Първо да кажа - здравейте, всички!
Много пъти съм си мислела, че човек трябва сам да решава проблемите си и да не осланя на чуждото мнение... все още съм привърженик на тази си теза, но въпреки това ми се иска да чуя и вашите субективни и /надявам се/ искрени мнения относно моя проблем.
Ситуацията при мен е следната: от близо 3 месеца съм с едно момче, той наистина е мн свестен и... е адски влюбен в мен. Само че след като минаха около 2 месеца интересът ми към него постепенно започна да угасва... нз защо. И странното е, че винаги, когато започвам да се срещам с дадено момче, в началото съм адски влюбена, по цял ден мисля само за него иии направо летя в облаците... след "фаталните 2 месеца" /както ги наричам/ обаче нещата като че ли коренно се променят. Точно затова и повечето ми връзки не продължават дълго... проблемът не е в момчетата, а в мен и не мога да си обясня защо след толкова кратък период от време чувствата ми отслабват... според вас нормално ли е? Преживявали ли сте нещо подобно? Просто ми е интересно да чуя мненията на външни лица... благодаря предварително за отделеното време и внимание на тези, които смятат да ми отговорят!