.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Guest

Ku4ka li sym 4e gi obi4am? Sorry za temata.

Dobre istoriqta e takava. Imam si gadje, na koeto adski durja i mnogo obi4am,i to mnogo me obi4a. I ob6to vzeto se opitah nqkolko puti da skusam s nego, kogato ne6tata ne vyrvqha no kogato go praveh to me spira6e i pak sme zaedno. POradi 4ustvata mi kum nego, ne moga da mu pri4inq bolka. [tyk ne6tata sa mnogo slojni]. Drugoto mom4e e moi mnogo dobur priqtel, na koito mnogo durja... i se poznavame ot dulgo vreme, izneverqvala sam i na gadjeto si s nego, za6toto i nego adski si go obi4am no go naranih kogato mu kazah 4e ne6tata nqma da se polu4at,i togava kazah na gadjeto si za vryzkata si s tova mom4e, i ne6tata se oburkaha mnogo. NO vse pak imah vryzka s nego, dokato hode6 s gadjeto si. O6te go obi4kam i mi e kofti kogato se setq 4e sam go naranila, mnogo 4esto izpadam v depresii zaradi nego. 3-toto mom4e mi be6e nai dobriq priqtel dokato ne mi kaza 4e e vliubeno v men, i ne6tata se promeniha. Neznam kakvo da pravq s nego, ne iskam da go naranqvam... makar 4e i toi 4aka da mu kaja dali da me zareje ili 6te zareja az gadjeto si. A az neznam kakvo da mu otgovorq. Ot edna strana ne iskam da sam s gadjeto si. No gi obi4am i 3mata i ot inat stoq pri gadjeto si..., za da ne naranq nikogo.[ili pone da ne promenqm ne6tata i da nqma skandali] puk i toi e nai sklonen kum samonaranqvane i se pritesnqvam mnogo. Ku4ka li sym 4e naistina gi obi4am i ne moga bez tqh,bez da gi vidq bez da gi 4uq ? I trimata sa napulno razli4ni i prosto neznam. I s trimata se darja po razli4en na4in, i na trimata otdavam razli4no vnimanie, koeto nemoga da otdam na vseki. DA uto4nq tyk ne govorq za sex, sex ne sam pravila s nito edin, a prosto celuvki, kato s 3-tiq e nqmalo i celuvki. Ne e nujno da otgovarqte samo spodelqm. Znam 4e 6te ima mnogo kritiki no, prosto taka stoqt ne6tata. I 4ustvata mi sa savsem istinski i mnogo dobre obmisleni. I ne se 4ustvam ni nai malko oburkana prosto znam 4e gi obi4am.

самоубий се...

само да те питам... "prosto znam 4e gi obi4am" кой от тримата?

Мега фен Аватара на iiirish
    за курвенски истории не ми се чете

Фен Аватара на F4ence
    Град
    Varna
    Spored men ne si ku4ka 4e smqta6 4e gi obi4a6, no spored men ne obi4a6 nito 1 ot tqh ili ne6to takova. 6tom ne si pravila sex s tqh vsi4ko e normalno i ne bi bilo redno da se nari4a6 ku4ka. Prosto si izqsni ne6tata i si izberi 1 ot tqh kolkoto i trudno da e tova i kolkoto da boli i teb i ostanalite okolo teb. Uspeh.
    Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
    KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
    KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
    KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
    KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!

В женското сърце винаги има място за още един
    Разкарай ги и тримата, защото ти си абсолютна себична кучка (което в свят като този е много хубаво), но все пак всичко си има граници.Ти не спираш да ги нараняваш, а ако избереш един от тях пак ще ти е гадно за другите 2ма. Така че по добре се махни и ги остави да си реват и си хвани нещо ново, мисля че изглеждаш достатъчно добре, за да го постигнеш
    Където плюя, там не лижа

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    ооо мила...я ги зарежи...-DeliciouS- е права....намери нещо ново и си живей живота....нека те се оправят...
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

еми да кучка си....

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    Цитирай Първоначално написано от Lambo
    еми да кучка си....
    ама когато вие излизате с по 2-3 момичета....не сте "кучки" нали ...ние сме кучките...ние сме подлите същества защото сме се потдалли на желанието....нооо на мъжете ви е простено....хах....
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Ем на такива момчета аз им казвам мъжки кучки и въобще не ги коментирам, те са още по зле и от момичетата кучки... Пък освен това чула ли си за момче което обича така 3-4 момичета едновременно? Не ест... тва само момичетата го могат... момчетата поне кат харесват няколко момичета ги подреждат и почват да ги пробват наред, с която стане стане, а не едновременно....

Голям фен Аватара на pathetic
    Аз пък обичам всеки човек,когото срещна.
    Някои ги срещам по повече пъти.

\постът няма сексуален смисъл\
    „Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

Не си кучка, но реално погледанто и не ги обичаш. Държиш на тях и не сикаш да ги нараняваш, но това не е любов.

The principles of lust are burned in your mind
    do what you want, do it until you find love...

Мега фен Аватара на koalka
    Да бе повярвахме ти, че го обичаш.Айде стига глупости.Ти си заблудена тийнейджърка.3 момчета,обаче разбираш ли,всичките ги обичала...

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Да бе повярвахме ти, че го обичаш.Айде стига глупости.Ти си заблудена тийнейджърка.3 момчета,обаче разбираш ли,всичките ги обичала...
    =D> =D> =D>

To e adski trudno 1 chovek da obichash a ti celi 3. Prosto vremenno jelanie to shte si otide spokoino,a ako ne shte mojesh redovno da si pravish malki orgiiki

Супер фен
    za6to govori6 za gadjeto si kato "to" sqka6 e jivotno gadjeto ti e ili myj ili jeno polzvai toi ili tq

Доста си неориентирана, смисъл такъф незнаеш какво искаш.. аз съм съгласна с по-горните постове да зарежеш 3-мата и да намериш нещо ново...
    Танцът е вертикалното изразяване на хоризонталното желание...

