Искам просто да кажа,че съм нов,регнат преди 2 дена,и прочетох половината форум,само тъпи теми,някакви обиди,уж това е наи-посещаваният саит,да така е,но някои като влезне се отчаива ! Писна ми да чета "кура ми е 6 сантима";"кажете нещо да го дръпна малко повечко";"сложи си катинари и ходи с тях";"мажи го с мед",толкова ли тъпизъм се ръси тук ? Толкова ли деца,на около 14/15 годинки са се регнали тук,и си мислят че като пуснат една тема,ще спечелят някакво внимание и чест,слава ? Има само някакви хилядни комплекси тука,даи сега че няма какво да правя да пусна една темичка,че нали искам известност... Вземете се осъзнаите малко това е форум за проблеми,пуска се само по 1 тема,ПРИМЕР:Помощ,искам по голям член ! Като видите една тема,пишете всички там на 1 място,и като дадете търсене намирата желаната от вас тема ! Не съм никакъв,неискам някаква известност,нито да се закачам с някои безусловно,да ме наричат глупак и т.н. ! Не съм модератор,но мисля че щом има достатъчно свестни хорица в този саит,то доста хора биха прочели редовете които написах ! Нека саитът стане едно хубаво място за проблеми (тиинеджърски) да бъде по чист и подреден !