.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    ami4e az sam brq
    Guest

Moderated: На 15 съм и съм много мълчалива...

zdraveite.ne znam dali temata e za tuk oba4e imam malak problem.Na 15 sam,no me drazni tova 4e sam dosta mal4eliva.naprimer kogato razgovarqme az vse si mislia 4e na nikogo ne e pritrqbvalo moeto mnenie i se vazdarjam.no nai-lo6oto e 4e taka se otdelqm ot priqtelite si.
    nadali nqkoi 6te mi pomogne v moqta neuverenost,no ako imate mnenie po vaprosa 6te 4akam.
    Veseli praznici i da ne se naporkate qkata na nova godina

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Град
    Благоевград
    Спокойно, по-добре мълчалив, отколкото приказлив. Тези хора (мълчаливите) на моменти изглеждат по-умни... но не винаги.
    Говоря истината, ти също, а заедно лъжем. Защото за да докажем истината, и двамата трябва да излъжем.

Guest
    i az sam takava ne se boi

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Просто почваш да говориш...друг начин няма.

Guest
    moqt savet e: otpusni se i zapo4ni da izkazva6 ideite si e ne stavai prekaleno prekazliva. i nedei da se sramuva6 ot tova koeto kazva6, za6toto po tozi na4in se sramuva6 ot sebe si!

Супер фен
    Град
    Мбабане

Re: trqbva mi mani4ko savet4e:)))

Цитирай Първоначално написано от ami4e az sam brq
    zdraveite.ne znam dali temata e za tuk oba4e imam malak problem.Na 15 sam,no me drazni tova 4e sam dosta mal4eliva.naprimer kogato razgovarqme az vse si mislia 4e na nikogo ne e pritrqbvalo moeto mnenie i se vazdarjam.no nai-lo6oto e 4e taka se otdelqm ot priqtelite si.
    nadali nqkoi 6te mi pomogne v moqta neuverenost,no ako imate mnenie po vaprosa 6te 4akam.

глей ся моме не всичко зависи от теб.
    ще ти дам за пример себе си - имам приятели, пред които не мога да си затворя устата, всякви простотии се сипят
    а имам и приятели, с които не съм чак толкова общителен (но пък на купони се смазваме)
    така, че до голяма степен, това как се държиш пред някой зависи и как, и доколко той те предразполага
    давай го малко по-самоуверено

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Vij sega momi4e tova si e xarakter i trudno moje6 da go izbegne6,no naitistina edinstveniq na4in da se opravi6 e kato po4ne6 da govori6,a ne da mal4i6,za6oto ako 4aka6 nqkoi drug da ti razre6i problema prosto mnogo se laje6!
    Uspex!

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Просто почваш да говориш...друг начин няма.
    mhm
    FraKE 420Crew!!

Re: trqbva mi mani4ko savet4e:)))

Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    Цитирай Първоначално написано от ami4e az sam brq

глей ся моме не всичко зависи от теб.
    ще ти дам за пример себе си - имам приятели, пред които не мога да си затворя устата, всякви простотии се сипят
    а имам и приятели, с които не съм чак толкова общителен (но пък на купони се смазваме)
    така, че до голяма степен, това как се държиш пред някой зависи и как, и доколко той те предразполага
    давай го малко по-самоуверено
    Абсолютно правилно,
    и при мен е така- имам познати, дето не млъкват и само простотии им летят от устата, имам и такива, които не говорят, но пък за сметка на това са чесни и добри- мисля, че това са почти идеалноти хора- мълчаливите...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Guest
    Да така е наистина някой хора предразполагат много докато други не толкова, а за увереност, неставва само с отпусни се

Спортувай нещо , или прави нещо което да ти вдигне естествено самочувствието и увереността. Просто с мислене няма да стане

samouverenost
    FuCk Is GoOd,FuCk Is FuNny,A LoT Of PeOpLe FuCk FoR MoNeY.If YoU ThInK ThE FuCk Is FuNny,FuCk YoUrSeLf AnD KeEp YoUr MoNeY!!!______________________________________

Голям фен
    Hah imenno tva zavisi ot horata-kat si bila do sq tolko mul4aliva puskai nqkvi shegi,ama trq nau4ish s koi i kak da se bazikash

треа все пак да говориш нещо така че даже да изръсиш някоя тъпотия знай че и те ше изръсат

Craig David-Walking Away

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си