- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Iskam da si go vurna!!!!!!!!!!!!
Emiii zarqzaha me, 6tot se pravq na interesna i mn se surda i si go zaslujavam v kraina smetka
NO mi dade IIri 6ans, no sled 3 dena mi kaza, 4e ni6to nqma da stane
Sega nzm kakvo da pravq, no mai mi e po-gadno 4e mi dade nadejda i posle me razkara, 4e mi dade krila a posle mi gi otrqza, no mai iskam da sum s nego, u4im zaedno i 6te go vijdam, v edna kompania sme....
Mislq si 4e i toi samia ne e siguren, ne moje 4e nqkoi se e surdil i da kusa6 i pravi6 problemi
A sled kato mi dade 6ans i se celuvahme i pregru6tahme ne usetih studenina i bqh 6tastliva, 4e si4ko e OK, a posle toi mi kaza- E ne usetili 4e sum po hladen
Iska da sme priateli a ne znam dali 6te moga????
Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!
Едва ли ще може да сте приятели.Трудно е, след като си имала нещо с този човек и сега просто да си приятелка с него. А той определено те е изиграл с това с втория шанс, което говори, че момчето просто не си струва. Недей да го мислиш, а си намери нов, който да не те кара да се сърдиш, защото ти си мислиш, че грешката ти е била в това, че се сърдиш, но не може да се сърдиш без причина, нали?
Темата не е за този раздел![]()
Където плюя, там не лижа
-Delicious-, не смятам, че "момчето не си струва". Ако някоя ми се прави на интересна, много ясно, че ще искам да й го върна!
Момиче, забрави го. Въобразяваш си, че го искаш, но всъщност той е само една играчка, която ти е отказана. Държиш се детински, опитвайки се да си го върнеш. Гледай напред!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Еми така като обичаш да си връщаш, да не се чудиш някой ден защо си самПървоначално написано от shizzle
![]()
Където плюя, там не лижа
Prosta rabota. A ina4e po temata-zabravi go, i akkto kazaha po-gore, kolkoto i da si inata nqma kak da se syrdi6 dori bez malka pri4ina.Nameri hnqkoi po-dobyr, s koito mislite po edin i sy6t na4in i togava vsui4ko 6te e nared.Първоначално написано от skate-more
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
Хахах, значи да стоя и да си търпя? Кой ви е излъгал, че вие имате правото да ни се качвате на момчетата на главата?! Като се фръцкаш - пътища много! Момичета също..Първоначално написано от -DeliciouS-
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Ами аз си гледам напред, ама .... може и да е вярно тва с играчката, но сме в една компания виждаме се често, заедно учим в уни и е тъпо малко, като ще го виждамПървоначално написано от shizzle
А ако пуснем тактика - свалки с др момче, пред него, за да ревнува, удачно ли е или тъпо???
Kvoto bilo - bilo ne se obryshtai nazad , nameri nov chovek-nova vyzmojnost za teb i kakto kazaha po-gore , koito da ne te kara da se syrdish,zashtoto edva li ste se syrdish , ako nqma prichina![]()