.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Повече от фен

Хора плс помогнете! ;(

Значи ситуацията е следната--->преди си харесвах един фр,даже мисля,че харесвах е много сллабо казано,но както и са е,и сега МАЙ го обичам само като фр и през лятото бяхме в перфектни отношения,но един ден се заговорихме и той каза,че ако ме види в метъллски дрехи няма да ми проговори,нз какво ми стана и на мен при прещрака нещо и още на др седмица бях с тениска на Евансенс(това не е метъл) и отидох в у-щето с нея и той беше там с гаджето си!И от там нататък не ми говореше,но аз направих всичко възможно да се сдобрим,както й да е сдобрихме се,но той ми каза"с теб няма да сме същите фр" от което мн ме заболя.После пак имахме малки скарвания,но се сдобрявахме,докато в един момент настъпи мн голямо очуждение,той вече нищо не ми казваше не си пишехме(както преди) все му вадах думите с чингел от устата.И мн ме боли от тази мисъл,че за мен той е всичко най-добрия ми фр е (момче),а за него изглежда,че не съм никаква,а преди беше казал(лятото преди да стане т'ва с тениската),че аз и едно момиче сме му най-добрите фр и мн ни обича!Но по неговото държание не изглежда да е така,а аз какво ли не правя само и само да сме фр и снощи му казах следното!--->

[12/18/2006 10:17:34 PM] ®~†~FUCK LOVE~†~® каза: Искам да зн,че ти си ми най-добрия фр,и мн си те обичам,Мразя,когато сме скарани или се чупим,знам че съм голяма проклетия и досада,но исках да го зн!
    [12/18/2006 10:19:17 PM] *P*L*A*Y*B*O*Y*4*E*T*O* каза: i az taka
    [12/18/2006 10:31:43 PM] ®~†~FUCK LOVE~†~® каза: Нз как ще ти прозвучи,но не изглежда да е така! (doh)
    [12/18/2006 10:33:22 PM] *P*L*A*Y*B*O*Y*4*E*T*O* каза: emi nz

и до там,вместо и той да каже,нещо др "и аз така" а на мен не ми се стува че е така!

плс хора кажете как да постъпя,какво да направя за да си оправим отношенията плс!!!!!!!!!!!! [-o< ;(
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

питай го лично дали искате да сте още фр и го питай защо така е охладнял към теб. GL
    П.С. не мисля 4е едно доста добри приятели могат да се скарат заради музиката която слу6ат или няква тениска
    skype=thefreakboy92

Be yourself ! There are too many other people!

Аз мисля, че на него не мъ пука и ще е най-добре да оставиш времето да си каже думата
    What I want, is what I need!
    What I need,is METAL and SPEED!

BG-nad-vsi4ko
    Guest
    Аве вие Българи ли сте ве??? Кво е тва глупавото ФР ----> Friend ............Мили Боже!!! Нормалните хора му викат ПРИЯТЕЛ.

А по темата ще кажа че всичко което ти казал е че си му най добрата приятелка и останалото са глупости на таркалета щом не може да преживее случката с тениската.Очевидно си е търил повод да се скарате.....и го е намерил.

vij nie momi4etata izrazqvame 4uvstvata si po-dobre ot mom4etata,po takti4ni sme i t.n.az sa6to imam priqtel mom4e koeto mi e kato brad no za 6tastie toi izrazqva tova koeto misli i za sega(da 4ukam na darvo) ne sme se karali

Ами просто не мога да си представя как моя най-добър приятел ( примерно ) ще ми се разсърди за това,че нося дрехи,които не му харесват .. По-скоро тва го е използвал като повод да се скарате..тъй като има сякви хора и понякога на някой им светва,че им е омръзнало от даден човек ... Имам предвид,че е възможно (особено ако сте си писали всеки ден),да си му омръзнала,да си започнала да го дразниш.(извинявам се ако това е прозвучало грубо)Не знам миличка,разбирам те,защото и аз в момента губя най-добрата си приятелка,но поне знам каква е причината
    ПлаЧи ТиХо,СмЕй Се ВиСоКо.
    ОбиЧаЙ СиЛнО,ОтМъЩаВаЙ ЖеСтоКо...
    Не ВяРвАй На ВсИчКо,КоЕто ЧуЕш.
    Не КаЗвАй ВсИчКо,КоеТо ЗнАеШ...

Guest
    Отдай му се, и ша видиш как ше си опрайте отношенията... анални приключения с разпорващ характер че има

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Сериозно, това момче не ти е никакъв приятел. Жалко само че си хабиш нервите за него, тегли му една майна и да се разкарва. На всеки който претендира да ми е приятел ама ми се цупи понеже нося дрехи дето нещо не го кефят ще му кажа само "You can kiss my ass, my dear!"
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Супер фен
    съгласна съм с това,че не му пука..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Мега фен Аватара на koalka
    Само за това, че си отишла с някаква тениска на Евънесънс той ти се е разсърдил.Както и да го мисля и да се мая не мога да разбера как така най-добър приятел може да направи такове нещо.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Оо, я не се занимавай с лапешки работи! След като ти се сърди за такава глупост, значи толкова и държи на теб! Пробвай направо да говориш с него, питай защо се държи така и ако пак те отреже, повече не се занимавай с него.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Guest
    Цитирай Първоначално написано от x pac
    Отдай му се, и ша видиш как ше си опрайте отношенията... анални приключения с разпорващ характер че има

Hmm qvno ne ti e istinski priqtel stom ti se s1rdi za tova , 4e nosi6 dreha koqto na nego ne mu haresva..

И всичко това за една тениска? Ако това наричаш приятелство, нямам думи. Не си заслужава да се нервиш за човек, който се сърди за пълни глупости.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    e 4e mom4eto da nqma da hodi sus metalki we tva e bahti srama
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Guest
    Цитирай Първоначално написано от KuReC
    e 4e mom4eto da nqma da hodi sus metalki we tva e bahti srama
    По хубаво с метълка, от колкото с фешънче като всички останали...

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    1-во: Един истински приятел няма да се разсрди за тва!
    2-ро: Веджъж загубиш ли доверието в някой,то трудно се връща...
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Guest
    Кво стаа фешън

Фен
    Град
    Navsqkade po vsqko vreme :)
    Е добре как може да ти се сърди за някаква си тениска? Това е много глупаво и дребнаво! А и ти защо си го направила нарочно? Ама тва вече няма значение. Миналото- минало. Мисля, че трябва да му кажеш всичко това, дето си написала или направо му дай линк :P
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sunny_girl16
    Е добре как може да ти се сърди за някаква си тениска? Това е много глупаво и дребнаво! А и ти защо си го направила нарочно? Ама тва вече няма значение. Миналото- минало. Мисля, че трябва да му кажеш всичко това, дето си написала или направо му дай линк :P
    Ти скейтърка ли си?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си