Повече от фен
    ...

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Ахахахахаха ти момиче..как се развиваш..Обичала трима..Не мисли6 ли че може тва твое "обичане" да се е превърнало в навик и да го чустваш като растрояване
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Ей мацка зарежи ги и тримата....ще ти е гадно,ще поревеш малко,но така ще е по-добре,не само за теб,а и за тях.Ясно е че чувствата са ти обмислени и знаеш какво изпитваш към тях,но просто ще продължиш да объркваш нещата и ще ги нараняваш все повече,а щом ги обичаш истински надали това ти е целта!!!Зарежи ги и започни всичко отначало ще видиш,че е по-добре...така хем няма тях да нараняваш,хем себе си...!Това е моя съвет,но ти знаеш сама как да постъпиш,аз съм сигурна просто трябва да откриеш правилното решение...А относно това дали си кучка или не-еми не си,ако беше спала и с тримата(или поне с двамата от тях)щеше да бъдеш!
    P.S.За вбъдеще ти пожелавам да не се забъркваш в такива гадни ситуации.......

Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    =D> evala napulno e taka

"Любов" не значи вятър!
    "Любов"не значи дим!
    "Любов"значи да обичаш
    и то само един!

Guest

Re: Ku4ka li sym 4e gi obi4am? Sorry za temata.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Dobre istoriqta e takava. Imam si gadje, na koeto adski durja i mnogo obi4am,i to mnogo me obi4a. I ob6to vzeto se opitah nqkolko puti da skusam s nego, kogato ne6tata ne vyrvqha no kogato go praveh to me spira6e i pak sme zaedno. POradi 4ustvata mi kum nego, ne moga da mu pri4inq bolka. [tyk ne6tata sa mnogo slojni]. Drugoto mom4e e moi mnogo dobur priqtel, na koito mnogo durja... i se poznavame ot dulgo vreme, izneverqvala sam i na gadjeto si s nego, za6toto i nego adski si go obi4am no go naranih kogato mu kazah 4e ne6tata nqma da se polu4at,i togava kazah na gadjeto si za vryzkata si s tova mom4e, i ne6tata se oburkaha mnogo. NO vse pak imah vryzka s nego, dokato hode6 s gadjeto si. O6te go obi4kam i mi e kofti kogato se setq 4e sam go naranila, mnogo 4esto izpadam v depresii zaradi nego. 3-toto mom4e mi be6e nai dobriq priqtel dokato ne mi kaza 4e e vliubeno v men, i ne6tata se promeniha. Neznam kakvo da pravq s nego, ne iskam da go naranqvam... makar 4e i toi 4aka da mu kaja dali da me zareje ili 6te zareja az gadjeto si. A az neznam kakvo da mu otgovorq. Ot edna strana ne iskam da sam s gadjeto si. No gi obi4am i 3mata i ot inat stoq pri gadjeto si..., za da ne naranq nikogo.[ili pone da ne promenqm ne6tata i da nqma skandali] puk i toi e nai sklonen kum samonaranqvane i se pritesnqvam mnogo. Ku4ka li sym 4e naistina gi obi4am i ne moga bez tqh,bez da gi vidq bez da gi 4uq ? I trimata sa napulno razli4ni i prosto neznam. I s trimata se darja po razli4en na4in, i na trimata otdavam razli4no vnimanie, koeto nemoga da otdam na vseki. DA uto4nq tyk ne govorq za sex, sex ne sam pravila s nito edin, a prosto celuvki, kato s 3-tiq e nqmalo i celuvki. Ne e nujno da otgovarqte samo spodelqm. Znam 4e 6te ima mnogo kritiki no, prosto taka stoqt ne6tata. I 4ustvata mi sa savsem istinski i mnogo dobre obmisleni. I ne se 4ustvam ni nai malko oburkana prosto znam 4e gi obi4am.
    O4evidno si prekaleno malka za ne6to seriozno, vklu4itelno i kogato se otnasq za 4uvstva...

ако това ще те успокой всяка жена е кучка
    Ти си доста обаркана. Направи разлика м/у превличане , приятелство , любов и обич.
    Може да бъдеш с 4ти хахах
    Mrazq reda i 4akam smyrtta !
    www.steelf.aha.bg

Град
    Kozloduy
    e te tva si e 4ista KURVIIIIIIIIIIIII4KAAAAAAAAAAAAAAAA OT SEKADE OT KADETO I DA GO POGLEDNE6 !!!!!
    TVA E ISTINATA, MAKAR I DA NE E PRIQTNA.
    HORATA SA KAZALI 4E JIVOTUT NE E 4ESTEN I E GADEN.
    AMI................ TOVA SI E SU6TOTO.
    SORRY AMA AZ PONE TAKA GO PRIEMAM.

Незнам дали момичето е к*рва или не , не е моя работа , но този странен аномалий (ако може дака да се нарече), се среща само и единствено при жените..."Обичат" по 2ма-3ма и накрая се появява 4върти , и автоматично от женския акъл се изпаряват предишните.Така , че не 3 ма .. петима да са пак същото...жената си е жена и това си...в сърцето и винаги има място за още 1 ...
    Това е моето мнение по въпроса.

Guest
    Еми.... кучка си...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си