- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- за браковете между еднополови
Nqmam nishto protif.. Ne sym nikoq za da gi sydq za kakvoto i da bilo..![]()
Нямам нищо против.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Ем странно е,ама кат се замислиш - свободна държава сме,кой квото иска да прави!
Не ме е страх от това... това за мен са безхарактерни, прости, заблудени...мога да пиша за това какво са. Нека всеки бъде какъв то иска, но това не означава че и аз не мога да ги мразя, ще си мразя който искам. И ще съм против каквтото искам.
Щом мислиш, че съм селянин добре, не ми пука. Въпросът е, че прекляват....
П.П. quench не исках да те засягам, просто не ги харесвам, мразя ги и не виждам какво нормално има в тях, затова съм против !
Кое им е НЕнормалното???
Какво им е безхарактерното??
С колко хомосексуални си контактувал/а?
Педали, педерасти, гейове, хомосексуалисти, меки китки, педеруги, както искаш ги наречи, смешни, гадни, противни сте ми и за нищо на света не бих се съгласил че това е нормално ! правете каквото искате в свободна страна живеем(донякъде) не ме интересувате. Няма да споря, не искам да си губя времето, най-малко за някакви които мразя и не мога да гледам!
весело посрещане на новата година !
Нова година нов късмет !
quench не са за концентрационни лагери, а за ГУлаг ! Жалко че вече няма такива. Така ще покажат имат ли характер! айде спирам.
Добре, де, с колко хомосексуални си контактувал, че си стигнал до извода, че се безхарактерни? Това живо ме вълнува...
Аз имам 4-има познати-хомо - един е скрит педал (не парадира,има свестно знаимание като финансист); двама са нормални денем,а нощем стават "кралици на нощта"; четвъртия е травестит
Между тях няма лоши хора,не са безхарактерни - дори си имат силен характер (за да продължават да правят нещо въпреки всичко и всички),както и колорит и са интелигенти,талантливи младежи. Само са малко лигльовци в поведението си - но са си хванали живота за юздите здраво!
![]()
i just saw, the gayest guy on earth!
az nqmam nishto protiv.. i te sa hora![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Може би се сещаш онзи материал за хомосексуалистите във форума, някоя от важните теми. Дотогава и аз не се бях замислял особено, но..Първоначално написано от quench
Онази нощ и няколко следващи нощи подред се разрових из различни материали за хомосексуалистите, тяхната диагноза и техните права. От двете гледни точки - ПРО-хомосексуалната и АНТИ-хомосексуалната. Това е да като да гледаш един пейзаж от две напълно противоположни гледни точки и да се опитваш да разбереш кое е абсолютното. Открих, че и двете гледни точки са biased - поради вътрешни хора, финансиране, интереси и т.н. И двете страни имат еднакво силно изкушение да излъжат и, следователно, лъжат в еднаква степен.
След това реших да направя едно field-тестче. Надявам се, чувал си за MUDs и подобните жанрове през telnet client. Има едно.. ShangriLa, което е със сексуална тематика. Влязох, направих си би-герой и започнах да се разхождам. Освен това, погледнах какви герои има online и въобще. Мъжете лееко преобладаваха, но съотношението straight - gay беше сравнително равно. Съвсем скоро получих първото си съобщение. От хомосексуален, искащ age play, при това с "дете" под 12 (въпреки, че беше забранен подобен roleplay на сървъра). Съгласих се, нали затова бях там. И се оказах в една доста голяма групичка хомосексуални, които търсеха само age play със силни педофилски елементи, обичаха да тренират straight или bi момченца към gay ориентация и подобни глупости! И не бяха само те. Огромна част от гей-community-то беше такова!
Да, приемам, че може да реагирам прекалено остро. Но, когато ми се случи на мен, макар и виртуално и с моето съгласие, се ужасих при мисълта тези хора да могат да сключват брак и да осиновяват деца! Кажи ми, как трябва да реагирам?
А и не знам нищо "конспирация" срещу хетеросексуалните. Просто мразя обратната дискриминация, независимо чернокожи над бели, цигани над българи или хомота над хетеро.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Точно така. Мръсни гейовеПървоначално написано от PlanetClub
![]()
![]()
![]()
![]()
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
Виж ся, има разлика между педали и лезбийкиЛезбийките ме кефат.
![]()
Писна ми - по чатовете само лесбийки.![]()
2т. системно
на мене лично не ми пречат!да правят квото знаят!![]()
![]()
Let The BEAT Control Your Body