.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Тема: za gyltaneto

sladkoto_pise
    Guest

za gyltaneto

iskam da popitam momi4etata gadno li e pri gyltaneto, v smisal kakav e vkusa za6toto iskam da probvam i az ama mi se struva 4e e otvratitelno. kajete pls

Супер фен
    Град
    Мбабане
    гълтай смело всяко момиче трябва да гълта

He/\oГHaT
    Guest
    ...Мълчи,гълтай,да ти е сладко....

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не е лошо-на мен лично ми харесва. леко ми е блудкаво и безвкусно,но в никакъв случай-лошо!

Голям фен
    Град
    trqvna
    Цитирай Първоначално написано от He/\oГHaT
    после ме питай абе каде е батко
    еми пробвай може да ти хареса

Град
    Панама
    Бляк!Аз никога не бих правила такова нещо ...

Цитирай Първоначално написано от vilsyn
    Бляк!Аз никога не бих правила такова нещо ...
    Никога не казвай никога

Guest
    да,никога не казвай никога.Много са го казвали,че няма дори свирка да направят,но като се случи веднъж им харесва.Мойта приятелка нямаше уж да лапа,а сега без да гълта не може да заспи.

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    да,никога не казвай никога.Много са го казвали,че няма дори свирка да направят,но като се случи веднъж им харесва.Мойта приятелка нямаше уж да лапа,а сега без да гълта не може да заспи.
    lol, ти с какво я 'раниш, ве? Да не вземаш Валериан венозно, че да ти отива в спермата?!
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Фен
    Град
    под масата ;)
    първия път е малко странно и некомфортно(гадно не е точната дума, аз си го определям като некомфортно някакво в устата ) но няколко минути след като осъзнаеш че си глътнала започва да ти харесва и искаш още

Guest
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    lol, ти с какво я 'раниш, ве? Да не вземаш Валериан венозно, че да ти отива в спермата?!
    Ей шизъл, я кажи какъв е вкусът на спермата е? Ама от твоя собствен опит!

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    lool

Солен, ве, Умнияя.. Язе съм морско чадо, сперма с екстра йод!
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    аа на мен пък не ми харесва особено вкуса..ама не е и гадно, е гълтам де...ама не ми е вкусно

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    аа на мен пък не ми харесва особено вкуса..ама не е и гадно, е гълтам де...ама не ми е вкусно
    Аз да не съм ти сладкарница, че да ти е вкусно?

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    аххах...абе друго си е на мусака да има вкус...

Град
    Варна по принцип, но сега в Студентски град
    То ако имаше кой да въведе ред в 200-те страници теми, нямаше да е зле. Преди около 2-3 години влизах в този форум честичко и точно тук някой беше говорил за приемане на плодове и сокчета от момчето 1-2 дни. Никаква бира и нищо мазно. Колкото по-плодова диета, толкова по-добре. Това е, ако искате да е по-приятно. Ако нещо не ви харесва вкуса. Аз не съм пробвал сперма, ни "плодова", ни обикновена. Който разбира, да казва.

Станс
    Guest
    Мисля, че въпросът не трябва да го задаваш в някакъв си форум, а на гаджето си, защото той ще е главният участник в твоето шоу. Ако се обичате и искаш да му доставиш страшно удоволствие- давай смело, не трябва да се гнусиш, но и не трябва да се насилваш. Няма нищо по- хубаво от едно такова споделено удоволствие. Вкусът на спермата не е определящ, води се по своите собствени чувства. На мен лично винаги ми се празнят дълбоко в гърлото, така, че не усещам и много от вкуса й... Успех

Супер фен
    Град
    аххах...абе друго си е на мусака да има вкус...
    Не знам защо, но като каза "мусака" и се възбудих

alexxgold: Че то трябва само на сокчета и плодчета да я карам, ве! Нали за тоя пуст секс трябва енергия! Как да си я набавя, ако жуля само банани и BBB?

Град
    Е, тя твойта не се оплаква май, Шизъл. Нали? В смисъл, само предполагам. Ти си късметлия. =D>
    Щото, ако се оплакваше от вкусовите качества, щеше да търсиш начини.

Е не и да се възбудиш от мусака.

Малка Сладуранка, ти имаш ли си приятел? Аз мога да правя мусака...you know...

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от alexxgold
    Малка Сладуранка, ти имаш ли си приятел? Аз мога да правя мусака...you know...
    Е, не и да сваляш случайни форумни мацки със МУСАКА!! Това е отчаяно, пич.. Това е отчаяно!

Град
    Коледа е. На теб ти е лесно. Мен питаш ли ме? Аз си готвя мусака и други вкусни неща и няма с кого да ги споделяааа...!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    lool

Солен, ве, Умнияя.. Язе съм морско чадо, сперма с екстра йод!

явно си опитвал на много морски гларуси че да знаеш.

Поне при мен зависи от отношението ми към момчето с което съм. Ако го обичам ми е приятно, дори е страхотно удоволствие. Най вече това, че доставяш удоволствие на въпросния човек и го виждаш изписано на физиономията му Но в случай, че секса е просто така и не изпитвам кой знае какви чувства, не бих го направила
    Най-добрата защита - усмивката!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    гълтай смело всяко момиче трябва да гълта
    ...поне веднъж в живота си, за да покаже любовта си към любимия

Цитирай Първоначално написано от deidiy
    Цитирай Първоначално написано от He/\oГHaT
    после ме питай абе каде е батко
    еми пробвай може да ти хареса
    Е естествено че трябва от собствен опит да знае, а не смо слухове.
    Казвали са ми (момичета, които са пробвали) че е по-вкусна на момчета които не пушат (аз например ), зависи и какво си ял...придавал се вкуса казват.
    А вие как предпочитате?...да свърши върху теб 9по тялото ти) ида ходиш да се миеш? Или просто..в презерватива, обръщате се с гръб един към друг и отнасяте плувката?

Шибиридип
    Guest
    Оня път на мойта като и го вкарах, и нещо още и седът подути очите и изхфръкнали вените, незнам защо. И сега я е страх да го правим, казва че ми е много голям за нея, според мен си ми е нормален(20см).
    Ама ония път на моя рожден ден и го вкарах много бързо, целия, преди да съм плюйнал за смазка..
    Иначе мойта много обича да гълта, преди много я беше страх и гнус, мислеше че ше се отрови, обаче един път както си го правехме, като тръгнах да свършвам и я ударих по главата(мой си начин) леко, за да не разбере какво става, наведох я и и го мушнах в устата, направо в гърлото, изпразних се, обаче тя несъзнателно ми го захапа..Доста болеше затва давайте им айран по желание..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си