- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Moderated: На 15 съм и съм много мълчалива...
zdraveite.ne znam dali temata e za tuk oba4e imam malak problem.Na 15 sam,no me drazni tova 4e sam dosta mal4eliva.naprimer kogato razgovarqme az vse si mislia 4e na nikogo ne e pritrqbvalo moeto mnenie i se vazdarjam.no nai-lo6oto e 4e taka se otdelqm ot priqtelite si.
nadali nqkoi 6te mi pomogne v moqta neuverenost,no ako imate mnenie po vaprosa 6te 4akam.
Veseli praznici i da ne se naporkate qkata na nova godina![]()
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Спокойно, по-добре мълчалив, отколкото приказлив. Тези хора (мълчаливите) на моменти изглеждат по-умни... но не винаги.![]()
Говоря истината, ти също, а заедно лъжем. Защото за да докажем истината, и двамата трябва да излъжем.
i az sam takava ne se boi![]()
Просто почваш да говориш...друг начин няма.![]()
moqt savet e: otpusni se i zapo4ni da izkazva6 ideite si e ne stavai prekaleno prekazliva. i nedei da se sramuva6 ot tova koeto kazva6, za6toto po tozi na4in se sramuva6 ot sebe si!
Първоначално написано от ami4e az sam brq
глей ся момене всичко зависи от теб.
ще ти дам за пример себе си - имам приятели, пред които не мога да си затворя устата, всякви простотии се сипят![]()
а имам и приятели, с които не съм чак толкова общителен (но пък на купони се смазваме)
така, че до голяма степен, това как се държиш пред някой зависи и как, и доколко той те предразполага![]()
давай го малко по-самоуверено![]()
Абсолютно правилно,Първоначално написано от Seizure of Power
и при мен е така- имам познати, дето не млъкват и само простотии им летят от устата, имам и такива, които не говорят, но пък за сметка на това са чесни и добри- мисля, че това са почти идеалноти хора- мълчаливите...
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
Да така е наистина някой хора предразполагат много докато други не толкова, а за увереност, неставва само с отпусни се
Спортувай нещо , или прави нещо което да ти вдигне естествено самочувствието и увереността. Просто с мислене няма да стане
samouverenost![]()
![]()
FuCk Is GoOd,FuCk Is FuNny,A LoT Of PeOpLe FuCk FoR MoNeY.If YoU ThInK ThE FuCk Is FuNny,FuCk YoUrSeLf AnD KeEp YoUr MoNeY!!!______________________________________
Hah imenno tva zavisi ot horata-kat si bila do sq tolko mul4aliva puskai nqkvi shegi,ama trq nau4ish s koi i kak da se bazikash![]()
треа все пак да говориш нещо така че даже да изръсиш някоя тъпотия знай че и те ше изръсат
Craig David-Walking Away