- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- moita maka
\Първоначално написано от Lady Death
/
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
хаха яко!Първоначално написано от koalka
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Боже , боже какво тъпо същество![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
maliiii ginqlna si prosto ne stiga 4e si kurvi4ka ami sa i hvali6 bez nikoi da ta e pital![]()
ти си тъпа курва аре махаи я тая тема ебаси верно колко си проста ни тук вси1ки си говорим колко обичаме гаджетата си и сме с по 1 момче и се стремим да имаме стабилна жръска а ти курвичке 3 си фани а 1 да те е*е у устата друг у г*за 3тия у сире******та пу**а нещеш ли маиикооо ти си мн проста земи си пример и спри да се фалиш!
Съгласна.Първоначално написано от CooL^GirL^^^
...някой хубав ден може ти да се окажеш една от 3те grlz на някое момченце.
Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:
Хвалиш се, защото разиграваш три момчета...ами честито, ама трябваше ли да губиш от ценното ми време?!![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Хах,ами ако ти е трудно да избере6 остани в тва положение и се постарай никой да не разбере![]()
OnE DaY ThE MoOn sAiD 2 Me: If uR LoVeR MaKeS u cRy WhY DoN`t U LeAVe HiM? I LoOkEd At HeR `n` RePLiEd : WouLd U EvEr LeAvE uR SkY??
хахаха хората един не могат да си хванат,ти пък с 3-ма...не се ли усещаш,че си нагла хахахлелейй деца,деца на 12-13 ли си?!
Те накрая и 3-мата ще ти бият шута,и после ще ревеш из някой форум,че си "влюбена",пък "ТОЙ"-не те обича...Зле си определено
![]()
![]()
П.С а темата с каква цел я пусна?![]()
f@nt@zi@
и кЪф е смисъла бе мацка ?!
х....три не е интересно...Що пък не да е едно от 33-те момиченца на някое момченце.А откъде си сигурна,че и някой от твойте възлюбени не си има още някоя...жалка си!Първоначално написано от madlencheto:)
![]()
И доволна ли си?Щастлива ли си като постоянно се криеш?
![]()