- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо ?!
Edit
Hehe.. mnogo ste mi interesni s podobni vyprosi.. Kak moje da gi zadavate na nepoznati.. vyv forum.. Moje da poiskash syvet kakvo da pravish primerno.. no da pitash kakvo si i napravil ili dali go zaslujavash tfa neino otnoshenie.. typo e.. ne zaradi samite vyprosi a zaradi fakta che nie ne mojem da im otgovorim.. dori da iskame.. Ta mai se uvlqkoh... Vij.. ako te interesuva naistina.. nameri nachin da se vidite i da govorish s neq.. nqkoi obsht poznat li she byde vryzkata.. ili sluchainost.. ti sam si preceni.. :P
ami otidi da govori6 s neq(li4no)
JiveI jivotA sI s KEf,zA6tot0 s keF sI napravEN
Ние неможем да ти кажем защо прави така,защо не ти вдига тела или защо не ти отговаря в скайп.На тези въпроси може само тя да ти отговори!Иди и поговори с нея.така ще разбереш.
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
Може би се прави на интересна![]()
Където плюя, там не лижа
Има много възможности. Да не го прави нарочно, да се прави на интересна и т.н. На теб ти остава само да я оставиш за малко намира и после да атакуваш
п.п.: и "малко" не значи седмици наред, седмица най-мн
Mi shtoto e jena be chovek, biva li da zadavash takiva tupi vaprosi?![]()
може би очаква да си по-настоятелен, възможно е да те изпитва за да разбере доколко държиш на нея и на това да бъдете заедно. понякога момичетата обичат да си правят подобни експерименти и това не е нещо кой знае какво.
просто й показвай, че не я забравяш, но пък и не бъди прекалено нахален, защото в един момент това дотяга
dali go zaslujava6 naistina moje bi ti trqbva da si otgpvor6 sam na toq vaproskak moje nie da znaem dali zaslujava6!
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Жени много, давай следващата тази като не иска друга ще иска.
Първоначално написано от Анонимко
Tova beshe nai-typoto neshto koeto sym chuvala.Egati kompleksarite......Mnogo se draznq ot podobni bezsmisleni komentari na kompleksirani momchenca
----Sega po temata - Ami pich izchakai malko 2-3 dni primerno i q potyrsi i pogovori s neq-lichno
Edit
може наистина да си и станал безинтересен...поне не виждам,защо не си вдига телефона..направи се малко на недостъпен..и ще дотърчи...
успех бтв и аз съм фен на камелия
Най-вероятно е курва бе пич,нема се тормозиш много![]()