Naprotiv,pokazvah mu,4e ne go obi4am.Poslednia mesec niakolko pyti mi kaza,4e ne mozel pove4e taka,dali ne mu se podigravam,kakvo kato sym bila krasiva i t.n.,niakolko skandala ima6e.Nakraia az mu kazah da se maha i,4e ne mi puka za nego i toi se mahna.Pra6ta6e mi SMS-i izvestno vreme v koito me mole6e bukvalno da se syberem,vsi4kite mi priqteli,roditelite me uve6tavaha da go napravq,4e bil super mom4e,no ne mu otgovorih nito 1 pyt.Posle i SMS-ite sprqha i sled o6te i nqkoi drug den az razbrah,4e go obi4am,4e mi lipsva,4e go iskam,iskam go zavinagi.Re6ih da mu pi6a,nqkolko pyti ne mi otgovori,a posle mi napisa samo "prestani da mi pi6e6,syzdava6 mi golemi problemi taka",pri koeto razbrah,4e si e nameril druga.Prodylzavah da mu pi6a i pak mi otgovori - "pre4i6 mi mnogo,znam,4e ne ti puka za men i ne znam kakvo vsy6tnost iska6 da postigne6 kato mi pi6e6" .Bqh uporita oba4e i go dokarah do sre6ta v nas.Iskah da go ubedq,4e go iskam naistina,no pak ne,dori otkaza da spi s men,kaza,4e drugoto momi4e bilo mnogo vazno za nego i 4e q obi4al mnogo.Kak,kak za boga da si go vyrna,kak da go ubedq,4e trqbva da e s men,a ne s neq?Az prodylzavam da go tyrsq,toi ponqkoga idva da se vidim,no samo kolkoto da mi kaze sy6toto - obi4al neq.Use6tam,4e idva,za da ne go tyrsq postoqnno i da ne mu pravq problem s drugata .V4era mu zvunnah da mu 4estitq,uz de i pak podhvanah temata i toi mi kaza "ve4e prekali napylno,iskam da me ostavi6 na mira" i zatvori.....kofti a?