- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам да ме връзва и защипва със щипки зърната. Извратено?
Значи мноо са кефя на такива филми. Но с приятела си не съм го правила. Опитах да му намекна не зацепи. После са престраших и му го казах в очите, че искам да ме върже и да разполага с мен. Той ми каза че сам откачена и извратена. Тогава му залагъх че сам са бъзикала, щото да не ме помисли за такава. Но истината е че не са базикъх и са не знам. Да ли наистина пък не съм няква си извратенячка?
Щом те влече.., ако той не иска ще намериш човек с който си допадате повече и да направи това което искаш и да ти достави удолваолствие, така както ти искаш, а колкото до въпроса извратена ли си, просто се приеми такава каквато си. Сигурно някой друг ще ти каже "ауууу ужас,не те ли е срам, ама как така" , но ти си такава това те влече, това ти харесва, това искаш и не трябва са се променяш заради чуждото мнение!
Аз пък искам малко choking ама моят не зацепва от деликатни намеци. Май само с искането ше си останем![]()
ПП: Не мисля 4е си извратена, просто имаш по-.. по-хард сексуални желания. Ех, quench ако беше тука можеше да ти говори с 4асове за БДСМ, но аз с мойте скромни познания..![]()
Ми явно ги разбирате. А кой е той? Интересно ми е да науча повечеПървоначално написано от SINDEL
Той.. абе той е много вещ в тая област. Но в момента е в провинцията и не влиза във форума. Ина4е ако искаш, погледни най-горе в раздела Секс има една теми4ка "Питай патило и старило", където имаше доста неща по въпроса...Първоначално написано от Мацето Джо
![]()
Или пробвай след празниците директно да пишеш във форума на quench
Ок. Мерси! Само да не ти е гадже нещо че те от такива въпроси мъжете има и такива дето са възбуждат, като им се пише дори.Първоначално написано от SINDEL
ми тва с връзването наистина и аз го смятам за яко
доста възбуждащо е
но тва сщипките по зърната....не се сърди ам не те разбирам
иначе и моя фр мисля че не би се навил на такива неща
те мъжете се правят на големи извратеняци ам.... само се правят хаха
Ахааххх![]()
Спокойно, мили4ка, не ми е гадже. По-скоро ми е ... ментор.. и у4ител относно БДСМ работите. Дори не съм го виждала на живо. Има желанието да ми разясни нещата, щото и аз като теб в на4алото имах малко по-странни желания, но не бях неинформирана по въпроса![]()
моя пък се нави...Първоначално написано от macka123
![]()
![]()
\
/ \
/ \
/
Vsi4ki tezi fantazii ne trqbva da vi pritesnqvat momi4eta. Tova sa normalni ne6ta i sys syzrqvaneto se poqvqvat i takiva fantazii. Edinstvenoto ne6to, koeto trqbva da napravite e ili da ubedite va6ite gadjeta, 4e tova e ne6to koeto iskate da pravite prosto za6toto vi vyzbujda ili da namerite drugi gadjeta s koito da go praktikuvate!
I nezabravqite da pravite bezopasen seks!
Ми то да сме извратени ни е в кръвтаАз съм много извратено дете бтв
Дори заради тая извратеност веднъж правихме нещо в един асансьор в един мол... и изгонихме сички хора
Аз попринцип и аз съм някъф фен на по-хард изпълненията
и според мен е напълно нормално.. Дори си мисля че повечето момичета имат такива желания ... Само дет не ги показават ;Р
Вие на хероин ли сте бе?
С моя си се връзваме ...и 2мата сме извратени..късмет!![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Ei super, i az mnogo se kefa na takiva raboti. Pi6i mi ako iska6 na kofe@mail.bg
Темата е стара и съм сигурна, че проблемът е решен.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!