- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kakvo mi stava???
ne e na vazrastta na ba6ta mi.ba6ta mi e na 42Първоначално написано от f@nt@zi@
Не се връзвай на тези глупости за възрастта. Всичко е до хората - или си пасват или не. Винаги ще има такива дето ще казват, че 9 години са много, но мисля, че само ти можеш да разбереш дали те ще са пречка между вас или не.Първоначално написано от Анонимко
da,no pak razlikata e mnogo,no nali znaete 4e za lubovta granici nqmaПървоначално написано от Disorder
kfo se zanimava6 s teq durtite ima mnoo qki pi4ove deto sa dosta po mladi![]()
Дъ бест аватар от галерията
znam,no ne moje6 da kaje6 na sarceto si koi da haresvaПървоначално написано от KoRn
dnes mn mislih i saznavam,4e ste pravi i nqma smisal da mislq za nego kato za pove4e ot priqtel...taka,4e 6te se opitam da zabravq za nego![]()
...ti izobshto neznaesh kakvo stava v glavite na mom4etata na tazi vazrast...osobeno kogato po malki momi4eta gi haresat....na tebe ti izglejda kato liubovta na jivota ti ...oba4e za nego e vazmojnost da ipraska neshto po mladi4ko za nqkolko meseca bez osobeni usiliq za da te spe4eli i da se izfuka pred kolegite si...predstavi si....ti izobshto ne si mu na akala be da ne govorim za drugi raboti! Nikoga ne sam se zanimaval s pikli po malki ot mene....prosto mi izglejda bezmisleno sled kato momi4etata na moita vazrast sa dosta po v inteligentni i znaqt kakvo pravqt! Q sne se butai tam deto i predstava si nqmash kakvo stava ...kolko si tapa o kolko si tapa!!!! i kakav ti e problema 4e ne mojesh da si namerish priqtel na tvoita vazrast...i loshtoto e 4e tva ne e samo problem pri tebe ami i pri mnogo momi4eta na tvoita vazrast 4e i po malki..i neznam ot kade doide tazi tendenciq malkite hlapa4ki da se natiskat na batkovci!!! 4uistvat se po golemi predpolagam...9 godini 4e tva si e pedofil be!!!!!!!! a ako prosto te privli4a fizi4eski shto ne si priznaesh 4e prosto iskash da te iz4uka parviq pat nqkoi po opiten a?? i ako e taka si mu go kaji edva li she ti otkaje!!!! tapa4ka nedorasla
q ne obijdai,tozi forum ne e za obidi az za saveti!!!i imenno zaradi tazi razlika ne se zanimavam s nego.....da ne misli6 4e sam luda po nego ili pak go mislq za parvata lubov...neeee prosto mi e priqtno s nego a tova hi4 ne e lubovПървоначално написано от Анонимко
Просто увлечение!Защото от където и да го погледнеш връзка е невъзможна,от една страна защото е приятел на баща ти ,от друга защото е ще е чиста проба педофилия.Така ,че мила не се заглеждай по чичковци ,ами се вземи в ръце и си хвани един приятел на твоята възраст![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
аз съм била с колега на баща ми... девет години по-голям от мен... и беше много веселко![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пък баща ми знаеше и нищо не ми каза... само ме ебаваше
![]()
![]()
е това, като баща ти е на собствения ти акъл... хахаха...
иии... не знам. нито те знам ти на колко си, нито знам подробности... не мога да ти дам никакъв съвет. прекалено общо казано е така.
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!