.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Sled seks..

didity:)
    Guest

Sled seks..

Ami.Ne sum osobeno opitna v sexa Pravila sum go samo 1 put, za tova iskam prosto da vi popitam Sled sex, sled kato toi svyrshi, kakvo pravite vzimate li dush zaednO? Ili prosto toi vliza v banqta a vie si ostavate v legloto dokato to ise vyrne:P Prosto mi e interesno, bez ebavki pls A i oshte neshto,..Toi svyrshva v prezervativa,,kakvo pravite s nego sled tova Blagodarq predvaritelno

ми с презерватива тои трябжа да го свали внимателно и да го завърже и после кошчето
    а тфа за къпането заедно веднага след секс не е задължително , ма преди примерно 2ря път да се праснете той трябва или да се измие или в никакъв случай да не прониква в теб без презерватив. Иначе къпането с партнйора е мн приятно , препоръчвам
    f*ck off!

Guest
    Mersi za otgovora:P) Mi ne , prosto sexa vse oshte e neshto novo za men nali razbirate I za tva prosto mi e nqkvo stranno, kogato svyrshite kvo pravite:P KOlkoto i stranno da zvychi..

спокс и аз не го правя от мн отдавна ма се свиква мн обичам след секс да се гушкам мн е приятно и не се притеснявай тфа си е нормално в началото да ти е странно
    f*ck off!

Guest
    )) Mersi mn, chakam i dr otgovori:P)

не са мн хората които нощуват пред компа чакай "колкото повече толкова повече''
    f*ck off!

v prepora4vane e sled sex nqma zna4enie dvamata ili samosindikalno da se izkape6 ili pone podmie6
    Mrazq reda i 4akam smyrtta !
    www.steelf.aha.bg

Guest

Re: Sled seks..

Цитирай Първоначално написано от didity:)
    Ami.Ne sum osobeno opitna v sexa Pravila sum go samo 1 put, za tova iskam prosto da vi popitam Sled sex, sled kato toi svyrshi, kakvo pravite vzimate li dush zaednO? Ili prosto toi vliza v banqta a vie si ostavate v legloto dokato to ise vyrne:P Prosto mi e interesno, bez ebavki pls A i oshte neshto,..Toi svyrshva v prezervativa,,kakvo pravite s nego sled tova Blagodarq predvaritelno
    Хигиената на първо място после спим или си говорим

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ау туй всеки път е различно. Може душ...двамата. Може ти да се измиеш просто (дори и на чешмата), пък може и нищо да не правите, просто да лежите и да се гушкате и да спите. Де да знам...каквото ви се прави. Аз попринцип след секс имама доста енергия и си правя разни неща докато момичето лежи примерно. Може да хапна и ако тя иска нещо да й занеса в леглото

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Аз съм БЪЛГАРЧЕ zashto ne si ot varna
    Ami kogato ima banq vinagi sled sex q poseshtavam...a ako sum nqkude drugade po-chesto v kola izpolzvam mokri kurpichki

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    еми ние след тва си взимаме душ заедно..е в повечето случай де..(а когато не ни се става си се гушкаме и чак после бегом към банята)...ама е много готино да си вземеш душ с...гаджето!!!

п.п:не че и аз го правя отдавна ама...споко!!!
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Re: Sled seks..

Цитирай Първоначално написано от didity:)
    Sled sex, sled kato toi svyrshi, kakvo pravite vzimate li dush zaednO? Ili prosto toi vliza v banqta a vie si ostavate v legloto dokato to ise vyrne:P Prosto mi e interesno, bez ebavki pls A i oshte neshto,..Toi svyrshva v prezervativa,,kakvo pravite s nego sled tova Blagodarq predvaritelno
    И двамата се излезажаме мързеливо презерватива го слага на някое близко място
    When you dream anything can happen.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си