.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61

Тема: kakvo mi stava???

Супер фен

Re: kakvo mi stava???

Цитирай Първоначално написано от x pac
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Zdraveite...Imam nujda ot savet i zatova Vi pi6a.A eto i za kakvo stava vapros:"Skromno momi4e sam i vinagi sam bila sramejliva,nz za6to. Nqmam si gadje i nqmam koi znae kolko opit s mom4etata. Naposledak nz kakvo mi stava,no postoqnno si mislq za edin 4ovek(9 god. po golqm ot men,ne6to kato 6ef e na ba6ta mi i osven tova sa dobri priqteli).4esto idva u nas prikazvame si i se 6eguvame i ot vreme na vreme se gledame stranno v smisal ni se zasi4at pogledite,s edna dyma imame priqtelski otno6eniq,tvardi 4e sam hubava i me ceni tva koeto sam.Dale4e sam ot misalta 4e me haresva a sigorno i Vie,no nz kakvo da pravq s tova koeto 4uvstvam,ne kazvam 4e go obi4am,no 4uvstvam ne6to kato privarzanost daje i pove4e ot tova.Haresva mi izob6to."Tova e vsi4ko 6te 4akam va6ite saveti po tozi vapros.

BLAGODARQ Vi predvaritelno!Veseli praznici!
    Искаш голем патарок да те пляка, а? Мръсница! \/
    омфг
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest
    Айде кажи де.. не се притисняяй

Guest

Re: kakvo mi stava???

Zdraveite...Imam nujda ot savet i zatova Vi pi6a.A eto i za kakvo stava vapros:"Skromno momi4e sam i vinagi sam bila sramejliva,nz za6to. Nqmam si gadje i nqmam koi znae kolko opit s mom4etata. Naposledak nz kakvo mi stava,no postoqnno si mislq za edin 4ovek(9 god. po golqm ot men,ne6to kato 6ef e na ba6ta mi i osven tova sa dobri priqteli).4esto idva u nas prikazvame si i se 6eguvame i ot vreme na vreme se gledame stranno v smisal ni se zasi4at pogledite,s edna dyma imame priqtelski otno6eniq,tvardi 4e sam hubava i me ceni tva koeto sam.Dale4e sam ot misalta 4e me haresva a sigorno i Vie,no nz kakvo da pravq s tova koeto 4uvstvam,ne kazvam 4e go obi4am,no 4uvstvam ne6to kato privarzanost daje i pove4e ot tova.Haresva mi izob6to."Tova e vsi4ko 6te 4akam va6ite saveti po tozi vapros.
    za6to ne biva si go ,no nqma az da mu se predlagam

BLAGODARQ Vi predvaritelno!Veseli praznici!
    Искаш голем патарок да те пляка, а? Мръсница! \/

Guest

Guest
    Ще се предложиш и още как, мастия малка

Guest
    Ще се предложиш и още как, мастия малка
    nqma makar i da go iskam

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    Като нямате какво смислено да кажете, защо осрахте темата на момичето?
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Disorder
    i na men ne mi e qsna tazi rabota

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Disorder
    Щото ни се сере...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Цитирай Първоначално написано от hoseto_
    стани на 20 и почни да го зарибяваш
    ne e lo6a ideq
    #-о
    kakvo?

Фен Аватара на SouL^*DiViNe
    Град
    Бургас
    tva sa prosto nqkakvi fluidi.ni6to pove4e ne pravi gre6kata da mu priznava6 kakvoto i da e bilo..i vse pak ti si re6ava6..USPEH
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Повече от фен
    Ami nali kato nqma s koi da razgovarq i iska na6ite mnenie,vse nqkoi trqbva da i dade realna ocenka.DA Q PRIZIMI!....ne vsi4ki ne6ta sa vuzmojni v tozi svqt!

