.

Виж резултатите на анкетата: светла или тъмна кожа

Гласували
68. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • бяла като сняг

20 29,41%
  • с бронзов тен

48 70,59%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Де да знам, май нямам такива изисквания за цвят на кожата към момчетата, които харесвам. Иначе моята кожа не е тъмна в никакъв случай, ама пък и светла не е... нещо по средата. Важното е, че ми върши работа, харесвам си я.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Guest
    Az sym mnogo bqla mn iskam da po4erneq,ama vypreki 4e sam do moreto ne moji da ma hvani mnogo-mnogo slynceto NO pak kato se zamislq bqloto si e bqlo nali za tova sme bylgari!!! \/

Дори и кожата ми да е по-светла, аз предпочитам по-тъмната кожа.. Не ми харесва като си сложа някой потник или блузка с по-голямо деколте и кожата ми да е бяла като мляко посред лято...

Ммм по ме кефи тъмна кожа,макар че ако си харесам някой няма да му гледам кожата .Иначе и мойта е нещо средно - нито тъмна нито светла

Фен
    Град
    Varna
    az sym s s normalna koja . no mnogo iskam s mnogo lek bronzov zagar
    Only God can Judge me... Be the Best!

нещо средно няма ли? бял акато сняг гадно ама пак и с някви тенове ве4е...за нормално изпе4ена кожа през лятото сам,4иито тен остава през зимата

смъртно бялата кожа е най-яката. толкоз.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Град
    България
    аз съм със светла кожа.много харесвам негрите и мулатите. =D>

Град
    kyustendil
    az sum murgava kakto se kazva i mi e mn po dobre nqmam problemi kato "prozra4na" koja i lqtoto stoi mn po dobre na plaja
    Ако обичаш някого напиши името му в кръг, вместо в сърце, защото сърцата биват разбити, но кръговете се въртят вечно

На мен лично ми харесва по-светла кожа, стига да не е прозрачна..
    Моята е много бяла и вече съм се убедила, че по естествен начин не може да стане по-тъмна..Винаги когато се излагам на силно слънце или изгарям или порозовявам...Обаче най-смешното е като отида на басейн или плаж, как се откроявам от приятелите ми . Те някви по-матовички и аз там седя като платно с тая бяла кожа, ама си обичкам се пак...
    Вярвам в нещо
    Сляпо се надявам
    Чувствам сякаш падам, полудявам
    от сенки и от светлина
    изплува този образ непознат
    Сякаш някой движи моята ръкa
    ..

Абе това няма никакво значение, само цигани не харесвам, иначе човек може да изглежда добре независимо от цвета на кожата. Но ми се струва супер тъпо всички да се опитват да са еднакви, като си с по-светла кожа, не значи, че си грозен и трябва непременно да почернееш. Все пак циганките не са толкова хубави, че всички да искаме да приличаме на тях, нали?
    Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си