.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    anonimousvl
    Guest

Moderated: Как мъжът разбира дали жената е девствена или не?

ami iskam da pitam primerno kak maja razbira dali jenata,s koqto spi e devstvena ili ne..?!?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    е то невинаги се разбира!при мене не разбра!
    Let The BEAT Control Your Body

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от radito
    е то невинаги се разбира!при мене не разбра!
    Хахах, излъгала си го! Или е бил просто дискретен
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

anonimousvl
    Guest

...

ama poprincip kak se razbira...?!?te use6tat li kato spukvat *** ili ne?!?

Супер фен
    Град

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от anonimousvl
    Не се усеща нищо. Трябва да е някакъв извънредно хипер чувствителен и опитен, за да усети подобна история. Обикновено се разбира от това, че момичето го боли, неопитно е, притеснено е, и най-вече - от евентуалната кръв.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Повече от фен
    Град
    в скейт парка
    еми то жената е по добре да каже на мъжа
    щот така едно момиче казало на едно момче че нее девствена да не се изложи и тои я ръгнал и и скъсал някви мускули и тя остана инвалид..
    даи боже да не се случва. \\//
    skate or die
    ride and fly
    fuck you haters
    long live skaters

.. TO ako hip hop-a nee
    ima li za kvo da se jivee !?

anonimousvl
    Guest
    mersi mnogo na vsi4ki...to tva poprincip e za edna fr,koqto trqa da zabludi 1 maj,4e e devstvena,a neznae kak...kvo da i kaja be hora?da si nosi torbi4ka s krav i da q spuka? az na maitap go obarnah,ama pri neq ne6tata sa seriozni!mnoo iskam da i pomogna,ama nz kak...

Супер фен
    Град
    mersi mnogo na vsi4ki...to tva poprincip e za edna fr,koqto trqa da zabludi 1 maj,4e e devstvena,a neznae kak...kvo da i kaja be hora?da si nosi torbi4ka s krav i da q spuka? az na maitap go obarnah,ama pri neq ne6tata sa seriozni!mnoo iskam da i pomogna,ama nz kak...
    Не при всички жени има кръв! Това почти всеки го знае. А ако жертвата не го знае и я пита, тя сама може да му каже.

Нека просто се прави на притеснена, да смръщи устни, като й го вкарва, все едно я боли, и постепенно да се отпусне. С други думи - да имитира собствения си първи път, не е чак толкова трудно.

Guest
    mi 4i az znam,4e maja use6ta kat go puka?!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Не се усеща нищо. Трябва да е някакъв извънредно хипер чувствителен и опитен, за да усети подобна история. Обикновено се разбира от това, че момичето го боли, неопитно е, притеснено е, и най-вече - от евентуалната кръв.
    И% да добавя-от много тясното влагалище.

anonimousvl
    Guest
    na moita fr sa i kazali,4e muja use6ta kato se puka i tq sq e mn pritesnena.tva verno li e ili ne e?tq prosto e pitala maika si i tq taka i e kazala,4e muja si4ko use6tal i nekvi takia

Супер фен
    na moita fr sa i kazali,4e muja use6ta kato se puka i tq sq e mn pritesnena.tva verno li e ili ne e?tq prosto e pitala maika si i tq taka i e kazala,4e muja si4ko use6tal i nekvi takia
    koe kato se puka???cipata ili??? vazmojno e i himenat da e razkasan a tq pak da e devstvena ,nali, da ima6 i tova vpredvid
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Супер фен
    Ако на сутринта има японско знаме - начи ще се пие блага ракия.
    2т. системно

Мега фен Аватара на koalka
    Ами интересното е как ще разбере, ако при момичето няма кръв, нито я боли?Евентуално при претеснението.И не мога да разбера защо момичето ще крие от момчето,че е девствено?Това не мога да си го обясня.

Повече от фен
    Oleee, mnogo stranni hora ima...
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    каква е тая тема...аз не разбрах...
    как така няма да разбере...хмм...

anonimousvl
    Guest
    tq e golqma vse pak i nali mn sa se obi4ali s nqko mom4e,ama tq 1 pat se napila i spala s nqkav i t.n. ama vaprosa e,4e tva mom4e e misiulmanin ili tam kavto be6e i nali tq ot uvajenie nai-malkoto ne iskam toi da razbira i taka...

Guest
    лесно се разбира, стига мъжът да е виждал достатъ4но влагалища през живота си (девствени И не-девствени)
    Ако става за въпрос от това как се е скъсала девствената ципа може да се познае каква е била позата по време на дефлорацията.
    така 4е- за да не ви лъжат- отваряйте си о4ите, правете го на СВЕТЛО и я разгледайте добре, преди да и го нахлузите!

По принцип, ако ли4ната карта показва 18+ хи4 даже и не ми пука дали ще ми се прави на девствена или не.
    Ако ОБА4Е ли4ната карта показва по-малко (или ако няма ли4на карта)
    ТОГАВА я разгледай, ама хубави4ко я разгледай като си отвори краката,
    и ако ципата е още здрава -тогава не предприемай необмислени действия.

п.с. някой ще попита: Ама как да я разгледам без да се усети 4е я проверявам дали е или не е девствена,
    ами мн просто- подари и един орален секс за предястие и вси4ко ще ти стане ясно.

Guest
    Лесно се разбира . Вгледай се в крачолите на 1 момиче . Химена ми стърчи и се подава лекичко . Неостава нескрит . Просто трябва да се вгледаш . Това е основният признак

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си