- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Скъсахте ли или изневерихте ли на гаджетата си по Коледа?
Аз направих ...и .. просто ми писна, след 2 години и нещо ми стана тези дни... Малко ми е гузно
![]()
Тц. Въпреки 4е то4но на Бъдни ве4ер се скарахме зверски и нещата вървяха към късане. Но се сдобрихме![]()
Оба4е в интерес на истината съм забелязала 4е напоследък се караме за най-дребното нещо и се изнервяме много взаимно, така 4е си имам едно наум, 4е може и да се разделим скоро![]()
щом е на бъдни вечер, това си е предсказание. ще си хванеш ново гадже \Първоначално написано от SINDEL
/
phhh понякога хората адски много си писват особено ако ги виждаш по 6-7 4аса всеки ден... и най-малкото нещо те дразни.. но ако всеки си намери занимание достатъ4но интересно за да не мисли "глупости" и да си провали връзката ... защото като стане твърде еднообразно вси4ко издивяваме няма какво да спорим.. та мисълта ми е всеки да се заеме с нещо разли4но а накрая на деня (или когато се види с любимия/любимата) да си разказват, или др вариант които е по готин да си намерите заедно някаква щура идея за изпълнение...Първоначално написано от Грешницата
аз ли4но мразя еднообразието и сивото ежедневие и ако се застоя на 1 място или ми е ску4но -по4вам да "мисля" прекалено.. ставам заядлива и ревнива... абе всеки си знае , какво представлява.. така 4е се стреми да го промени![]()
Аз не съм много по изневерите, ама...за зарязване...случвало ми се е и аз най-после да зарежа някое девойчеАма за сега нямам такива намерения
на БЪДНИ ВЕЧЕР е поличба.
значи с нови гаджета ще бъдете през 2007
"Писнало му" на детето. Май само си си търсел извинение, а? Аз разбирам, че една връзка се е изчерпала, когато едва се сдържам да не й зашлевя някой шамар. Един път дори посегнах, още ме е срам![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Педер! Да посяга на жена! БоклукПървоначално написано от shizzle
Тц тц тцПървоначално написано от Анонимко
![]()
Не зака4ай шизъл![]()
Защо?
не съм изневерявала по празниците и попринцип не съм по изневерите, но иначе ако става въпрос 1 път скъсах с едно момче на в деня в който трябваше да направим 3 годинино просто точно в този момент ми писка и си казах КРАЙ
![]()
Ох!Първоначално написано от malka_sladuranka
Бая кофти - то4но на годишнината
![]()
да, кофти беше, аз исках да изчакам, но той поиска секс, а аз вече не можех да го гледам ии реших че няма да се жертвам за негоПървоначално написано от SINDEL
![]()
Не съм ударил, спокойно ^_^Първоначално написано от Анонимко
malka_sladuranka, eдин приятел живее с философията, че винаги трябва да се къса на годишнини. Горкият, връзките му никога не издържат повече от месец, за да разбере дали наистина работи..![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
изневерих на дясната с ляватадано не се усетят, че лошо...
хех ние пък правихме многоо хубав секс точно на Коледа.. е малко и от другия ден![]()
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
ми не скъсахме и не съм му изневерила \/
![]()
Нито съм по изневерите,нито бих зарязала Милото,поне не на този етап.Обаче сънувах,че се целувам с момче,за което имах нечисти помисли преди месец(а с моя ходим от шест месеца) Тралала...Ай весела Коледа
Още не сме скъсали, но на Бъдни вечер се скарахме, а вчера за малко да се разделим, но аз се изпльосках пред тях с подаръка си и оправихме нещата...но не се знае до кога![]()
Всичко хубаво на този свят си има своя край...
Нито едно от двете.Не искам никога и не желая да го правя.Уверена съм в себе си.
Нищо подобно. И предполагам, че скоро няма да се случи нещо такова :}