- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kakvo mi stava???
Zdraveite...Imam nujda ot savet i zatova Vi pi6a.A eto i za kakvo stava vapros:"Skromno momi4e sam i vinagi sam bila sramejliva,nz za6to.Nqmam si gadje i nqmam koi znae kolko opit s mom4etata. Naposledak nz kakvo mi stava,no postoqnno si mislq za edin 4ovek(9 god. po golqm ot men,ne6to kato 6ef e na ba6ta mi i osven tova sa dobri priqteli).4esto idva u nas prikazvame si i se 6eguvame i ot vreme na vreme se gledame stranno v smisal ni se zasi4at pogledite,s edna dyma imame priqtelski otno6eniq,tvardi 4e sam hubava i me ceni tva koeto sam.Dale4e sam ot misalta 4e me haresva a sigorno i Vie,no nz kakvo da pravq s tova koeto 4uvstvam,ne kazvam 4e go obi4am,no 4uvstvam ne6to kato privarzanost daje i pove4e ot tova.Haresva mi izob6to."Tova e vsi4ko 6te 4akam va6ite saveti po tozi vapros.
BLAGODARQ Vi predvaritelno!Veseli praznici!![]()
а ти на колко години си? не ти давам пове4е от 14..но тва няма зна4ение.. ами най-добрия съвет постарай се да го забрави6..прекалено ви е голяма разликата за сега..ся ако бе6е на 25 а той на 34 да...по съвместимо е..но..според мен ся е мн тъпо..
другия вариант е но който не ти препоръ4вам да прави6 е да му признае6 4увствата (ако иска6 да стане не6то м/у вас де) аиде успех![]()
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Edit
ne sam na 14 a na 16Първоначално написано от pampers
По-добре не мисли за този човек.Разликата ви според мен е доста голяма-9 години,както си написала.Пада се колега на баща ти, а той надали ще позволи дъщеря му да ходи с негов колега и приятел.Де да знам.Както ти сама каза-най-вероятно не те харесва, но просто така говори.И на мен много хора са ми правили комплименти, но това не означава, че ме харесват.
КАК МОЖЕ ДА СИ ТАКАВА К У Р В А
Първоначално написано от vvs_go
хахахахахаахха....едва ли разбираш смисъла на думата "к*рва"
искаш ли да ти го мушне ?много мръсници са се навъдили
П-добре не се излагай да му признаваш...Усмихнал ти се е 2 пъти и ти е казал 2 думи и веднага си мислиш нещо...То попринцип може,ама не ми се вярва..Не се излагай![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
ne spoko nqmam takova namerenieПървоначално написано от nasty_f
![]()
kakvo ob6to ima s "mu6kaneto"?!?!?!!?Първоначално написано от Seizure of Power
Ами..мисля че 9 г неса никак малко...Помисли какво ще правиш преди..да направиш някоя изцепка и да се по изложиш. Мислила ли си какво би си помислил баща ти? Мисля..няма да е мн добро решение според него..а и излиза малко така перверзничко..но все пак тва е мое мнение...Помисли мн добре преди да направиш нещо. Внимавай...
охох кофти ситуация
ми малко че с 9г. по-голям, а пък и да е шеф на баща ти.....![]()
1) не съм сигурна, че погледите и коплиментите означават много
2)мислила ли си как ще реагират ваште ако разберат?
обаче ако го обичкаш мноо..., трудно си е да спреш да мислиш за него![]()
Hem e 6ef na ba6ta ti,hem mai na teb mnoy mnoy ne ti pyka...........Q ne se vglybqvai i ne si vny6avai ....TI luda li si da my priznae6.Sme6nik!
стани на 20 и почни да го зарибяваш![]()
Първо - само ти можеш да разбереш дали има чувства към теб или не. Казваш, че те гледа особено и ти прави комплименти, но ти си знаеш от какъв характер са, защото погледи има и между приятели, но мисля, че и сама правиш разлика. Второ - 9 години могат да бъдат фатални, а могат и да не означават нищо, всичко зависи от хората, но лично моя съвет е да изчакаш още някоя и друга година преди да се хвърлиш в подобна връзка. И трето - мисля, че би било по-добре да натрупаш някакъв опит с твои връстници да речем и после да мислиш за такива връзки, просто той вероятно вече знае какво иска от живота и най-вероятно знае как да го получи, ако ти обаче не си готова да му го предложиш, то връзката ви е обречена. И четвърто, което е малко офтопик, не слушай тези злонамерени хора от форума, които се хвърлят директно да критикуват. Ти най-добре знаеш що за човек си, до къде би стигнала и какви са ти моралните ценности, така че каквото и да решиш не обръщаи особено внимание на чуждото мнение.
AZ -zlonamerena!![]()
![]()
,ti po-skoro si nedorasyl!
Ili mai 6te otvori6 kyrs po pozitivno mislene!![]()
Не визирах теб! Но след като така или иначе писа, кажи ми по същия начин ли би се изразила ако най-добрата ти приятелка беше в това положение? Става дума за това, че хората са склонни да лепят етикети на непознати без дори да се замислят. Щом това момиче е решило да пише в този форум едва ли го е направила защото е на ясно със себе си и чувствата си, а злобни постове пълни с упреци едва ли и помагат. Винаги има начин да изразиш несъгласието си с чуждото мнение деликатно. Ако наистина имате нужда да се изкажете в тази насока, опитайте поне да не се подигравате. Ясно е, че сте "по-умни" и "по-опитни" от останалите, но не е нужно толкова явно да я нападате. Странно е, че раздел "любов" е изпълнен с толкова злоба.Първоначално написано от TraPPed
ne moje6 da pri4ini6 tova na ba6ta si !!!!
Първоначално написано от koalka
![]()
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
ne sam kazala 4e 6te se vpuskam vav vrazka osven ako ne iska toi(i az) i kakvo tolkova 6te mu pri4inq ba6ta mi go uvajava i ako stane ne6to mejdu nas i to e istinsko ne mislq 4e 6te ni popre4i samo za6toto e 9 god.po golqmПървоначално написано от vvs_go
охох моя баща ако случайно разбере, че примерно някакъв негов колега има, хм, по-особено отношение към мен или пък обратното, направо не ми се мисли кво ще стане![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
ne e lo6a ideqПървоначално написано от hoseto_
![]()
Искаш голем патарок да те пляка, а? Мръсница! \Първоначално написано от Анонимко
/