.
Затворена тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    sghfg
    Guest

jivot na spermatozoidite?

hora iskam nqkoi koito e vesht ili e pro4el nqkyde sys sigurnost kolko jiveqt spermatozoidite izvyn vaginata .4el sym i sym 4uval kakvo li ne - ot sekundi do dni.

Фен
    Град
    У Нас!
    Животоспособност на сперматозоида след еякулация : 30 секунди до 6 дена, според условията.

От учебник!

Guest
    pitam 'izvyn vaginata', ne 'spored usloviqta'

Фен
    Град
    У Нас!
    Извън вагината не го мисли въобще,не се забременява така лесно,изисква се да се изтрелят със висока скорост сперматозоидите,от порядъка на 18км/ч,защото трябва да изминат много дълъг път.Така че не го мисли въобще,трябва много да е на зор момичето,да си бута зорлен пръста навътре,да търка,да рпави да струва,и то пак няма да стане,защото активният им живот в кислородна среда е по-малък от секунда!Сега разбра ли?

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Според много книги сперматозоидите живеят около 5 дни, яйцеклетката 24 часа. Това технически е вярно, но някои сперматозоиди могат да живеят само около 2 часа, ако не са в подходяща цервикална слуз, за да се придвижват. Те ще се опитват да плуват използвайки собствените си резерви, но няма да успеят да достигнат целта си. Яйцеклетките обикновено живеят 12 часа, така че не могат да чакат дълго време. По този начин се убеждавате, колко важна е цервикалната слуз. Трудно ще забременеете с яйцеклетка, живееща само 12 часа и сперматозоиди с живот 2 часа.

Фен
    Град
    У Нас!
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    Според много книги сперматозоидите живеят около 5 дни, яйцеклетката 24 часа. Това технически е вярно, но някои сперматозоиди могат да живеят само около 2 часа, ако не са в подходяща цервикална слуз, за да се придвижват. Те ще се опитват да плуват използвайки собствените си резерви, но няма да успеят да достигнат целта си. Яйцеклетките обикновено живеят 12 часа, така че не могат да чакат дълго време. По този начин се убеждавате, колко важна е цервикалната слуз. Трудно ще забременеете с яйцеклетка, живееща само 12 часа и сперматозоиди с живот 2 часа.
    Обаче човека говори извън вагината,демек в кислородна среда,а аз вече му отговорих-по-малко то секунда

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Аха.. сега изчетох и твоето... верно си е

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Зависи от атмосферните условия. Не е едно и също да ги замразиш и да ги сложиш на газовия котлон

Guest
    Цитирай Първоначално написано от doky
    Животоспособност на сперматозоида след еякулация : 30 секунди до 6 дена, според условията.

От учебник!
    Издържат и до 2 седмици във вагина. Иначе когато са извън въздуха ги убива

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    мм...и мен този въпрос ме интересуваше...иначе и аз знам че живеят секунди в кислородна среда...ама да се бедя все пак

Супер фен
    Двама сперми си плуват
    - Браточкаа давай да намериме бързо яйцеклетката!
    - Че къде ше я търсиме в тия лайна?
    2т. системно

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Двама сперми си плуват
    колко си забавен

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Двама сперми си плуват
    колко си забавен
    И така бил роден Умния (по скоро изакан)
    2т. системно

Цитирай Първоначално написано от doky Виж мнението
    Извън вагината не го мисли въобще,не се забременява така лесно,изисква се да се изтрелят със висока скорост сперматозоидите,от порядъка на 18км/ч,защото трябва да изминат много дълъг път.Така че не го мисли въобще,трябва много да е на зор момичето,да си бута зорлен пръста навътре,да търка,да рпави да струва,и то пак няма да стане,защото активният им живот в кислородна среда е по-малък от секунда!Сега разбра ли?
    Понеже виждам, че ги разбираш тези неща, бих искала да питам... След като е свършил, избърсал се е с тоалетна хартия и след 10-15 мин. го правихме пак, има ли вероятност да е останало нещо по уретрата, което да се предвижи със течността, отделяща се при секс? (правихме го няколко дни преди да трябва да ми дойде). Моля те да ми отговориш, защото съм много притеснена.

Тая тема е от 2006....

Защо не се миете като правите секс? И не ползвате контрацептиви?
    Щом не си била в овулация, няма страшно...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    уу през 2006-та правилото за кирилицата не го е имало.. затегнало се е положението ^^
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Голям фен Аватара на N1ksun
    Ма каде живеят тез съштества опасни ли са ?
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Мега фен
    Град
    <3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си