.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: bez udovolstvie

usmiv4ica
    Guest

bez udovolstvie

Hora imam problem ne izpitvam udovolstvie ot seksa ni6to e taka nito mi e nepriqtno nito priqtno prosto ne use6tam ni6to dori kogato priqtelqt mi me lije az ni6to ne use6tam.Za6to e taka?Molq vi kajete mi kakvo mi e

Повече от фен
    Град
    царството на сенките

Re: bez udovolstvie

Цитирай Първоначално написано от usmiv4ica
    Hora imam problem ne izpitvam udovolstvie ot seksa ni6to e taka nito mi e nepriqtno nito priqtno prosto ne use6tam ni6to dori kogato priqtelqt mi me lije az ni6to ne use6tam.Za6to e taka?Molq vi kajete mi kakvo mi e
    имаш или мозъчен запек или нямаш нервни окончания на клитора и навсякаде там
    хуя избирач не е ебач!
    за корав уй лайнян гъз няма!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073

Guest
    ami mojebi ne ispitva6 strast kam nego nz i na men mi se e slu4valo obi4ah priqtelq si a ne izpitvah udovostvie ot sexa s nego

Re: bez udovolstvie

Цитирай Първоначално написано от usmiv4ica
    Hora imam problem ne izpitvam udovolstvie ot seksa ni6to e taka nito mi e nepriqtno nito priqtno prosto ne use6tam ni6to dori kogato priqtelqt mi me lije az ni6to ne use6tam.
    И на мен ми се е случвало При мен е така,защотото или не съм в настроение или просто не ми се прай секс
    When you dream anything can happen.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Може би трябва да почакаш някоя годинка

Фен
    Град
    У Нас!
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Може би трябва да почакаш някоя годинка

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Всичко идва с времето си. Когато се възбудиш от 1 докосване-тогава тръгни да правиш секс.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Всичко идва с времето си. Когато се възбудиш от 1 докосване-тогава тръгни да правиш секс.

Не е така, аз лично се възбуждам от някои неща, но и аз като usmiv4ica не изпитвам удоволствие от секса .., а като ме лижат и.. приятно ми е, но определено не се възбуждам..
    Може би просто момчето ти не е опитно.. или ти не можеш да се отпуснеш, или.. си още мъничка и не си готова(психически)..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си