- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- za gyltaneto
Ами ако мойта ти хареса?Първоначално написано от naia
Zavisi.. az v posledniq moment re6avam dali da glutna ili ne xaxano kogato go re6a i go napravq ne sujalqvam, v na4aloto 1-2 puti ne me izkefi mn mn, ama sa ne mi pravi vpe4atlenie, bajnoto e 4e dostavqm udovolstvie na partniora si
:P
гълтаите бе
и без тва е полезна за кожата и дробовете![]()
+ тва ядете труповете на животните та спермата ви е проблема..
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
momi4eto do men mi gl1tna spermata ei taka bez da q molq....ot 4isto lubopitstvo i po dumite i i haresalo "ne bilo lo6o" taka 4e opitaite lo6o nqmanqma i da zabremeneete kefff xaxaxaxaxax
![]()
![]()
![]()
![]()
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата
Първоначално написано от shizzle
хахах...![]()
![]()
какво предложение само съм получила хаха
Aaaaaaaaaaaaa pove4e musaka nqma da kusam e!!!Първоначално написано от malka_sladuranka
Zvu4i mi gadno tva, ako iskam da povry6tam 6te glytna, ina4e ne!!!!
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
амии по-добре да го глътнеш защото по-малко ти стои в устата отколкото като решиш да го плюеш.. абее не е чак за повръщане амаа не е хубав вкуса..
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
Na men puk vkysa mi haresva! Niakvo takova solenko e![]()
Emi nikoga nqma da razbere6 kakuv e vkusa ako ne gulta6 hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahaha
SaMo VrEmEtO MoJe Da RaZbErE KoLkO VaJnA E LuBoVtA !!!
abe macka- gultai nI sA plashi![]()
![]()
![]()
ne be-bazikam se-kakto reshish
probavi ne e tolkova losho.. obache ako ne ti xaresa prosto pluesh
![]()
![]()
кот 6те тва да стаа няма да гълтам никога!!!!!
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Таиз сутрин, в полу-изтрезняло състояние, си говорихме за майонезки и приятелката ми направи връзка със.. сещате сеТогава аз й викам - е, как можа, майонезата е свещена храна, нямаш право да се гавриш с нея! По-добре със сметана, аз така или иначе не ям.
Нейните думи: Е, то онова е по-хубаво от сметана!!
![]()
![]()
![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
em ne e 4ak gadno,parviq pat kato probva6 nqma da si mn vaodu6evena...ama 6to ne probvate sas sok ot ananas (iam vpredvid toi da si piine malko predi tfa)...kazvat 4e q pravelo malko sladka na vkus,ne sam probvala ama ima logika i 6e probvam nqkoi den [skoro]![]()
суперрррррр!
Craig David-Walking Away
malka_sladuranka аз мога да права и боб с наденица!!! професионалист съмсамо ти казвам
![]()
Craig David-Walking Away
леле човеееек обожавам мусака!Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
![]()
![]()
аз пък печено прасе обичам...ама семенната течност...няма нищо общо на вкус с него
Гълтайте, гълтайте, момичета!
Не само, че е полезно и вкусно, ами не се и чисти!
Някой беше казал по-рано, че ядете всякакви лайна, които са нездравословни. Вярно си е.
Е, ето ви една добра идея - защо не пийнете нещо здравословно?
Гълтайте!