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    9 години са много, пък и баща ти едва ли би се зарадвал на новината, че дъщеря му е тръгнала подир шефа му...
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SouL^*DiViNe
    tva sa prosto nqkakvi fluidi.ni6to pove4e ne pravi gre6kata da mu priznava6 kakvoto i da e bilo..i vse pak ti si re6ava6..USPEH
    ne be nqma da mu priznavam ni6to da ne sam tolkova prosta.ina4e ako mu kaja ne6to predstavi si sityaciqtariznavam si i toi dare4em ni6to ne izpitva kam men i mi se izsmei li4eto?!?!?!Ne,ne ne mi trqbvat takiva glavoboliq

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SouL^*DiViNe
    ne be nqma da mu priznavam ni6to da ne sam tolkova prosta.ina4e ako mu kaja ne6to predstavi si sityaciqtariznavam si i toi dare4em ni6to ne izpitva kam men i mi se izsmei li4eto?!?!?!Ne,ne ne mi trqbvat takiva glavoboliq
    проста си

По-добре не мисли за този човек.Разликата ви според мен е доста голяма-9 години,както си написала.Пада се колега на баща ти, а той надали ще позволи дъщеря му да ходи с негов колега и приятел.Де да знам.Както ти сама каза-най-вероятно не те харесва, но просто така говори.И на мен много хора са ми правили комплименти, но това не означава, че ме харесват.
    Nap1lno s1m s1glasna s koalka

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Не мисля че идеята е добра, след като е с 9 години по-голям от тебе,което не е никак малко, а и още повече че е шеф на баща ти тва просто от сега мога да ти кажа да го забравиш.И може би по някакъв начин се опитва да бъде в добри отншения (приятелски) с тебе заради това какъв е с баща ти.
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    охох моя баща ако случайно разбере, че примерно някакъв негов колега има, хм, по-особено отношение към мен или пък обратното, направо не ми се мисли кво ще стане
    баща ми ще полудее...Напрао ще го застреля
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от sexY_mackA90
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    охох моя баща ако случайно разбере, че примерно някакъв негов колега има, хм, по-особено отношение към мен или пък обратното, направо не ми се мисли кво ще стане
    баща ми ще полудее...Напрао ще го застреля
    нали?

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    според мен също трябва да оставиш чувствата си така...поне за да не ги задълбочаваш и после да не стане по-зле...

Мега фен Аватара на sasha_90
    kolkoto i da ti e simpati4en ne se yvli4ai prekaleno mn za6toto veroqtno iska samo priqtelski otno6eniq e teb.a pak i v slu4ai 4e izpitva6e ne6to kam teb 6te6e da go pokaje po nqkakav na4in.ne se vodi i obarkvai ot tezi pogledi moje samo da haresva kak izglejda6 nz i zatova da te gleda taka a ne 4e e vluben ili te haresva.

Guest
    ne se zanimavai s nego ima mn mom4eta!

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Naposledak nz kakvo mi stava,no postoqnno si mislq za edin 4ovek(9 god. po golqm ot men,ne6to kato 6ef e na ba6ta mi i osven tova sa dobri priqteli
    9 години по-голям...Божеее! Ти добре ли си и го харесваш въпросния "чичко"??! Пък и колега на баща ти...незнам въобще как си могла да си помислиш,че може да има нещо м/у вас.... Bcе едно няма момчета,aми сте тръгнали да се занимавате c хора,които са на годините на бащите ви..ужас
    f@nt@zi@

Фен
    Град
    в твойте мечти и най-розови желания
    Цитирай Първоначално написано от nasty_f
    П-добре не се излагай да му признаваш...Усмихнал ти се е 2 пъти и ти е казал 2 думи и веднага си мислиш нещо...То попринцип може,ама не ми се вярва..Не се излагай
    Tochno taka ne se izlagai

Повече от фен
    Град
    В НечиЕ сЪрЦе :)
    e ko nqa losho be mila ... ako imash neshto kym nego

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си