- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Как мъжът разбира дали жената е девствена или не?
ami iskam da pitam primerno kak maja razbira dali jenata,s koqto spi e devstvena ili ne..?!?![]()
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
е то невинаги се разбира!при мене не разбра!
Let The BEAT Control Your Body
Хахах, излъгала си го! Или е бил просто дискретенПървоначално написано от radito
![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
ama poprincip kak se razbira...?!?te use6tat li kato spukvat *** ili ne?!?![]()
Не се усеща нищо. Трябва да е някакъв извънредно хипер чувствителен и опитен, за да усети подобна история. Обикновено се разбира от това, че момичето го боли, неопитно е, притеснено е, и най-вече - от евентуалната кръв.Първоначално написано от anonimousvl
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
еми то жената е по добре да каже на мъжа
щот така едно момиче казало на едно момче че нее девствена да не се изложи и тои я ръгнал и и скъсал някви мускули и тя остана инвалид..
даи боже да не се случва. \\//
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
mersi mnogo na vsi4ki...to tva poprincip e za edna fr,koqto trqa da zabludi 1 maj,4e e devstvena,a neznae kak...kvo da i kaja be hora?da si nosi torbi4ka s krav i da q spuka?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
az na maitap go obarnah,ama pri neq ne6tata sa seriozni!mnoo iskam da i pomogna,ama nz kak...
Не при всички жени има кръв! Това почти всеки го знае. А ако жертвата не го знае и я пита, тя сама може да му каже.Първоначално написано от anonimousvl
Нека просто се прави на притеснена, да смръщи устни, като й го вкарва, все едно я боли, и постепенно да се отпусне. С други думи - да имитира собствения си първи път, не е чак толкова трудно.
mi 4i az znam,4e maja use6ta kat go puka?!
na moita fr sa i kazali,4e muja use6ta kato se puka i tq sq e mn pritesnena.tva verno li e ili ne e?tq prosto e pitala maika si i tq taka i e kazala,4e muja si4ko use6tal i nekvi takia
koe kato se puka???cipata ili??? vazmojno e i himenat da e razkasan a tq pak da e devstvena ,nali, da ima6 i tova vpredvidПървоначално написано от anonimousvl
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Ако на сутринта има японско знаме - начи ще се пие блага ракия.
2т. системно
Ами интересното е как ще разбере, ако при момичето няма кръв, нито я боли?Евентуално при претеснението.И не мога да разбера защо момичето ще крие от момчето,че е девствено?Това не мога да си го обясня.
Oleee, mnogo stranni hora ima...![]()
![]()
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
каква е тая тема...аз не разбрах...![]()
как така няма да разбере...хмм...![]()
tq e golqma vse pak i nali mn sa se obi4ali s nqko mom4e,ama tq 1 pat se napila i spala s nqkav i t.n. ama vaprosa e,4e tva mom4e e misiulmanin ili tam kavto be6e i nali tq ot uvajenie nai-malkoto ne iskam toi da razbira i taka...
лесно се разбира, стига мъжът да е виждал достатъ4но влагалища през живота си (девствени И не-девствени)
Ако става за въпрос от това как се е скъсала девствената ципа може да се познае каква е била позата по време на дефлорацията.
така 4е- за да не ви лъжат- отваряйте си о4ите, правете го на СВЕТЛО и я разгледайте добре, преди да и го нахлузите!
По принцип, ако ли4ната карта показва 18+ хи4 даже и не ми пука дали ще ми се прави на девствена или не.
Ако ОБА4Е ли4ната карта показва по-малко (или ако няма ли4на карта)
ТОГАВА я разгледай, ама хубави4ко я разгледай като си отвори краката,
и ако ципата е още здрава -тогава не предприемай необмислени действия.
п.с. някой ще попита: Ама как да я разгледам без да се усети 4е я проверявам дали е или не е девствена,
ами мн просто- подари и един орален секс за предястие и вси4ко ще ти стане ясно.
![]()
Лесно се разбира . Вгледай се в крачолите на 1 момиче . Химена ми стърчи и се подава лекичко . Неостава нескрит . Просто трябва да се вгледаш . Това е основният признак![]()
![]()