- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво говите по време на секс?
Зависи много от настроението и на двамата![]()
амии някой път само пъшкам.. друг път мръсотийкиамии обичам да ми говорят повече от колкото аз да говоря.. но някой път се случва
![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
Разказвам и урока за конструкция на реактивен двигател на самолет F - 16 .
Ох ами по принцип най-често пъшкам, иначе и мръсотийки си говоримЗависи от настроението
![]()
Samo perverznici w toz forum !!!!!!!: P
Po-temata:
Emi,wzemi go kuchko,nalapai go celiqt.Shti eba putkata maina mrusna grozna shibano krawo,daeba putkata ti maina..Razkarai se \/ =D>
![]()
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
Беше много възбуждащо,Баскетбол!![]()
Само някои леки команди - по време на нормален секс...
I na nas ni se e sly4valo da se hilime kato nenormalni! Mn e zabavnoПървоначално написано от jeditte
Abe dosta si govorime ama nai-4estite ni repliki sa "Ay,kosata mi!","Mahni si kosata ot tyka!"
![]()
![]()
Проблемът е, когато и двамата сме с наистина дълги косиПървоначално написано от slun4ice
Постоянно се скубим и плюем косми.. А да не говорим, когато някой (или и двамата) си забравим ластика
![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
И аз тъйПървоначално написано от bungle
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
ох ах их ух ех ъх![]()
\/
"Duhai ku4ko!"
Аз не говоря много ,много-главно звужци.А гледам тук всеки казва-неща свързанои със секса,а автора пита какви думички използзвате.Логично е да си говорите за секс![]()
мен пък ме кефи, когато мадамата не само мълчи като пукал, а казва какво иска или не иска и нещо такова. иначе аз говоря за съшите неща
понякога ми е тъпо да говоря, щото не знам другия как ще реагира. но аз така и така си падам по мръсотиите...![]()
![]()
хах... и много често карам гаджето ми да ми говори... и да ме слуша, де... хахаха
иначе последния път развихме един много интелектуален разговор относно една от книгите на Джани Родари![]()
![]()
![]()
не, не, сериозно... падам си по мръсни думички... главно да ги слушам. и тъй като забелязвам, че и момчето до мен си пада също ги използвам. още си спомням първия път, когато точно се изпуснах с думите: "Искам да ме чукаш!" имаше момент на мълчание. след което последва нещо хубаво... е, зверско, де...![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Викам "Бзззззззззззз оооООООООооо!" и приятелката ми "Фзззззззззззз аааааааааааААААААааах!"
The sand is singing deathless words to me...
Can't you help me as I'm starting to burn (all alone)
Too many doses and I'm starting to get an attraction
My confidence is leaving me on my own
хаха немлъквам![]()
![]()
или бръщолява нещо или си пъшкам
![]()
mi az mai ne sam edna ot nai tihite...pri posledniq pat v koito pravih sex s prelq mi v apartamenta mu....sasedite se beha oplakvali na tehnite 4e na sa mogli da spqt...ot skarcane i vikovema ko da naprava tva go vazbujda pove4e otkolkoto da mal4a s prazen pogled i da o4akvam sexa da prodalji po barzo
![]()
Дам,разказвам за 2рата световна,за глобалното затопляне говоря,за циганите,за магаретата,за това колко още декара частно имам да копая и за всякакви подобни теми от живота!За да мълча трябва да дават Къци,ама го спряха!
You can stand under my umbrella
Po3uHka
Аз лично обмислям да сваля матрака на земята следващия път в нашето "любовно апартаментче". И да подкупя съседите да излязат на разходка. Една от по-големите грешки в живота ти е да те питат "Мога ли да викам?" и да кажеш "Да." НО ПЪК Е ТОЛКОВА ГОТИНО!!Първоначално написано от awanturistkata{P}
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
В смисъл? Как "грешка"? Тряя го спра тоя алкохол,НГ мина...
Просто съседите чуват. Отначало и аз не можех да се контролирам и виках,ама сега само си пъшкам сладострастно или говоря-виковете са минимални.
И като чуват какво? Да не би да не могат да си ударят една? Тюх!
Мен ме е страх само от това дали ще ида в рая или ада и затова спазвам стриктен кодекс на поведение![]()
![]()
![]()