- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свършаване
Някой би ли ми казал за колко време е нормално да свъшиш с момиче и начин да свършиш по бавно.Мерси предварително!!!
Ми секи път е различно и при всяко момче е различно. Ами с по дълга любовна игра, повече смяна на позите и друго незнам. Поне при приятеля ми това с позите върши работа и то добра, но всеки път е различно. Има значение и това какво прави момичето.А може ли да ми кажеш на колко години си?
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Нормално е между 55 минути и час, като тези граници варират в някакви интервали. И нали знаеш... всичко е психика.Първоначално написано от jonnyb
Тренирай мускула между ствола на пениса и ректума. Ще ти помогне да забавиш еякулацията.
Всичко си е според зависи бе пич. Нагласа , възбуда .... може да свършиш и за 3 мин, може и 1-2 часа да клатиш , но miss kiss ти каза най-добре какво да правиш .![]()
![]()
![]()
Не съм убеден дали в продължителността на секса има някакви нормални граници. Единственото сигурно нещо според мен е, че секса трябва да продължава докато и двамата достигнат до оргазъм, при това едновременно, но това е изключително трудноПървоначално написано от Xitap
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Защо всички казват, че да свършите заедно е трудно на мен ми се случва в 99% от случеите когато правя секс с приятеля си. Много рядко ми се случва да не свършиме заедно.Първоначално написано от Ilikeliljon
![]()
![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Прав си, но всеки от нас дава субективен отговор тук. Аз също на базата на моя сексуален опит. А синхронното свършване не е трудно. Аз лично винаги мога да го направя (незнам как, но успявам когато момичето свършва, и аз да предизвиквам свършване от моя страна). И ако ти се вижда странно, не ме карай да го обяснявам, защото не мога. Това си умение придобих преди 5 години (на 19 бях), но незнам как стана.Първоначално написано от Ilikeliljon
Абе гледаш да си направи кефа тя и после свършваш когат си искаш. Ако искаш по-продължително вадиш сменяш позицията и жикаш наново.
Бахти тъпия подпис имам
да при всички е различно.има някои скорострелковци които се изстрелват на първата минута.първия път добре бил е превъзбуден ама това всеки път.на какво прилича това?
5 минути ако трябва да питаш такива въпроси.
Бахти тъпия подпис имам
3 пъти написа свършиш/свършване и само 1 път го написа правилно![]()
нормалната продължителстност на секса е около 15 минути, за да издържиш повече като усетиш, че ще свършваш смени позата.
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
15 минути?!?!? Това ако го направя аз, ще бъда изритан като куче и секс няма да видя повече!Първоначално написано от Macallan
ти явно си девствен и се правиш на големия мъжага тукаПървоначално написано от Xitap
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
а попринцип момчетата за колко време свършват![]()
зависи от възбудата, опита, приятелката ти и т.н... един от начините да забавиш еакулацията е да си мислиш за нещо съвсем друго по време на секс![]()
+1Първоначално написано от Xitap
.....
КВИ 55 мин БРЕ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
5-10 минути с повече късмет. Ако успееш повече ще дойдеш тук да се хвалиш. Приятно свършване.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
А и ако това не помогне започваш да си мислиш за някоя дебела потна баварка,която си разлива бира по шкембето и си клати целолитните задни частиПървоначално написано от w0lf
![]()
![]()
![]()
ако си помисли за това, дали няма да има 'омекна вовеки'Първоначално написано от mojito
![]()
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
Добре че каза! Утре зимам хронометъра :PПървоначално написано от beliqsmok