- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kakvo mi stava???
омфгПървоначално написано от x pac
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Айде кажи де.. не се притисняяй![]()
Първоначално написано от x pac
za6to ne biva si go ,no nqma az da mu se predlagam
Ще се предложиш и още как, мастия малкаПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
nqma makar i da go iskamПървоначално написано от x pac
i na men ne mi e qsna tazi rabotaПървоначално написано от Disorder
Щото ни се сере...Първоначално написано от Disorder
kakvo?Първоначално написано от Verminaard
tva sa prosto nqkakvi fluidi.ni6to pove4ene pravi gre6kata da mu priznava6 kakvoto i da e bilo..i vse pak ti si re6ava6..USPEH
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Ami nali kato nqma s koi da razgovarq i iska na6ite mnenie,vse nqkoi trqbva da i dade realna ocenka.DA Q PRIZIMI!....ne vsi4ki ne6ta sa vuzmojni v tozi svqt!
9 години са много, пък и баща ти едва ли би се зарадвал на новината, че дъщеря му е тръгнала подир шефа му...![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
ne be nqma da mu priznavam ni6to da ne sam tolkova prosta.ina4e ako mu kaja ne6to predstavi si sityaciqtaПървоначално написано от SouL^*DiViNe
riznavam si i toi dare4em ni6to ne izpitva kam men i mi se izsmei li4eto?!?!?!Ne,ne ne mi trqbvat takiva glavoboliq
проста сиПървоначално написано от Анонимко
Nap1lno s1m s1glasna s koalkaПо-добре не мисли за този човек.Разликата ви според мен е доста голяма-9 години,както си написала.Пада се колега на баща ти, а той надали ще позволи дъщеря му да ходи с негов колега и приятел.Де да знам.Както ти сама каза-най-вероятно не те харесва, но просто така говори.И на мен много хора са ми правили комплименти, но това не означава, че ме харесват.![]()
Не мисля че идеята е добра, след като е с 9 години по-голям от тебе,което не е никак малко, а и още повече че е шеф на баща ти тва просто от сега мога да ти кажа да го забравиш.И може би по някакъв начин се опитва да бъде в добри отншения (приятелски) с тебе заради това какъв е с баща ти.
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Първоначално написано от valantain_love
баща ми ще полудее...Напрао ще го застреля
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
според мен също трябва да оставиш чувствата си така...поне за да не ги задълбочаваш и после да не стане по-зле...
kolkoto i da ti e simpati4en ne se yvli4ai prekaleno mn za6toto veroqtno iska samo priqtelski otno6eniq e teb.a pak i v slu4ai 4e izpitva6e ne6to kam teb 6te6e da go pokaje po nqkakav na4in.ne se vodi i obarkvai ot tezi pogledi moje samo da haresva kak izglejda6 nz i zatova da te gleda taka a ne 4e e vluben ili te haresva.
ne se zanimavai s negoima mn mom4eta!
9 години по-голям...Божеее!Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Ти добре ли си и го харесваш въпросния "чичко"??!
Пък и колега на баща ти...незнам въобще как си могла да си помислиш,че може да има нещо м/у вас....
![]()
![]()
Bcе едно няма момчета,aми сте тръгнали да се занимавате c хора,които са на годините на бащите ви..ужас
![]()
![]()
f@nt@zi@
Tochno taka ne se izlagaiПървоначално написано от nasty_f
![]()
e ko nqa losho be mila ... ako imash neshto kym nego![]()