.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    Грешницата
    Guest

Скъсахте ли или изневерихте ли на гаджетата си по Коледа?

Аз направих ...и .. просто ми писна, след 2 години и нещо ми стана тези дни... Малко ми е гузно

Мега фен
    Град
    SF
    Тц. Въпреки 4е то4но на Бъдни ве4ер се скарахме зверски и нещата вървяха към късане. Но се сдобрихме
    Оба4е в интерес на истината съм забелязала 4е напоследък се караме за най-дребното нещо и се изнервяме много взаимно, така 4е си имам едно наум, 4е може и да се разделим скоро

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Тц. Въпреки 4е то4но на Бъдни ве4ер се скарахме зверски и нещата вървяха към късане. Но се сдобрихме
    Оба4е в интерес на истината съм забелязала 4е напоследък се караме за най-дребното нещо и се изнервяме много взаимно, така 4е си имам едно наум, 4е може и да се разделим скоро
    щом е на бъдни вечер, това си е предсказание. ще си хванеш ново гадже \/

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour

Re: Скъсахте ли или изневерихте ли на гаджетата си по Коледа

Цитирай Първоначално написано от Грешницата
    Аз направих ...и .. просто ми писна, след 2 години и нещо ми стана тези дни... Малко ми е гузно
    phhh понякога хората адски много си писват особено ако ги виждаш по 6-7 4аса всеки ден... и най-малкото нещо те дразни.. но ако всеки си намери занимание достатъ4но интересно за да не мисли "глупости" и да си провали връзката ... защото като стане твърде еднообразно вси4ко издивяваме няма какво да спорим.. та мисълта ми е всеки да се заеме с нещо разли4но а накрая на деня (или когато се види с любимия/любимата) да си разказват, или др вариант които е по готин да си намерите заедно някаква щура идея за изпълнение...
    аз ли4но мразя еднообразието и сивото ежедневие и ако се застоя на 1 място или ми е ску4но -по4вам да "мисля" прекалено.. ставам заядлива и ревнива... абе всеки си знае , какво представлява.. така 4е се стреми да го промени

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Аз не съм много по изневерите, ама...за зарязване...случвало ми се е и аз най-после да зарежа някое девойче Ама за сега нямам такива намерения

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    ami az na 24 sutrinta se skarah mnogo jestoko s gageto mi....no malko po kusno toi mi se obadi da mi se izvini ii ve4erta pak mi kaza 4e sujalqva za ne6tata koito mi e nagovoril.... i sega ve4e vsi4ko si e idealno
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Guest
    на БЪДНИ ВЕЧЕР е поличба.
    значи с нови гаджета ще бъдете през 2007

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    "Писнало му" на детето. Май само си си търсел извинение, а? Аз разбирам, че една връзка се е изчерпала, когато едва се сдържам да не й зашлевя някой шамар. Един път дори посегнах, още ме е срам
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    "Писнало му" на детето. Май само си си търсел извинение, а? Аз разбирам, че една връзка се е изчерпала, когато едва се сдържам да не й зашлевя някой шамар. Един път дори посегнах, още ме е срам
    Педер! Да посяга на жена! Боклук

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Тц тц тц
    Не зака4ай шизъл

Guest
    Защо?

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    не съм изневерявала по празниците и попринцип не съм по изневерите, но иначе ако става въпрос 1 път скъсах с едно момче на в деня в който трябваше да направим 3 години но просто точно в този момент ми писка и си казах КРАЙ

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    не съм изневерявала по празниците и попринцип не съм по изневерите, но иначе ако става въпрос 1 път скъсах с едно момче на в деня в който трябваше да направим 3 години но просто точно в този момент ми писка и си казах КРАЙ
    Ох! Бая кофти - то4но на годишнината

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Ох! Бая кофти - то4но на годишнината
    да, кофти беше, аз исках да изчакам, но той поиска секс, а аз вече не можех да го гледам ии реших че няма да се жертвам за него

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Не съм ударил, спокойно ^_^

malka_sladuranka, eдин приятел живее с философията, че винаги трябва да се къса на годишнини. Горкият, връзките му никога не издържат повече от месец, за да разбере дали наистина работи..
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    изневерих на дясната с лявата дано не се усетят, че лошо...

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    хех ние пък правихме многоо хубав секс точно на Коледа.. е малко и от другия ден
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Голям фен
    Град
    trqvna
    ми не скъсахме и не съм му изневерила \/

Фен
    Град
    У Нас!
    Явно не знаеш какви жени има,затова говориш така,А иначе много е лесно да говориш по разни форуми на някой какъв е,да го обиждаш и какво ли не,без дори да го познаваш,в случая форумното педерастче си ти уренгел смешен!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    малко се поскарахме,но с повечко целувки и компромиси-всичко се оправи!

Guest
    Нито съм по изневерите,нито бих зарязала Милото,поне не на този етап.Обаче сънувах,че се целувам с момче,за което имах нечисти помисли преди месец(а с моя ходим от шест месеца) Тралала...Ай весела Коледа

Фен
    Град
    На 8-мия етаж в една мансарда точно под звездите...
    Още не сме скъсали, но на Бъдни вечер се скарахме, а вчера за малко да се разделим, но аз се изпльосках пред тях с подаръка си и оправихме нещата...но не се знае до кога

Всичко хубаво на този свят си има своя край...

Мега фен Аватара на koalka
    Нито едно от двете.Не искам никога и не желая да го правя.Уверена съм в себе си.

Нищо подобно. И предполагам, че скоро няма да се случи нещо такова :}

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Брей.. тая тема явно е с цел да отсее кои са ангажирани и кои свободни единици от форума

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си