.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

TVA SIMPTOM LI 3E NA RAK NA GARDATA

PROBLEMA MIE SLEDNIQ-KOGATO MI E STUDENO I DAJE NE SAMO RTOGAVA AMI PONQKOGA I BEZ PRI4INA-MN 4ESTO OREOLITE NA GARDITE MI SE NABRA4KVAT AMA CELITE.I PONEJE OREOLITE NE SAMI MN MALKI I SE ZABELQZVA MNOGO.KOGATO MI STANE TAKA E MN GROZNO I IZGLEJDA UJASNO.NE MOGA DA VI GO OPI6A PROSTO-MN E GROZNO.VQRNO LI E 4E TOVA E SIMPTOM NA RAK NA GARDATA 6TOTO AZ TAKA 4UX.PLSSSS KAJETE MI-NORMALNO LI E TVA

Мега фен
    Град
    SF
    И при мен става то4но същото. Питала съм, казаха 4е няма абсолютно нищо страшно

Guest
    OX DANO SI PRAVA-4E NI NQMA NI6TO 6TOTO AZ ZDRAVATA SE PLA6A KATO SE VIDQ.UJAS.MA DANO NE E SERIOZNO [-o<

Град
    Панама
    и на мен ми става така , когато ми е стъдено

Guest
    nikoga ne sum 4uvala tova da e simptom za rak.toq deto ti e kazal te e izlugal ne6to.izob6to nqma vruzka mejdu dvete,spokoino.

Голям фен
    az msilq 4e e napalno normalno!tva e nastrahvaneto kato ti e studeno ili priqtno se polu4ava taka!no ne mislq 4e e simptom na raka!
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Guest
    Душице мила, няма нищо по-нормално от тази реакция на гърдите ти!Даже мъжете го намират за изключително атрактивно и секси (за пример погледни манекените по витрините за дрехи) А такава реакция е на светлинни години от рак на гърдата-при интeрeс, бих описал някой от първичните симптоми... /не се притеснявай, бъди щастлива/

Повече от фен
    ami tova e napulno normalno i stava pri mnogo momi4eta,a ne samo pri teb
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Guest
    И при момчета може да стане тва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си