- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- za gyltaneto
iskam da popitam momi4etata gadno li e pri gyltaneto, v smisal kakav e vkusa za6toto iskam da probvam i az ama mi se struva 4e e otvratitelno. kajete pls
гълтай смеловсяко момиче трябва да гълта
![]()
...Мълчи,гълтай,да ти е сладко....
после ме питай абе каде е баткоПървоначално написано от He/\oГHaT
![]()
еми пробвай може да ти хареса![]()
Бляк!Аз никога не бих правила такова нещо ...![]()
да,никога не казвай никога.Много са го казвали,че няма дори свирка да направят,но като се случи веднъж им харесва.Мойта приятелка нямаше уж да лапа,а сега без да гълта не може да заспи.
lol, ти с какво я 'раниш, ве? Да не вземаш Валериан венозно, че да ти отива в спермата?!Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
първия път е малко странно и некомфортно(гадно не е точната дума, аз си го определям като некомфортно някакво в устата) но няколко минути след като осъзнаеш че си глътнала започва да ти харесва
и искаш още
![]()
Ей шизъл, я кажи какъв е вкусът на спермата е? Ама от твоя собствен опит!Първоначално написано от shizzle
loolПървоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
Солен, ве, Умнияя.. Язе съм морско чадо, сперма с екстра йод!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
аа на мен пък не ми харесва особено вкуса..ама не е и гадно, е гълтам де...ама не ми е вкусно![]()
Аз да не съм ти сладкарница, че да ти е вкусно?Първоначално написано от malka_sladuranka
аххах...абе друго си е на мусака да има вкус...Първоначално написано от shizzle
![]()
То ако имаше кой да въведе ред в 200-те страници теми, нямаше да е зле. Преди около 2-3 години влизах в този форум честичко и точно тук някой беше говорил за приемане на плодове и сокчета от момчето 1-2 дни. Никаква бира и нищо мазно. Колкото по-плодова диета, толкова по-добре. Това е, ако искате да е по-приятно. Ако нещо не ви харесва вкуса. Аз не съм пробвал сперма, ни "плодова", ни обикновена. Който разбира, да казва.![]()
Мисля, че въпросът не трябва да го задаваш в някакъв си форум, а на гаджето си, защото той ще е главният участник в твоето шоу. Ако се обичате и искаш да му доставиш страшно удоволствие- давай смело, не трябва да се гнусиш, но и не трябва да се насилваш. Няма нищо по- хубаво от едно такова споделено удоволствие. Вкусът на спермата не е определящ, води се по своите собствени чувства. На мен лично винаги ми се празнят дълбоко в гърлото, така, че не усещам и много от вкуса й... Успех![]()
Не знам защо, но като каза "мусака" и се възбудихПървоначално написано от malka_sladuranka
alexxgold: Че то трябва само на сокчета и плодчета да я карам, ве! Нали за тоя пуст секс трябва енергия! Как да си я набавя, ако жуля само банани и BBB?
Е, тя твойта не се оплаква май, Шизъл. Нали? В смисъл, само предполагам.Ти си късметлия. =D>
Щото, ако се оплакваше от вкусовите качества, щеше да търсиш начини.![]()
![]()
Е не и да се възбудиш от мусака.
Малка Сладуранка, ти имаш ли си приятел? Аз мога да правя мусака...you know...![]()
![]()
![]()
Е, не и да сваляш случайни форумни мацки със МУСАКА!! Това е отчаяно, пич.. Това е отчаяно!Първоначално написано от alexxgold
![]()
![]()
![]()
Коледа е. На теб ти е лесно. Мен питаш ли ме? Аз си готвя мусака и други вкусни неща и няма с кого да ги споделяааа...!![]()
![]()
Първоначално написано от shizzle
явно си опитвал на много морски гларуси че да знаеш.
Поне при мен зависи от отношението ми към момчето с което съм. Ако го обичам ми е приятно, дори е страхотно удоволствие. Най вече това, че доставяш удоволствие на въпросния човек и го виждаш изписано на физиономията муНо в случай, че секса е просто така и не изпитвам кой знае какви чувства, не бих го направила
![]()
Най-добрата защита - усмивката!
...поне веднъж в живота си, за да покаже любовта си към любимияПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
Е естествено че трябва от собствен опит да знае, а не смо слухове.Първоначално написано от deidiy
Казвали са ми (момичета, които са пробвали) че е по-вкусна на момчета които не пушат (аз например), зависи и какво си ял...придавал се вкуса казват.
А вие как предпочитате?...да свърши върху теб 9по тялото ти) ида ходиш да се миеш? Или просто..в презерватива, обръщате се с гръб един към друг и отнасяте плувката?
Оня път на мойта като и го вкарах, и нещо още и седът подути очите и изхфръкнали вените, незнам защо. И сега я е страх да го правим, казва че ми е много голям за нея, според мен си ми е нормален(20см).
Ама ония път на моя рожден ден и го вкарах много бързо, целия, преди да съм плюйнал за смазка..![]()
![]()
Иначе мойта много обича да гълта, преди много я беше страх и гнус, мислеше че ше се отрови, обаче един път както си го правехме, като тръгнах да свършвам и я ударих по главата(мой си начин) леко, за да не разбере какво става, наведох я и и го мушнах в устата, направо в гърлото, изпразних се, обаче тя несъзнателно ми го захапа..Доста болеше затва давайте им айран по желание..![]()