Хора,темата ми НЕ е ебавка...и моля без обиди и разни такива защото просто няма смисъл!зна4и аз съм едно съвсем обикновено моми4е на 13,и понеже знам,4е след като про4етете вси4ко много хора 6те ме нарекат "к***а" искам да ви кажа 4е наистина не съм такава!от 1 година 1 мом4е на 19 не се отказва от мен...предлагал ми е към 5 пъти и ви уверявам 4е има 4увства и не го прави от нужда за секс за6тото просто знае 4е това с мен няма да се слу4и докато съм на тази възраст!вси4ките пъти съм му отказвала за6тото наистина не го харесвах пък и не го познавах достатъ4но добре!но ето 4е вси4ко е възможно...от около 1 месец с него си станахме доста близки,доста 4есто излизаме (но не само двамата)..стана ми много приятно да си говоря с него и наистина ве4е имам 4увства!знам 4е и той има защото в4ера ми каза"знае6,4е о6те имам много силни 4увства към теб,нали?".Сигурно си казвате"еми какъв и е проблема"?еми проблема ми е,4е знам 4е наистина ме оби4а,аз съ6то го оби4ам,оба4е тои все пак е на 19..няма как след време да не поиска да правим секс...А аз за ни6то на света няма да го направя толкова рано!затова се 4удя има ли смисъл да тръгваме,макар 4е имаме 4увства рано или късно това 6те попре4и!Съжалявам за дългата тема и предварително благодаря на тези,които се отнесат сериозно към проблема!