- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- moita maka
Pri men se be6e zaformil edin latinoameriaknski serial. Zapoznah se s edno mom4e- tragnahme. Sled nqkolko sedmici dokato sam s nego tragnah s 2ri. za kapak na vsi4ko bih 300km za da otida pri 3ti xaxaxa NO nito edin ot 3mata ne znae za drugite 2ma za sega ;P
Mrazq reda i 4akam smyrtta !
www.steelf.aha.bg
Ти си тъпа.Само това мога да кажа.И за какво я пускаш тая тема?Да се похвалиш колко си тъпа ли?
Първоначално написано от koalka
Хахах кефиш кефиш =D> =D> =D> А по темата-винаги съм знаел, че всички момичета са к**ви, някои по малко, някои повече, но във всички го има тва нещо. Като гледам ти напрао преливаш от него![]()
Курва.
Недорасла...
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Spored men ne postypvash chestno!Sega nikoi ot tqh ne znae za drugiq , no rano ili kysno istinata shte izleze naqve i ste padnesh ot 3 stola na zemqta, a tva e kofti povqrvaiMoqt syvet e predi da sa se osetili momcite si izberi 1 ot tqh i ostani s nego , a na dr 2-ma im bii shuta ,predi da sa se osetiliche gi lyjesh i trimata
И защо е темата? Да покажеш колко мъка има по тоя свят ли...![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
ще стискам палци..да те разбера и да те оставят...
Първоначално написано от koalka
И още към авторката-и като имаш 3 гаджета щастлива ли си?Постоянното криене на единия от другите двама е доста интересно..и изобщо какви ли чувства имаш към тях...пф верно си тъпа.
хъхъ..
Уау ... Доста си луда![]()
![]()
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
Само едно ще ти кажа - всичко на този свят, рано или късно, се връща![]()
S tazi tema pokazvash kolko imash v glavata si... i kak gledash na jivota.. Porasni momiche! Porasni! Za da vidish naistina kakvo oznachava Shtastieto.. (s glavna bukva)..
i kvo ot tva ?
ffs tupa si wee! tfa za tema lubov li e! kfa e taq lubov i to ako latinoamerikanskite seriali beha kato tupata ti temi4ka..babite 6teha da umrat ot skuka bati !Първоначално написано от steel_f
тъпа си...
днеска във всички теми дето чета пишат некви тъпи кифли.. спрете се бе!
Това мже да го направи доста ограничен и тъп човек,или курва...
И на това мъка ли му викаш бе,момиче?!?!?!
По всичко личи,че си недорасла курва...ТцТцТц...Изпростява поколението,много на зле вървиш,курве![]()
Това въобще не е за хвалба...Виждаш ли какво си спечели с пускането на тази тема...За това по-добре събирай акъл малко и се стегни докато е време!![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
и аз ще се присъединя тъпа си с гладък и полиран мозъккккк
Голяяяяяяяяяяма мъка е да си курва,а![]()
Спокойно,като пукнеш нема да си курва!![]()
Tva skoro ne sam go vijdal: momiche da bie 300 km pyt zaradi momche: )
Първоначално написано от Shadow_Walker
хахаха да ти имам проблема е хората кви проблеми имат тя са хвали с колко момчета ходила и ко ся мн ли са кефиш я си представи ако на тебе бяха ти го напраили тва нещо?маи няаше да ти е мн приятно ае за ко тряа да има такива момичета кат тебе а аз са чудих що момчетата си мислят че всички момичета са курви но мога само да кажа че не е така![]()
ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......
xaxaxaxaxaxaxaxax![]()
![]()
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме затрудняват.