Formata mi e perfektna i smqtam da igraq i pod masata,kakto me posyvetva vvs_go za koeto mu blagodarq.Ve4e posqh sqnkata na symnenieto mezdu tqh s tezi postoqnni SMS-i i obazdaniq,znam,4e drugata mu e pravila golemi skandali,koeto mnogo me radva - 1:0 za men kakto se kazva =D> .Lo6oto e,4e mi ustoq na opita za syblaznqvane,taka,4e se vyrnah na nulata .No pyk pone se ubedih tvyrdo,4e toi e veren 4ovek kakvoto i da stava.Mislq da mu pravq 4esti pose6teniq na rabotnoto mqsto,to4no kogato e vreme za po4ivka na obqd i vsi4kite mu kolegi i kolezki da me vidqt men tam i tova da stigne do u6ite na onaq.Nqma kak da mi izbqga,za6toto e leko sramejliv pred mnogo hora i 6te gleda da izbegne skandal publi4en i 6te me zamykne nqkyde,a az 6te pusna sluh4e posle i taka .Ne sled nqkolko dni,s tazi se vzeha po4ti 2 meseca sled razdqlata ni,1 mesec mi zvynq non stop v na4aloto.Toi e ot stoinostnite mom4eta naistina,znam,4e az go obi4am i go iskam samo za sebe si!Toi sy6to ima 4uvstva kym men,znam i tova,kak ina4e bi iztyrpql moeto otno6enie cqla 1 godina pri polozenie,4e e haresvan ot momi4etata i ne mu lipsva izbor,a i ne mi e izneverqval - v tova sym 100% sigurna.Davaite o6te ideiki kak da gi sabotiram po-byrzo,moze da sym ku4ka,ama 6te go vzema na csqka cena