- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- вакса за коса
кво представлява ваксата за коса?
miii kato krem za kosa slaga6 malko na racete razmazva6 q v razete si i posle s leki plqskaniq ot malko razstoqnie i takaako ne se laja ma trqaa e tfa
f*ck off!
po dobra li e ot gelovete?i kva razlikata megdu vaksa i gel?
Ми ваксата е едно по-гадно такова..в смисъл една кутийка като от крем и вътре е като мас тва..на такова ми прилича иии абе де да знам-гела е по-добре във всички случаи!
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
много е мазно...препоръчва се за сухи коси![]()
точно обратнотоПървоначално написано от Lorraine
![]()
ам да верно е малко като мас, ама определено не е толкоз мазно...и начи тя кутийката дет казаха е такава кто от крем и вътре тва го "галиш" така да се каже, в смисъл не съм както зимаш крема или гела, ами так да се каже мажиш с ръката по самата вакса и пръстите ти стават мазнички и така разнасш по-косата и не омазнява ккосата, освен ако не сложиш супер много ест де![]()
еми..нинам аз не ползвам нито гел,нито вакса и затова просто казах гелПървоначално написано от kaka_lara
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
sineoka_kukla , да напълно си права, че е за сухи коси. Аз ползвам вакса от близо 2 години и съм доволна. Оформя много добре и стои естествено, но е голяма грижа. Ако си слагал вакса сутринта..и решиш и следобед да си сложиш пак.....УЖАС..-косата ти ще изглежда все едно не е къпана от векове..Първоначално написано от разбиращ
![]()
Иначе най-яките вакси са на Taft и Wella.![]()
Аз позлвам вакса, защото косата ми не се поддава на други продукти, като например пяна, лак или гел.
Да добавя, че след прекомерно използване на вакса може да се появи пърхот..Така, че в умерени количества!
![]()