Цитирай Първоначално написано от didityu
Da ti moje6 da go0 obichash nasitina .. no ne mislq 4e taka trqbva da go pokaje6 towa ne e na4ina .. aa sega az sum tyk za drygo0 Haresvam edno0 mom4e na 18 e a az sum na 14 rabotata e tam 4e ne jivee v bulagariq a v london no ina4e si e bulgarin naskoro doide tyk pri pratov4ed si .. ii az se zapoznah s nego0 .. ii taka we4e se vijdame po4ti vseki den se zasi4ame lafim si i taka no na 11 si zaminawa pak mom4eto0 nadali zaradi men 6te ostane v bulgariq i 6te zareje london i Boksa .. nqma da go0 napravi towa zarad edno0 momi4e no Neznam kak da postupq az sega acki burzo0 se prevurzvam kum nqkoi .. i twa mi e golqm problem :X daje o6te nqmam i skaipa my na mom4eto0 no0 pone na 11 dano0 yspeq da go hvana za6toto trqbva da si vidq rezyltatite a toi kato0 zmaine prosto0 6te ima acki mnogo Prosto0 nqma da moga da go preodoleq a towa mom4e e zlatno0 naprawo0 .. taka se prevurzah kum nego0 4e nemoje da bude jiwo0ta moje da my e bila acki gaden no nqma da sujelqva ako trugne s men toi vsu6tnost nqma kak da zareje boksa za6toto i v varna ima takiwa raboti samo4e tyk ne se vadqt takiwa golemi pari kato0 tam aa toi idva na 2 god edin put za po 1 sedmica 2 sedmici da kajem nai mnogo prosto0 kak da my go kaja na jiwo nqma kak i nemoga pprosto0 6toto 6te se razpla4a kato0 znam 4e 6te zamine .. mnogo go iskam towa mom4e ne sum iskala dryg 4esno0 vi kazvam toi napravi ne6ty s men samata ne sum bila taka predi .. :X
cool story, bro