.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Мацето Джо
    Guest

Искам да ме връзва и защипва със щипки зърната. Извратено?

Значи мноо са кефя на такива филми. Но с приятела си не съм го правила. Опитах да му намекна не зацепи. После са престраших и му го казах в очите, че искам да ме върже и да разполага с мен. Той ми каза че сам откачена и извратена. Тогава му залагъх че сам са бъзикала, щото да не ме помисли за такава. Но истината е че не са базикъх и са не знам. Да ли наистина пък не съм няква си извратенячка?

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Щом те влече.., ако той не иска ще намериш човек с който си допадате повече и да направи това което искаш и да ти достави удолваолствие, така както ти искаш, а колкото до въпроса извратена ли си, просто се приеми такава каквато си. Сигурно някой друг ще ти каже "ауууу ужас,не те ли е срам, ама как така" , но ти си такава това те влече, това ти харесва, това искаш и не трябва са се променяш заради чуждото мнение!

Мега фен
    Град
    SF
    Аз пък искам малко choking ама моят не зацепва от деликатни намеци. Май само с искането ше си останем

ПП: Не мисля 4е си извратена, просто имаш по-.. по-хард сексуални желания. Ех, quench ако беше тука можеше да ти говори с 4асове за БДСМ, но аз с мойте скромни познания..

Мацето Джо
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Аз пък искам малко choking ама моят не зацепва от деликатни намеци. Май само с искането ше си останем

ПП: Не мисля 4е си извратена, просто имаш по-.. по-хард сексуални желания. Ех, quench ако беше тука можеше да ти говори с 4асове за БДСМ, но аз с мойте скромни познания..
    Ми явно ги разбирате. А кой е той? Интересно ми е да науча повече

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от Мацето Джо

Той.. абе той е много вещ в тая област. Но в момента е в провинцията и не влиза във форума. Ина4е ако искаш, погледни най-горе в раздела Секс има една теми4ка "Питай патило и старило", където имаше доста неща по въпроса...
    Или пробвай след празниците директно да пишеш във форума на quench

Мацето Джо
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Мацето Джо

Той.. абе той е много вещ в тая област. Но в момента е в провинцията и не влиза във форума. Ина4е ако искаш, погледни най-горе в раздела Секс има една теми4ка "Питай патило и старило", където имаше доста неща по въпроса...
    Или пробвай след празниците директно да пишеш във форума на quench
    Ок. Мерси! Само да не ти е гадже нещо че те от такива въпроси мъжете има и такива дето са възбуждат, като им се пише дори.

ми тва с връзването наистина и аз го смятам за яко
    доста възбуждащо е
    но тва сщипките по зърната....не се сърди ам не те разбирам
    иначе и моя фр мисля че не би се навил на такива неща
    те мъжете се правят на големи извратеняци ам.... само се правят хаха

Мега фен
    Град
    SF
    Ахааххх
    Спокойно, мили4ка, не ми е гадже. По-скоро ми е ... ментор.. и у4ител относно БДСМ работите. Дори не съм го виждала на живо. Има желанието да ми разясни нещата, щото и аз като теб в на4алото имах малко по-странни желания, но не бях неинформирана по въпроса

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от macka123
    ми тва с връзването наистина и аз го смятам за яко
    доста възбуждащо е
    но тва сщипките по зърната....не се сърди ам не те разбирам
    иначе и моя фр мисля че не би се навил на такива неща
    те мъжете се правят на големи извратеняци ам.... само се правят хаха
    моя пък се нави... \/ \/ \/

Freerider
    Guest

Edva li nqkoi 6te go 4ete

Vsi4ki tezi fantazii ne trqbva da vi pritesnqvat momi4eta. Tova sa normalni ne6ta i sys syzrqvaneto se poqvqvat i takiva fantazii. Edinstvenoto ne6to, koeto trqbva da napravite e ili da ubedite va6ite gadjeta, 4e tova e ne6to koeto iskate da pravite prosto za6toto vi vyzbujda ili da namerite drugi gadjeta s koito da go praktikuvate!
    I nezabravqite da pravite bezopasen seks!

Град
    София
    Ми то да сме извратени ни е в кръвта Аз съм много извратено дете бтв Дори заради тая извратеност веднъж правихме нещо в един асансьор в един мол... и изгонихме сички хора Аз попринцип и аз съм някъф фен на по-хард изпълненията и според мен е напълно нормално.. Дори си мисля че повечето момичета имат такива желания ... Само дет не ги показават ;Р
    Вие на хероин ли сте бе?

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    С моя си се връзваме ...и 2мата сме извратени..късмет!
    2 т. от правилника. Бан на профил

kofe1
    Guest
    Ei super, i az mnogo se kefa na takiva raboti. Pi6i mi ako iska6 na kofe@mail.bg

Темата е стара и съм сигурна, че проблемът е решен.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си