- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- кво да прая
значи харецвам едно момче кажи речи вече една година.отначало бяхме приятели,но после се скарахме.бяхме скарани 6 месеца и тогава брат му ми забрани да го виждам.Но преди около един месец се сдобрихме.Моля ви кажете ми кво да прая.Не мога да сам с него докато брат му седи между нас.
И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]
Първо темата ти не е за тук ! и Второ разкарай брат му и бъди с него !
Тва в леглото ли се развива или? А ти си абсолютна пикла ... брат му ми забрани ... че кой е брат му... е кучето скача сопред тоягата ясно е що за кухо лапе си![]()
ne e ne sam kuho lape,no toi slu6a samo brat si i az ni6ty neoga da napraq
И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]
dobre 6te smenq mqstoto na temata
А не коментирай като не те кефи трай там ...Първоначално написано от MySel`f
дрислЪ
...първо ще ти кажа,че това е форум и според мен е нормално да се коментира без значение дали ти се харесва нещо или не ти се харесва.Първоначално написано от Анонимко
На теб след като не ти харесва защо коментираш?Така де....няма значение,на празноглавите,задръстени,б езмозъчни,кривогледи,прост о,загоряли-идиоти с многото цинизъм,глупост,простотия, ъпотия и бръмбари в главата няма нужда да им обяснявам.В тази тема ми изглежда,че само ти си такъв/такава....затова няма да ти се обяснявам точно пък на теб....хаха....
Ей мърлио ходи се гръмнеш, щото с тия компетентни мнения показваш колко тъп може дае един човек. Ако имаше няква награда за най смрадлив, тъп и грозен определено 6е я земеш.Първоначално написано от Анонимко
Аман от смотаняци.....
nali temata mi ne e za tyka kakvo q raziskvata o6te premestih q v lubov.6otto kazahte 4e ne e zatyka
Това беше отлично изказване ... тия с многото УЖ опит, дето не са кухи лапета и решават въпросите си единствено в кревата не са нищо повече от евтини ***** .... ще се сетите за какво ви говоря ! А ти пък щом си толкова глупавичка(не говоря за MySel`f ) и не можеш да схванеш от едното прочитане, че темата не е в кревата какво си тръгнала да се обесняваш .. и пиши не анонимно като мн ти знае устата !Първоначално написано от MySel`f
По темата : ако си достатъчно упорита, ше идеш при братът, който ти пречи и ще изясните въпроса с него и причините поради, които той се опитва да ти стои на пътя! По-късно когато се справиш с брат му, отиваш при него и му казваш какви чувства имаш към него и защо досега не си му ги признала ... в повечето случаи обаче директното признаване на чувства шашва човека отсреща, така че прецени има ли тази възможност и в твоя случаи и налага ли се първо да го впечатляваш известно време, и нещата да се развиват от самосебе си ... тук вече си ти на ход ... нещата няма да са толкова трудни когато премахнеш брат му ... а това става с един открит разговор, в който изяснявате причините ... ако всъщност вече не ги знаеш де ... ако ги знаеш няма да е лошо да ги беше написала ... брат му не прави това просто така ... гарантирам ти !Успех
![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
Евала, много грубо го затапиПървоначално написано от MySel`f
По темата:
1. Брат му не може да каже
2. Брат му верно не може да каже дали ще сте заедно или не, добре де освен ако не е по-голям от вас, тогава може и в такъф случай трябва да се разбереш с брат му с добро
3. Имам друг съвет - намери си друго момче
em da brat mu e po golqm ot nas.i toi i brat mu znaqt 4e go xaresvam,no ne moga da bada s nego.neznam 6to brat mu ne me xaresva,no qvno si ima nqkva osnovatelna pri4ena.pak i ako toi iska6e da bade s men 6te6e da mine i prez brat si ne e li taka
ne be6e taka dokato edna moq fr se namesi i se predstavi za men v 4ata i dranka nqkvi prostotii i ot togava si razvalih otno6eniqta s brat mu
Срещу една 5-6 цифрена сума мога да ти разреша проблемаПървоначално написано от lost_girl_in_love
![]()
![]()
![]()
Охооо, сапунката е пълна ... и сега Ранду ти е сърдит, мила Касандра, защото твоята приятелка Химена му се е развикала ... пък ти искаш просто да си щастлива с Луис Давид ...Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Сценария е ясен ... само хвани му напиши Happy end-а и си готова :P :P :P
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
е тоз човек няма ли собствено мение бе?!Първоначално написано от lost_girl_in_love
![]()
![]()
of i az neznam ve4e ;(